- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.681
Valla hic öyle tuhaf bisey yazmışsın gibi gelmedi bana canım alınacak bisey yok dikkatimi bile çekmedi. Beni kasdedip yazmış olsan bile alınmam merak etme. Takılmam ben öyle şeylere rahat ol yani zaten kimse kendisine söylemesini istemediği şeyi karşıdaki ne kırmak için söylemez ki sorun yok yani
Fatmammmmm cok iyiii tebrik ederim canimmmMenüm yazayım şimdiden belli ne de olsa
Sabah 08.00
1 dilim ekmek 1 dilim peynir yeşillik cay
Ara 10.00
2 ceviz
Öğle 13.00
3 köfte 1 kase salata 1 kepçe çorba
Ara16.00
1 uzun galeta
Aksam 19.00
5yk taze fasulye 1 kase salata 1 bardak ayran
Su 2.5 lt spor 45 dk eliptik
Bırakmicam tabi ki ama yol katedemicemi de anladım çünkü azim istek tam anlamıyla yok ama en azından daha fazla kilo almam zira çok çabuk kilo alıyorum bu kadar nasıl hemen alıyorum hayret ben hayatım boyunca nasıl diyet yaparım kiYesss!
Çok mutluyum bu açıdan. Ama akşam yeseydim kötü hissederdim. Onca emek boşa gitmesin bir kalemde.
Biz yemeyi seviyoruz, dikkat etmezsek güzel beslenmeyi alışkanlığa dönüştüremezsek olmaz!
Sen düzenli devam et ben de tabii ki! Pes etmek yok!
Afiyet olsun melekcim suyunu az daha artir derimBugün misafirlikteydim menumu yazayım iyi kötü olsun farketmez artık yazacağım
08.30 tambugday yağsız koy peynirli mini tost yeşillik
12.00 1 ton balığı yagini suzdum yeşillik doğrayıp salata gibi yedim 1 bardak ayran
15.00 1.5 dilim Kıbrıs tatlı 1 poğaça 3 kaşık kısır
1.5 lt su çok acikirsam ayran yada yoğurt yerim tatlı çok oldu farkındayim ama gerçekten tabagimin yarısını yedim aslında aç da gitmedim kontrolden çıkmamak için ama sonuç bu işte pekte pişman değilim ya
Aaaa o nasil soz ask olsun sakin o sekilde dusunme aramizda kal lutfennKizlar size söylemek istediğim şu yani ben buraya başladığımdan beri bı ilerleme yok yani ne menülerle nede verdiğim kiloyla kimseyi gaza getirecek yada kimseye örnek olacak bir tablom yok o yüzden ben sizin motivasyonunu zu düşürüyorsam gruptan ayrılabilirim asla gucenme kırılma olmaz tek devam ederim evde bı defter tutarak bunu bütün samimiyetimle söylüyorum lütfen açık açık söyleyin hiç kızmam
Melekcim nerden çıkardın bunu simdi biz burda yarışmıyoruz ki yada birilerine birşey kanıtlamıyoruz hepimizin kaçamakları var duraksamalari var artilari var sen azimli bir şekilde devam edip yanımızda olduğun surece bence desteğin var bize biyere gideyim deme deftere yazacağıma bize yaz okuyalimKizlar size söylemek istediğim şu yani ben buraya başladığımdan beri bı ilerleme yok yani ne menülerle nede verdiğim kiloyla kimseyi gaza getirecek yada kimseye örnek olacak bir tablom yok o yüzden ben sizin motivasyonunu zu düşürüyorsam gruptan ayrılabilirim asla gucenme kırılma olmaz tek devam ederim evde bı defter tutarak bunu bütün samimiyetimle söylüyorum lütfen açık açık söyleyin hiç kızmam
Veli ziyaretlerini atlatama kadar idare etmeye çalışacaksın sanırım emelcim. Aksam daha çok salata yoğurt sebze şeklinde yersen dengelersin karbonhidrat öğleye yada öncesine kalırSlm menumu yazayim
...... MENUM......
SABAH (08.00)
1 nesfit bar
1 sb su
ARA (10.00)(veli ziyaretinde)
Yarim dilim kek
3 kalem boregi
Yarim kete
ÖĞLE (14.30)
2 kase yogurtlu kesme corba
ARA (16.30 )
1 elma
AKSAM (19.30)
1 kase mercimek corbasi
Avuc ici kadar pide
SU 2. 5
Tatlı dışında menun de nindir in yok bence ayrıca çok çok erken bi saatte yemişsin yüzden bence çok da kötü değil. Acıkırsan mutlaka ayran yoğurt sut ne seviyorsan ye benceBugün misafirlikteydim menumu yazayım iyi kötü olsun farketmez artık yazacağım
08.30 tambugday yağsız koy peynirli mini tost yeşillik
12.00 1 ton balığı yagini suzdum yeşillik doğrayıp salata gibi yedim 1 bardak ayran
15.00 1.5 dilim Kıbrıs tatlı 1 poğaça 3 kaşık kısır
1.5 lt su çok acikirsam ayran yada yoğurt yerim tatlı çok oldu farkındayim ama gerçekten tabagimin yarısını yedim aslında aç da gitmedim kontrolden çıkmamak için ama sonuç bu işte pekte pişman değilim ya
Dun geldik adanadaydik 3 gundur sebze alamadim canim yarin cikabilirsem alicam bugun temizlige ancak zamanim yettiVeli ziyaretlerini atlatama kadar idare etmeye çalışacaksın sanırım emelcim. Aksam daha çok salata yoğurt sebze şeklinde yersen dengelersin karbonhidrat öğleye yada öncesine kalır
Kizlar size söylemek istediğim şu yani ben buraya başladığımdan beri bı ilerleme yok yani ne menülerle nede verdiğim kiloyla kimseyi gaza getirecek yada kimseye örnek olacak bir tablom yok o yüzden ben sizin motivasyonunu zu düşürüyorsam gruptan ayrılabilirim asla gucenme kırılma olmaz tek devam ederim evde bı defter tutarak bunu bütün samimiyetimle söylüyorum lütfen açık açık söyleyin hiç kızmam
Günaydın..Gunaydin kizlar nasilsiniz gecen gun stepper aldim bugun gelecek bakalim insallah hergun yapabilirim yarim saat yuruyup daha sonra onu yapmayi dusunuyorum etrafinizdan kullanan oldu mu daha once kullanmadim sadece arkadasin gorumcesi acayip incelmis cok ovdu bakalim nasil olacak
Slm menumu yazayim
...... MENUM......
SABAH (08.00)
1 nesfit bar
1 sb su
ARA (10.00)(veli ziyaretinde)
Yarim dilim kek
3 kalem boregi
Yarim kete
ÖĞLE (14.30)
2 kase yogurtlu kesme corba
ARA (16.30 )
1 elma
AKSAM (19.30)
1 kase mercimek corbasi
Avuc ici kadar pide
SU 2. 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?