- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.401
Ne güzel canımmm, çok sevindim.Ay ben tartılmayı unuttum annemler geldi bende kalmaya mersinden sevinçten unuttumyarın tartılırım artık
Teşekkür ederim canım senede 2 kez görüşebiliryoruz. Moral oluyor banaNe güzel canımmm, çok sevindim.
Allah kavuşturmuş.
Tadını çıkartmaya bak
Eline sağlık canım ben lahana alamadım. Ay bide çok pis bi huyum var ben pimiş domates yemiyorum. Hiiiiiiç yiyemiyorumKızlaaar az önce yedim muhteşem bir tarif. Tuz karabiber salça ve 1.5 bardak kemik suyu koyup düdüklüde pişirdim.
Tavsiye ederim.
Ay uğrayamıyorum kızlar. Cumartesiye az kaldı 65 de sabitlesem yetecek bana yürüyüşe çıkamadım hava çok soğuktu bende binanın merdivenlerine vurdum kendimi yarım saat in çık yaptım bi ara sayıyordum ama sonra bıraktım.
Annemler gelince kayınvalidemler hoşgeldine geldiler bende kek yaptım bol çikolatalı kremşantili bende dayanamayıp 2 dilin yedim ve sabah 65.7 olunca aman dedim dur naptın hemen frenledim kendimi 2 gündür dikkat ediyorum. Dün yürüyüşe çıkacaktım eşim gitme diye söylendi gidemedimOooo müthişsin canım.
Ben de dün akşam 7'de efendice lahanamı yedim..
Sonra gayet iyiydim..
Alışverişe gittim gimsa'ya kuru pasta almıştım çocuklara herhalde akşam 10'da 10 tane kuru pasta yedim
Önce 1 tane aldım.. sonra zaten acıkmıştım ama hedefte yoğurt yemek vardı olmadı..
sabah 69.5 çıkınca bi ohh çektim. ama olmadı bu kurupasta işi.. çok lezzetliydi çoook
Pöfffslm canlarımmmm işlerim çok yoğun gelemiyorummm malum gündeyim tartılmadımmmm
9 aralığa az kaldııııı ben de hemen dikkat kesildim.Annemler gelince kayınvalidemler hoşgeldine geldiler bende kek yaptım bol çikolatalı kremşantili bende dayanamayıp 2 dilin yedim ve sabah 65.7 olunca aman dedim dur naptın hemen frenledim kendimi 2 gündür dikkat ediyorum. Dün yürüyüşe çıkacaktım eşim gitme diye söylendi gidemedimbugünde erkenden kalktım gittim haberi olmadı
10 kuru pastayı görünce olduğum yere çöktüm zatenPazartesi - salı - çarşamba gündüzler muhhhhhteşem ötesi
Tek bir kaçamak yok
Bol su var.. bol yeşil çay var..
ama akşamlar
sadece yoğurt yiyeceğimle başlayan akşamlar..
69.4 geldim sabah
akşamları kafamda halledemezsem olmayacak bu iş!
canımm olaya iyi tarafından bakkk10 kuru pastayı görünce olduğum yere çöktüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?