Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bir kase tarhana çorba
Kocaman bir tabak karnıbahar
Ekmek zinhar yok
Tokluk modu açık

8 ile 9.30 arası yorgunluktan bayılma..

9.30 sütlü nescafe 1 hurma
Ev süpürme -giriş kat ev -
Şimdi su..
12 ye kadar evle uğraşır su içerim.
Haydi kızlar.. bırak yok!

Tebrik ederim kraliçem tekrar 69 u görmek paha biçilemez olsa bende bugün kacamakli geçti misafirim vardı öyle dibine de vurmadim ama biraz kaçtı su da pek icmedim yarın kaldığım yerden devam sabah kursum var mutfağı topladım ben uyukuya dalar yarın yeni umutlara uyanmak dileğiyle

Belki çok kilo veremeyiz.. ama bu kontrolle alıp başımızı gitmemiş oluruz hiç olmazsa.. çünkü insan bir süreden sonra bir bakıyor ki üstüne 7 - 8 kilo almış.. o zaman daha zorlaşırdı herşey. M Melek1450 kaldığımız yerde kalabilmeyi de başarı sayarım Melekciğim.

Eşinin tlfnunu ele geçirdim ilk iş burayı açtım. roxen2303 ciğim 6 tane greyfurtum hazır ve nazır yarın sabah başlıyorum. Greyfurtları az önce buldum. Dün kötü beslendim ama 2 litre su içtim ve çok abartmadım. Bugün süper geçiyor. Verdiklerimi geri alamam...
Şimdilik iyiyim çok şükür. Bu haftamız da güzellikle ve bol eksikerle geçsin

tören dolayısıyla kahvaltı yok diye düşünüyorum yoksa sen atlamazsın
Senin bu dikkatin beni çoook mutlu ediyor. Aynen.. tören dolayısı ile atladım ama su içtim ve ilk yemek seçimimi muzdan yana kullandım. Ahahh tlfnunüstiyor eşim. Herkese dikkatli bir pazar dileyip kaçayım.

Selam kızlar benim cuma günü kacamaklar sonradan yansıdı sanırım tartiya dün kurufasulye ve şalgam vardı menüde ondanda olabilir bugün güzel geçiyor yürüyüşumu de yaptım

Aynen sanki 75 i koruyor gibiyim ama gerçekten 69 karda kalsaydım benim için başarıydı evet 69 da çok ama ben kendimi ozaman iyi hissediyorum giydiklerimn yakıştığını düşünüyorum

Aynen sanki 75 i koruyor gibiyim ama gerçekten 69 karda kalsaydım benim için başarıydı evet 69 da çok ama ben kendimi ozaman iyi hissediyorum giydiklerimn yakıştığını düşünüyorum
Ben de 69 da giydiklerimi yakıştırıyor-dum. Ama düşününce XL veya L beden anca yakışıyor. 68 69 çok sınırda kilolar. Offf Allahım irade gücü versin hepimize.
Bu işte doymak önemli baya.. ama salata ve proteinle doymak lazım. Lezzetli hazırlamak lazım menüyü.

Menum
2 kayısı sirkeli su
Kahvaltı 10.30 kepekli yağsız küçük tost,avuç içi kadar krep (kendime özel minnak yaptım )1 çay kaşık bal , domates, salatalık,yeşillik

14.00 kepekli uzun ince galeta,4 fındık,1 kayısı

Akşam 17.00 1 kepçe mercimek çorbası
1 küçük biber dolma zygli.
4 kaşık kadar haşlanmış karnabahar üstüne domates sos
1 kase cacık
2.5 lt su bitti 1 saat yürüyüş
Bugün çok güzel doydum gerçekten çeşit çok oldu ama sağlıklı oldu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…