Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ya hu şu 7'yi görmemek için onca uğraştım
Yine olmadı

Ama çok mutluyum..
Çünkü yarın da tartı fotoğrafı koyacağım. ve yarın kesinlikle 70 çıkmayacağım (inşallah)
31 Ekim 2017 itibariyle 70'lere elvedaaaaaa

Geçen pazartesi 71.7
Bu pazartesi 70.0
- 1.7

Kızlar günlüğümü inceledim.. yıllardır şaka gibi kah 72, kah 71, eğer 70 isem mutlu, eğer 69 isem sanki hedefim 69 da ben o hedefime varmışımcasına mutlu..
Bunca emek ve çaba, şu günlüğe harcadığım zaman.. hepsi 3-4 kilo için mi?
Tutarsızım
Anladım.

Neyse moralimizi bozmayalım.
Sabahları greyfurt yiyelim maksat MOTİVASYON
Maksat bu greyfurtları salataları yerken kesinlikle amacımızı unutmamak hep aklımızda tutmak!

Tebrik ederim Melekciğim.
Gayret.. bir de mutlaka SÜREKLİLİK..
Sen de ben de şu 70'lerden kurtulmalıyız.
Ay inşallah gerçekten tam anlamıyla istememek ve motive olamamak bu kez daha kararlıyım hem hamilelik planlıyorum Allah nasip ederse o yüzden mutlaka kilo vermem lazım

Çok sinirdaydin ya normal 70 i görmen dediğin gibi yarına dönmüş olursun 69 a ben greyfurt yiyemiyorum hiç maydanoz kürü yaptım yarım saat önce banyoya zor yetiştim şuan midem fena yatiyorum zat sorunlu bir midem var neden zorladimki kendimi çok pişmanım

Ay inşallah gerçekten tam anlamıyla istememek ve motive olamamak bu kez daha kararlıyım hem hamilelik planlıyorum Allah nasip ederse o yüzden mutlaka kilo vermem lazım
Aaaaa şahane!!
Allahım hayırlısını versin..
O zaman geleceğin fit annesine diyorum ve suyumu içiyorum.

Tühhh
Çok geçmiş olsun Melekciğim.

Greyfurt daha bi doğal gibi de ben de maydanoz suyu veya açlık otu çayı gibi şeyleri denemeye cesaret edemiyorum.
Form kayısılı bile fena yapıyor bazen içtiğimde.
Eğer böyle tepki verdiriyorsa maydanoz suyu bir daha yapma canım ya..

Aaaaa şahane!!
Allahım hayırlısını versin..
O zaman geleceğin fit annesine diyorum ve suyumu içiyorum.
Büyük kararsızlıklar içindeyim önümde 4 5 ayım var hem düşünmek hem kilo vermek için düşünmek için uzun kilo vermek için kısa bir zaman hayırlısı olsun artık

Merhaba konu ismini gorunce iste burasi dedim kendi kendime kucukken zayifligimdan yakinanlar ve vitaminler balik yaglari ile donatilan ben ergenlikten sonra hep bir kilo problemi yasadim 60 kilo oldugum zamanlar bile hep bi fazlaligim vardi bana gore simdi ise ahhh ahh 60 olabilsem diyorum cesitli diyetler zayiflama haplari kisa sureli mutluluklar... ama simdi kotu bi hal almis bulunmaktayim 77.5 (aclik)80 e ne kalmis ha gayret diye konusulanlarin arasinda boyum 1.63 yada 1.65 heryerde farkli cikiyor bende anlamadim pcos desen off basli basina sorun ee bide bebek istegi olunca zayiflamak bana sart artik cunku kilo felaket etkiliyor 1 hamilelik gecirdim 68 lere inmis ve gebe kalmistim ama kotu bi durumla karsilastim dis gebelikmis ve ic kanama gecirmistim ameliyat ve ameliyat sonrasi ilaclar ve tabi stresten kendimi birakmam abur cubur sonuc bu bebis istiyorum Rabbim nasip ederse insallah ama oncesinde bi kilo vermeliyim korunma donemim bu ay sonunda bitiyor ve bende karar verdim gidicek bu kilolar bende araniza katila bilir miyim

Fatas Allah senin de istediğini hayırlısı ile versin.
Bizi takip ettin mi öyle böyle kıvrıla kıvrana vermeye çalışıyoruz
Takıl bize,
Cumaları kilo bildirimi yaparsın değil mi?
Menülerimizi örnek alabilirsin, zaten bir zamanlar 68'lere indiğine göre sen de bizdensin
Sen de ne yapmaman gerektiğini çok iyi biliyorsun yani

Aminnnn insallah tabikide cuma gunleri fotolari atarim bende eksilerle insallah :) fazla geriye gidemedim ama bakicam 68 lere bi cay ile inmistim ama simdi kendi kendime yapmaya calisicam herkes hergun ogunu paylasicak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…