Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kızlaaaaar!
Nerelerdesiniz?

Emel! en çok düzenli liste paylaşan üstelik de örnek liste uygulayan canım arkadaşım EMELinEMELi nerdesin?

Fatma! Tez iyileş.. hastalıklar mahvetti şu bir kaç aydır çocuklarla ve kendinle uğraşmaktan..
Sen de çok motive edicisin arkadaşım Muttapa7555 tez dön..

M Melek1450 kuzucuğum Melekciğim ennn en çok bizim yazışmamız birbirimize destek olmamız lazım neredesin arkadaşım?

krizantem3 tatlı arkadaşım napıyosun ne ediyosun? mevcut durumdan memnun musun? Daha aktif olalım artık.

serraz Canımmm Canımm benimmm desteğine çok ihtiyacım var.. şu ara çok ama çok sessizlikte kaldık.

s i d e l y a Ramazanda desteğin şart,

Yarın kilo bildirimimiz var! Ne güzel bir güç yakaladık beraber, kaybetmeyelim, Ramazan ayında da 3 kilo giderse düşünün ne kadar güzel olur herşey!

Kraliçem buradayım inşallah. Ben bu ara Ramazan'a hazırlıktan ötürü fazla yazamadım önce kendi evim sonra annemin evi derken bitti elhamdülillah.
Pek sağlıklı beslenemedim. Ama eşimle karar aldık. Bu sene Ramazanda sahur ve iftarı hafif yemeklerle gecirecegiz. Eşimin de bu düşüncede olması beni çok memnun etti.
Şimdiden hepimiz için HAYIRLI RAMAZANLAR ...

Amiin Sidelyacığım.
Ben de çoğu zaman eşim olmadan iftar yapacağım eşim gececi ve oruç tutamıyor, bu yüzden bol sıvı ve su ile geçirirsem inşallah çok güzel olacak.
Sizin de böyle bir karar almanız çok güzel olmuş. Eminim ki faydasını göreceksiniz.

goldenheart çok teşekkür ederim canım. Dün yine gittim doktora yeni ilaçlar verdi inşallah bu kez toparlarım. Yatıp dinleneceksin iyi besleneceksin yoksa iyileşmezsin dedi o yüzden yatmaya devam. Ramazanın başında oruç tutamayacağım daha 6 gun var malum günlerin bitmesine. Bende senin gibiyim yalniz iftar yalnız sahur eşim gece çalışıyor ve is yerinde yapıyor sahur ve iftarı haftaya diyetisyen kontrolü var ramazana göre bi liste isteyeceğim. Bugün aksama liste paylaşmaya çalışırım

Kendim için aynı şeyi söyliyemiicem kızlar,
Lakin moral bozmak yok

Geçen Hafta 70.7
Bu hafta kilom 71.5
+800

Kızlar sabah telefonla cektim tabletten de yollayamıyor kilom 72.1

Kuzucuğum yanlış mı hatırlıyorum senin en son Nisan sonu 70 imişsin.
Mayısta hiç tartı vermedin mi ayy ben mi hiç yazmadım yoksa
Öyle ise nasıl affettireceğim kendimi ben,

Amanın çok sınır, 72 yi geçmemeye çalış noolur.

serraz cığımmmm hemencecik eskilere gittim buldum ve ekledim .

Takipte kalmamız önemli olan. Ben de sana yürekten katılıyorum. Burada yazışmasak kaç kiloya çıkardım bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…