Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kendimi cevaplayayım dedim.
Aynen böyleydimenüm
Akşam 30 dk tempolu yürüyüş
7 de 1 elma
8.30 bir porsiyon adana (yemeğe davetliydik) ne abarttım ne de yememezlik yaptım biberi soğanı köftesi keyiflice yedim Elhamdülillah.

Ben görmemişim ya senin menünü. Sabah falan çok az olmuş gibi geldi bana muzun yanına ceviz falan yiyebilirsin. Akşam yemeği yanında ekmek lavaş falan yoksa bence gayet güzel saati biraz geç ama davet olunca mecbur yapacak bişey yok. Şu spor işini ben hepten unuttum ne yaparım bilmem 65 olmayacak bu hafta sanırım kasım hedefini tutturamadım

valla sabah ben de hala 69.5 idim yarına -500 olamam gibime geliyor
ne yapalım?
sabırla ilerleyeceğiz yolumuzda.

sabah muzu mecbur kalırsam yiyorum, kahvaltı hazırlayacak zaman yoksa..
ve mutlaka sütlü nescafe içiyorum ve hiç acıkmıyoruuuum :)

Napalım yarım olsun bizim olsun şeklinde ilerleyelim bari bu kilolara da gram gram vererek geldik dimi biz moral bozmak yok

Menüm
Sabah 2 yumurtalı menemen 5 zeytin 5 ceviz 1 elma 1yk lor domates salatalık çay
Akşam
Salata 1 bardak kefir 1 kase mercimek çorbası
Türk lahvesi 2 fincan içiyorum
Su 2.5 olur
Spor yapabilir miyim bilmem

Ben hedefe pek yaklaşamadım
Pöfff
Ama nedense mutsuz değilim..
İyi göründüğümü düşünüyorum..
Hedefim 67 idi..

Hedefime 2,3 kilo kaldı

Kilom 69.3

Eklentiler

• 01 Aralık 2017.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 23
Sabah tartıldım ilk tartıda 69.2 geldim..
Sonra ne yaptıysam olmadı 69.3 oldum +100 gramı saniyeler içinde aldım
Ay o durum bendede oldu ilk çıktığımda 64.9 çıktı ben en az 3 kez tartılıyorum dijital olunca tartı emin olamıyorum. Diğer 2 sinde 65.3 çıkınca çok zorlama dedim kendime

merhaba.. sonuçlar için tebrik ederim:)

goldenheart dün lahana buldum market alışverişinden dönerken . durdum tezgahın önünde sonra yüküm ağır diye vazgeçtim ama eve yakın bir yer gidip alırım akşama doğru :)

bugün ki menümü yazayım

sabah : 1 haşlamış yumurta , marul, havuç , peynir , salam , 1 dl ekmek hepsini doğrayıp biraz yağ biraz nar ekşisi salata yapıp yedim

ara : 1 kupa türk kahvesi

ara : 1 ayva

akşam : 120 gr tavuk sote , lahana salatası

su : 3 lt

uyumadan 1 kupa kayısı çayı

Salamı çok seviyorsun sanırım menünde mutlaka oluyor gibi geldi bana. Menün çok güzel

Evet seviyorum ama abartmadan yiyorum sanırım diyette çok önerilmiyor, onun dışında menümü bende beğendim :)

Evet önerilmiyor malesef ama aklın kalıpta sonra saldırmaktansa abartmadan yemek bana da mantıklı geliyor

Evet kızlar size katılıyorum
Tamamen yasak olması çok kötü geliyor bana da tadımlık hiçbir şey kilo aldırmıyor amaaaa TADIMLIK!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…