- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #4.321
Ben bekliyordum çünkü iki gün kek yedin, iki dilim ekmeği aynı öğün yedin, İskenderin pidesini yedin mi bilmiyorum saf karbonhidrat.. Tamam güzel vücudu şaşırttın ama geri toparlayacak gün yok o yüzden artı 700 e şaşırmamalıyızOfff offf.
Geç buldum tez kaybettim 68'imi.. gerçi 68.9 du.. ip üstündeki cambazdı ama olsundu 68'di işte.
İki gün dikkat, bol yeşil çay.. yediysem de arada 4 saat tuttum hep üstelik 6 dan 7 den sonra hiç birşey yemedim, aburcubura yan gözle bile bakmadım.. ama olmadıııı..
Eki Görüntüle 2072315
Ben bekliyordum çünkü iki gün kek yedin, iki dilim ekmeği aynı öğün yedin, İskenderin pidesini yedin mi bilmiyorum saf karbonhidrat.. Tamam güzel vücudu şaşırttın ama geri toparlayacak gün yok o yüzden artı 700 e şaşırmamalıyız
Bu cuma tekrar 68 olur öyleyse:)tamam tamam
yedin de yedin diyorsun canımın canı
ama onları harcamamak mümkün değildi, çok da hareket ettim. Neyse ben Aralıkta 67'yi zor olurum gibi.
İskenderin pidesinin hepsini yemedim. Hep su içtim yaaa...
Yeşil çay..
Sadece gece uyuyamadım saçlarımı boyamıştım uykum açıldı gitti, hastalık tıkalı burun sağa dön sola dön saat 2 de uyudum sanırım 2 de uyuyup 6 da kalktım o da vücudu dinlendirmedi sanırım, wc de yok..
Yoksa içim rahat, ama haklısın yine de çok karbonhidrat oldu.
Vallahi olacak!Bu cuma tekrar 68 olur öyleyse:)
tamam canım merak etmeye başlamıştım seni..Slm kızlar köydeyim tartı evde bugün tartılamadım. Ayrıca malum günlerin 3. Günü balonum balon ama yarın sabah tartılıp yazarım olur mu
anlat bakalım kraliçem nolacak senle benim halim böylee haaaaaa
Napiyonuz kızlar. Neden gizliBugün yedim yedim yedim ywdim başks söyleyebileceğim bişey yok. Aslında miktarlar çok değildi ama yasaklılardan dı malesef bu gizli diyet işi çok sinir bozucu. Önümde 3 gün var tam dikkatle devam ediyorum
Neden gizli eğer bilinirse mormalden daha çok yedirilmeye çalışılıyor . Dalga geçiliyor hemde her fırsatta her ortamda herles bi diyetisyen oluyor en son diyetteyim dediğimde 1 çikolatadan 1 tabak pilavdan bişey olmaz eköeği 1 dilimden makarnayı 1 tabaktan başka yeme ev yağımı baklava bu kilo yapmaz bu böreği zeytinyağı işe yaptım hamut incecik diye önüme yığdılar. Her bulunduğum ortamda dalga geçtiler hatta şimdi bile bi iş için koştursam dalga geçilmeye başlanıyor zayıfladınmı 2 adım koştun ya diye ki bu diyet yaptığım bilinmediği haldeNapiyonuz kızlar. Neden gizli
Böyle arkadaş düşman başına. En sonunda bozuluyor haklisin.Neden gizli eğer bilinirse mormalden daha çok yedirilmeye çalışılıyor . Dalga geçiliyor hemde her fırsatta her ortamda herles bi diyetisyen oluyor en son diyetteyim dediğimde 1 çikolatadan 1 tabak pilavdan bişey olmaz eköeği 1 dilimden makarnayı 1 tabaktan başka yeme ev yağımı baklava bu kilo yapmaz bu böreği zeytinyağı işe yaptım hamut incecik diye önüme yığdılar. Her bulunduğum ortamda dalga geçtiler hatta şimdi bile bi iş için koştursam dalga geçilmeye başlanıyor zayıfladınmı 2 adım koştun ya diye ki bu diyet yaptığım bilinmediği halde
Çok şükür arkadaşlarım böule değil canım beniö gizlediklerim eş ailesi yoksa sağolsun arkadaşlarım bilirler ve desteklerler ısrar etmezler ya da ne yiyebiliyorsam onu koyarlar. Ötekiler kabus gibi dilletine düşeceğine 100 kilo ol daha iyiBöyle arkadaş düşman başına. En sonunda bozuluyor haklisin.
Yani yemiyorsan yeme değil mi. Hayırdan anlamıyorlar. Sevmiyorum bu tipleri. Kilolu iken laf soylerler. Zayifken çırpı bacak derler.Çok şükür arkadaşlarım böule değil canım beniö gizlediklerim eş ailesi yoksa sağolsun arkadaşlarım bilirler ve desteklerler ısrar etmezler ya da ne yiyebiliyorsam onu koyarlar. Ötekiler kabus gibi dilletine düşeceğine 100 kilo ol daha iyi
Aynen öyle canım malesef o yüzden bende gizli yapıyorumYani yemiyorsan yeme değil mi. Hayırdan anlamıyorlar. Sevmiyorum bu tipleri. Kilolu iken laf soylerler. Zayifken çırpı bacak derler.
kıs kanççççç lıııık bunun adıYani yemiyorsan yeme değil mi. Hayırdan anlamıyorlar. Sevmiyorum bu tipleri. Kilolu iken laf soylerler. Zayifken çırpı bacak derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?