- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
-
- Konu Sahibi goldenheart
- #4.781
yasemin hepinizi özledim kibende özledim sizi yaaaaaa
yakrizantem3 sen hala kilo ile mi boğuşuyorsun sertbest bırak artık şu kilolarına yaaaaa
Sende sağol canım benim bende anca keşfedebildim. İnstagram açan ellerin dert görmesin sayende buldum kızaaa foto yükleyebilmişim sagol fatmammmm
Selamm kızlar özledim hepinizi nasılsınız benım kilolar fena sağlık olsun gerisi hikaye
Çok sevindim canım hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşselamm canımm
bundan sonra kilo almak benim işim
Bebişler fena canım huysuz biraz hiç durmuyor
teşekkür ederim canım amin inşallahÇok sevindim canım hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inş
6 aylık oldu canımteşekkür ederim canım amin inşallah
seninki büyümüştür artık
Bebişler fena canım huysuz biraz hiç durmuyor
Bence gayet iyi aman dikkat takıntı haline getirme koruma dönemi de zayıflama dönemi kadar başarılı olacaksın inşallahGünaydın arkadaşlar ödemimi atmışım ama hiç atmış gibi hissetmiyorum benim psikolojim bozulmuş olabilir mi
Bence gayet iyi aman dikkat takıntı haline getirme koruma dönemi de zayıflama dönemi kadar başarılı olacaksın inşallah
İnşallah inşallah ağustos 4 de oğluşlarımın sünnet düğünü var temmuza kadar halletmem lazım. Ben platesde sıkılıyorum ya tempo seviyorum ben ebru şallı mı yapıyorsun varmı eğlenceli video önerin top lastik dambıl ekipman var bende ama sıkıcı geliyorİnşallah ya bende ondan korkuyorum ama sanırım bu göbekten ya onu da bi sporla eritebilirsem inşallah olucak pilatese devam
Hepimiz harika sonuçlar alicaz inşallah yaza bomba gibi giriyoruz
İnşallah inşallah ağustos 4 de oğluşlarımın sünnet düğünü var temmuza kadar halletmem lazım. Ben platesde sıkılıyorum ya tempo seviyorum ben ebru şallı mı yapıyorsun varmı eğlenceli video önerin top lastik dambıl ekipman var bende ama sıkıcı geliyor