- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.201
Ooo müthiş bir şey bu.. tebrik ederim Sidelyacığım.. bize en güzel örneksin sen.Selam kızlar
Benim bugün diyetisyen günümdü. Ve 2 haftalık sonucum -1,7 gr.( 1,6 sı yağdan) Ve ben 56,3le diyet sayfamı kapattım yeni bir sayfa açıyorum. Korumaya geçiyorum inşallah.
Çok tatlısın kedicikbu arada mille neredeydi. yoksa tek şişko kendi mi kalmıştı.sorular sorular sorular...
Selam sidelya hayırlı olsun hadi bakalım istediğin kilo da mutlu yaşa inşallahBugün menü paylaşan yok mu kızlarrrr
Ben sizinle ilk koruma menümü paylaşayım o halde :)
Sabah
1/8 ev yufkasının arasına
1 ceviz
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Ara
Yeşil çay
2 hurma
Öğle
2 kepçe Mercimekli eristeli çorba
1 domates turşusu
1 yk nar
Ara
1 avuç sarı leblebi
Akşam
3 yk mantar sote
2 yk bulgur pilavı
1 küçük tavuk but
Yağsız salata
Ara
Yeşil çay
2 lt su 25 dk yürüyüş
Su ve spora dikkat et yada benim gibi iki gün yapıp birgun yiyorsan ilerleme olmuyorgünaydın
kızlar dikkat etmeme ragmen gr oynamıyor tartıı
ne yapmalıyım
günaydın
kızlar dikkat etmeme ragmen gr oynamıyor tartıı
ne yapmalıyım
Günaydın kızlar yine kasvetli bir İstanbul sabahına uyandık zaten hiç keyfim yok sürekli uykum geliyor eşimde çok yoğun çalışıyor iyice skcl oldu böyle diyet konusunda harika gidiyorum diyemem ama sporumu hiç aksatmadan yapıyorum
Oh mis gibi olmuştur güle güle kirlet benim kizimda müthiş çöpçü ya etiket kağıt poşet ne bulsa odasına götürüyor ayikla topla canım cikiyor bı bebek alıyoruz kutusunu kapıya bırakıyorum çöpe alinsin diye resmen gözü orda kalıyor fırsat bulsa hemen içeri çekecek tekrarİyi geceler tatlişler..
Ben bugün evi temizledim daha doğrusu topladım kıyısını bucağını bi yokladım.. ne göriim benim ev aman Allahımm.. bu çocuklar yok muuu.. ellerine geçeni tepmişler canları sağolasıcalar..
Oh mis gibi olmuştur güle güle kirlet benim kizimda müthiş çöpçü ya etiket kağıt poşet ne bulsa odasına götürüyor ayikla topla canım cikiyor bı bebek alıyoruz kutusunu kapıya bırakıyorum çöpe alinsin diye resmen gözü orda kalıyor fırsat bulsa hemen içeri çekecek tekrar
Zaten zor olanı toplamak bende dolapları elden geçirdim Arap sabunuyla sildim atılacaklari attım sana dün tatildi galiba ondan bu kadar fırsat buldun bahar temizliği mı yaptiracaksin cam kapıEvet canım, ev biraz nefes aldı, kışlık montları yıkayıp kaldırdım. Eşyaları tek tek elden geçirmeyince olmuyor ki, çöp mü, verilecek mi, küçülmüş mü, seneye giyilir mi.. akşam eşim de işten gelince "sen şimdi temizlik mi yaptın" demez mi! Oracıkta boğuvercektim valla
Çocuklara üç öğün + ara öğün hazırlamak dahi görev, iş.. mutfak toplamak..
Ben de bu cumartesi temizliğe yardımcı alacağım Melekciğim, ama ev her zaman kadının evidir neyim nerede bilmem lazım. Dağınıklık toparlanınca derli toplu evi temizlemek kalsın geriye.
İnan evde zor açlıktan değil bosluktaaan birde insanın eli durmuyor birşeyler yapıyor yaptığın bitmiyor gözünün önünde bı noktadan sonra ipler kopuyorEmel gibi düşünüyorum tatil bana zerre yaramıyor..
İş yerinde ohh diyorum!
Düzenim var, yediğim içtiğim saatler belli.
İyi ki çalışıyorum ben ya hu!
Gayet iyi olmuşKızlar ben cuma yedim
Cumartesi yedim
Pazar günü yemin etmekten başka çarem kalmadı hiç olmazsa efendice yedim.
Dünkü menüm (efendiğim had safhaya ulaştı baya bi akıllandım Sidelya'nın paylaşımlarından sonra oldu galiba)
Sabah 11.00 de 1 kırmızı biber + yulaf ezmeli 1 yumurtalı beyaz peynirli omlet + 4 lahana dolması
Ara kahve + 3 hurma
Öğleden sonra 4'de Bir kase çorba + 1 tabak kabak yemeği + 4 lahana dolması
Ara: Bitki çayı
Akşam 8.00 de sütle yaptığım yulaf ezmesi + 1 muz + tarçın + kuş üzümü
SU 2 litre
Gece 12'ye kadar sağı solu topladım spor yapamadım.
Zaten zor olanı toplamak bende dolapları elden geçirdim Arap sabunuyla sildim atılacaklari attım sana dün tatildi galiba ondan bu kadar fırsat buldun bahar temizliği mı yaptiracaksin cam kapı
İnan evde zor açlıktan değil bosluktaaan birde insanın eli durmuyor birşeyler yapıyor yaptığın bitmiyor gözünün önünde bı noktadan sonra ipler kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?