- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.361
sabah 1 muz
öğlene salata ve ton balığı getirdim
akşama biraz açlık kendini gösteriyor işe yoğurt getirdim çıkmadan ayran içerim.
su artık çok zaman 2 litreyi geçiyor. 2'den az olmuyor çok şükür.
Saüolasın canım bide spor yapabilsem olacak ama hayırlısı toparlayamadım bi türlüMenün bana muhteşem geldi..
Daha nasıl olmalı idi bilmem..
Bravo ve kocaman bir
Ben görmemişim ya senin menünü. Sabah falan çok az olmuş gibi geldi bana muzun yanına ceviz falan yiyebilirsin. Akşam yemeği yanında ekmek lavaş falan yoksa bence gayet güzel saati biraz geç ama davet olunca mecbur yapacak bişey yok. Şu spor işini ben hepten unuttum ne yaparım bilmem 65 olmayacak bu hafta sanırım kasım hedefini tutturamadımKendimi cevaplayayım dedim.
Aynen böyleydimenüm
Akşam 30 dk tempolu yürüyüş
7 de 1 elma
8.30 bir porsiyon adana (yemeğe davetliydik) ne abarttım ne de yememezlik yaptım biberi soğanı köftesi keyiflice yedim Elhamdülillah.
valla sabah ben de hala 69.5 idim yarına -500 olamam gibime geliyorBen görmemişim ya senin menünü. Sabah falan çok az olmuş gibi geldi bana muzun yanına ceviz falan yiyebilirsin. Akşam yemeği yanında ekmek lavaş falan yoksa bence gayet güzel saati biraz geç ama davet olunca mecbur yapacak bişey yok. Şu spor işini ben hepten unuttum ne yaparım bilmem 65 olmayacak bu hafta sanırım kasım hedefini tutturamadım
Napalım yarım olsun bizim olsun şeklinde ilerleyelim bari bu kilolara da gram gram vererek geldik dimi biz moral bozmak yokvalla sabah ben de hala 69.5 idim yarına -500 olamam gibime geliyor
ne yapalım?
sabırla ilerleyeceğiz yolumuzda.
sabah muzu mecbur kalırsam yiyorum, kahvaltı hazırlayacak zaman yoksa..
ve mutlaka sütlü nescafe içiyorum ve hiç acıkmıyoruuuum :)
yine de memnunsun değil mi Fatmacığım.Günaydın kızlar
Kilom 65.3 çok şükür
65 olmaktı hedef ama olmadı inşallah pazartesi bildirimde oda olur
Memnunum canım tok karna 68 oluyordum şimdi 66 oluyor bu bile moralimi düzeltiyor. Getiye kaldı 10 kilo 75le başlamıştım yolu yarıladım.yine de memnunsun değil mi Fatmacığım.
Gayet de güzel hedefine çok yaklaşmışsın
Ay o durum bendede oldu ilk çıktığımda 64.9 çıktı ben en az 3 kez tartılıyorum dijital olunca tartı emin olamıyorum. Diğer 2 sinde 65.3 çıkınca çok zorlama dedim kendimeSabah tartıldım ilk tartıda 69.2 geldim..
Sonra ne yaptıysam olmadı 69.3 oldum +100 gramı saniyeler içinde aldım
Salamı çok seviyorsun sanırım menünde mutlaka oluyor gibi geldi bana. Menün çok güzelmerhaba.. sonuçlar için tebrik ederim:)
goldenheart dün lahana buldum market alışverişinden dönerken . durdum tezgahın önünde sonra yüküm ağır diye vazgeçtim ama eve yakın bir yer gidip alırım akşama doğru :)
bugün ki menümü yazayım
sabah : 1 haşlamış yumurta , marul, havuç , peynir , salam , 1 dl ekmek hepsini doğrayıp biraz yağ biraz nar ekşisi salata yapıp yedim
ara : 1 kupa türk kahvesi
ara : 1 ayva
akşam : 120 gr tavuk sote , lahana salatası
su : 3 lt
uyumadan 1 kupa kayısı çayı
Evet seviyorum ama abartmadan yiyorum sanırım diyette çok önerilmiyor, onun dışında menümü bende beğendim :)Salamı çok seviyorsun sanırım menünde mutlaka oluyor gibi geldi bana. Menün çok güzel
Evet önerilmiyor malesef ama aklın kalıpta sonra saldırmaktansa abartmadan yemek bana da mantıklı geliyorEvet seviyorum ama abartmadan yiyorum sanırım diyette çok önerilmiyor, onun dışında menümü bende beğendim :)
Evet seviyorum ama abartmadan yiyorum sanırım diyette çok önerilmiyor, onun dışında menümü bende beğendim :)
Evet önerilmiyor malesef ama aklın kalıpta sonra saldırmaktansa abartmadan yemek bana da mantıklı geliyor
Vallahi hakikaten de öyle yoklar..Bizim kızlar nerede yahu listede kalabalığız burda 2 kişi debeleniyoruz arada bikrizantem3 geliyor o kadar
Ben orayı bıraktım çok oldu bi ara takip edemedim sonrada unuttum kaldı öyleceVallahi hakikaten de öyle yoklar..
Ben de haftalık kilo verme yarışmasını unutmuşum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?