Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Nasıl geçti kızlar ilk gün buralar serin çok susatmadı ilk gün bir de evde olunca zorlamadı Pazartesi'den itibaren nasıl olacak bakalım sahur da yiyip yatmak zorluyor beni sadece
Şimdilik harika geçiyor canım.

Bugün misafirim gelicek.. çok az yiyerek doyabiliyorum.. çok mutluyum.

Kızlar nasıl gidiyor Ramazan'ın ilk günleri? Benim çok güzel gidiyor. Sahurda bol yoğurtlu salata yiyoruz esimle yanında tereyağlı yumurta menemen vs. Bugün de kıyma kavurcam. Yanında salata. Ve en güzeli ekmek yemiyoruz eşim de gayrete geldi geceden ıslatılmış ceviz yiyoruz bazen. Havuç çok iyiymiş sahurda kütür kütür havuç yiyoruz karşılıklı. İftarda ise sadece bir çeşit yemek yapıyorum. Salata ve corbayla müthiş oluyor. Gözüm , gönlüm, ruhum , nefsim doyuyor. Geçen seneki ve daha onceki senelerimle kıyaslayamam bile. Çok mutluyum :)))

Dün misafirlerim vardı kızlar çorba + bir pide yedim salata ile beraber .. ama çok çabuk doyuyor insan.

sahurda hala toktum
1 kakaolu muz yedim @fatma7454 seni andım, ne güzel bir lezzet
1 litre su içtim.

s i d e l y a canım ben de davet veya misafirim olmadığı müddetçe öyle yapacağım, çorba + salata

Ben de corba 1 dilim ek.ek ve 4 5 kasik yemekle patlayacak gibi oluyorum evde yine iyi tutuluyor da koye gidip gelmek cok asiri yordu beni dun uykusuzluk halsizlikasiriydi sahuru bile esim hazirladi

Ben de corba 1 dilim ek.ek ve 4 5 kasik yemekle patlayacak gibi oluyorum evde yine iyi tutuluyor da koye gidip gelmek cok asiri yordu beni dun uykusuzluk halsizlikasiriydi sahuru bile esim hazirladi

Ben de çalışıyorum ya,
Hakikaten baya etkiliyor.
Allahım güç şartlarda çalışanın yardımcısı olsun, ayrıca yargılayamam tutamayanları da çünkü saatler çok uzun gerçekten.

İnsan eğer çalışıyorsa akşam iki seçeneği oluyor yemek yemek su içmek ya da uyumak :)

dün iftarda
Yarım pide (pazar misafirden kalan) + tavuk şinitzel evde hazırlanmış tavuk bonfileden
biraz salata
iki bardak ayran

tatlı olarak sütle yapılmış evde hazırlanmış trileçe

sahur
bol su
kocaman bardak ballı sıcak süt (boğazım ağrıyor gibiydi)
tost ekmeğinden tost

Günaydın kızlar.
EMELinEMELi krizantem3 aranızdaki sohbet beni bitirdi siz çook yaşayın emi!

Ben dün iftarda yeni ve son derece pahalı olan düdüklü tenceremi kullandım ve yeşil mercimek çorbasını hızla pişiren bu düdüklüde bütün tavuk atıp susuz pişirdim.

Kızlar niye aldım diye düşündüm fissler vitavit comfort aldım 610 TL 'ye 9 taksitle o da oldukça uygun bir yerden almış oldum bernardo'da falan aynı düdüklü 700 TL. Daha önce hiç düdüklüm olmadı ilk kez alıyorum sanırım almışken en çok önerileni alayım istedim, 9 ay geçer taksit biter mal benim olur kısmetse ömür boyu kullanırım.

Akşam çok çabuk doyuyorum. Çorba + tavuk + salata --- ekmek bir lokma--
Suyu sahurda içebiliyorum.
1 litre
Gece 10 da yatıyorum yatmadan sahlep içtim koca bir bardak sütle.
Sahurda normal tost ekmeğinden tost (kaşarlı pastırmalı söylemesi ayıp) bir bardak yeşil çay.

Kızlar ramazanın 4. günü akşamı iftar öncesi midenin ennn boş olduğu saatte tartılınca 69.9 u gördüm.
Mutlu oldum.
Bu sabah da 70.3 idim.
Cuma günü nasip olursa 69 u bildirebilecek miyim çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…