Sil Baştan Başlamak İsteyenler

ooooo kimler gelmişşşş kızlarrrr özledimmm ayolll sizleriii
vefammm bebişin saglıkla doğsun
guzişim sende güle güle büyüt
yaseminim canımcımmmmmm
genicim mezunummm
sizleri görmek güzel
selam kuzumm sağol artık tombik tombik dolaşacağım yaza kadar

Yahu instagramda bi sürü insan takip etmek istiyor ben sadece kraliçemle krizantemi tanıyorum.. diğerlerini napcam ya tanıdık kim varsa yazsın kızlar çok kafam karıştı yahu

valla ben de aynı..
gerekirse temizleyip sadece kendimizi bırakalım Fatmacığım
bazı fotoğrafları güzel paylaşımları tutup diğerlerini elemeyi teklif ediyorum.
Biz bize yeteriz.

valla ben de aynı..
gerekirse temizleyip sadece kendimizi bırakalım Fatmacığım
bazı fotoğrafları güzel paylaşımları tutup diğerlerini elemeyi teklif ediyorum.
Biz bize yeteriz.
Aynen canım ben sen krizantem yada darellam takip ediyorsa kabul ediyorum. Az öncede biri eklemiş hedef kpss diye beni boş gezenin kalfası sandı memur yapacak tanıdıklardansa ses etsin

roxen2303 canım ben ip atlamaya başladım 300 tane yaptım bikaç dk ara ile 100erli atladım 1000 taneyi gün içinde bu şekilde tamamlasam olur demi faydası özellikle karnım düzleşti baya demiştin sen 1000 tane devam edemem

Tabiki olur, yüzlük setler halinde arada otuz saniye dinlenme.. Faydasını mutlaka görürsün

Neredesiniz kızlar ben tartılmıyorum bugün malum gün mutlaka fazla çıkarım çünkü ay bide dün misafirliğe gittim çocukların kalanları yemek zorunda kaldım ayıp olmasın diye... bu akşam kayınvalideye gitcem ama hafif atlatmaya çalışacağım. Yarın da gideceğim kvalideye misafiri gelecek bensiz ağırlayamıyor valla sinirlerim çok bozuk

kızlar ben aşırı yoğun bir hafta geçirdim, iş yerimde taşınma yerleşme ve yetiştirme telaşesi, evde kayınvalidem hastaydı gece de pek uyuyamadım, hızlıca eridim gittim resmen yaaa 67 kiloya düştüm.. Sabah 69.5 çıktım ama haftasonu çok fazla uyudum resmen bir haftanın acısını çıkardım. Ama asla 2,5 kilo alacak manyaklıkta da yemedim

Yarın kaç kilo çıkacağız bakalım

selam canlarım nasılsınız nerelerdesiniz

Krizantemciğim iyiyiz.. sen nasılsın canım.
O kadar yoğundum ki 67 kilo olmuştum..

yok Fatmacığım tanımıyorum ben de
Bi kaç kişiyi sildim ben canım makarna pilav paylaşmalar falan kimseyi kabul etmiyorum artık. Silmeye de devam edicem. Yarın tartılırım ama fazla çıkabilirim cumartesi akşam 64.9 du ama iuan çok şişlik var yinede tartılırım yarın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…