- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.701
Evet wc bende de pek yokserraz bende aynıyım kaç gündür vc çıkamadım her yanım şiş
Geç kaldım bugün menü paylaşayım
Sabah 9.00
1 dilim ekmek ve peynir 5 zeytin çay yeşillik 1 yumurta
Öğle 12.30
5 köfte 1 kase salata
Akşam 20.30
1 avuç içi kadar çerez yedim çayla
Kızlar ani misafirim geldi akşam evdekilere makarna yaptım l yüzden yemedim. Sadece çerezden yedim biraz.
Spor ev temşzledim yapamadım su 2lt
Günaydın kızlar
Çok sağol canım yoğurt değil de hurma yedim arkadaşım getirmiş gelirken yaninda soda ile eksiyi geçtim artı olmasın yeter bana spor yapamiyorum eskisi gibi fırsat olmuyor bi türlü inşallah bugün yaparımGece yoğurt yedin mi Fatmacığım?
Bu menü şahane... Yiyememiş olman da iyi cuma tartı günü ne de olsa.. Makarna da yememişsin, vallahi şahane bravo canım benim.
İnşallah canım yarin 65 li bildirim yapabilmeyi umut ediyorum. Bu hafta diyetisyene de gidemedim haftaya kaldı artık. Ayrıca yeni birşey deniyorum 1 tam cevizi geceden 1 bardak suya koyup sabah cevizi yiyip suyunu iciyorum. İse yarıyormuş bakalım bende ne olacakGünaydııııın!
Fatmacımmm bugün güzel bir gün olmalı, sağlıklı beslenilmiş ve spor yapılmış bir gün!
Günaydın Emelcim nasılsın moralin iyidir umarım sen yarin tartılabilecek misinGunaydinnnnn
Gunaydin kizlar bugun okuldaki arkadsla 10 gunluk bir liste uygulamaya basladik menum belli yazayim
Uyaninca 1 tatli kasigi corekotu yagi ve 1 bardak kimonlu su
Sabah..5 zeytin.1 dilim peynir.1 haslanmis yumurta.yesillik.2 dilim ekmek
Ogle..1 kase salata haslanmis tavuk.1 kase yogurt ..ben ton baligi getirdim tavuk yerine
Aksam salata .1 haslanmis patates veya 4 kasik sebze yemegi
Bol yesil cay.su yuruyus ve ip atlama
Gunaydinnnnn
Canım hem zayıflamaya hemde bağırsakları çalıştırmak için ise yarıyormuş güya deneyeceğim belki ise yarar. Ayrıca listen çok güzel dengeli bi liste sadece aksam ki patates olmasa daha mi iyi olur acaba onu bilemedim. Ama denenmiş bi listeyse vardır hazırlayanın bi bildiğiFatma cigim ceviz ne icin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?