- Konu Sahibi goldenheart
-
- #2.181
Hergun gelip menü yazmak skci oluyor elimden geldiğince aktif olmaya çalışiyorum telefondan yazmak gerçekten zor kizimin alerjisi var sürekli bı temizlik evde kalan vakitte parka götür yemek yap kendime aayirdigim vakitte puzzle yapıyorum baya zaman alıyor ve şuan kitap okuyorum offf beah bu ne calissam daha mı iyi neSelamun Aleykum canlar.Fazla vaktim yok menümü verip kaçacağım :)goldenheart hiç ugaramamış bugün neden acaba ? M Melek1450 ve serraz ı da göremedim. Buranın müdavimleri sağolsunlar onlar boş bırakmıyorlar valla sevgili EMELinEMELi canım haftada 700 Gr çok iyi tebrik ederim. Çok hızlı kilo verenlere imrenmeyelim yavaş yavaş gittiğinde daha kalıcı oluyor ben buna inanıyorum. Muttapa7555 menün çok iyi her zamanki gibi ve de sporun
Hergun gelip menü yazmak skci oluyor elimden geldiğince aktif olmaya çalışiyorum telefondan yazmak gerçekten zor kizimin alerjisi var sürekli bı temizlik evde kalan vakitte parka götür yemek yap kendime aayirdigim vakitte puzzle yapıyorum baya zaman alıyor ve şuan kitap okuyorum offf beah bu ne calissam daha mı iyi ne
Kolay gelsin insan bi tedirgin oluyor dimiSabahtan beri anca oturdum ayaklarım zonkluyo
Temizliğe yardımcı gelecek cuma günü ben türk kadını olarak evi topluyorum
Ben de üç dört ayda bir yardımcı alıyorum.. evi anca topluyorum ben de..Sabahtan beri anca oturdum ayaklarım zonkluyo
Temizliğe yardımcı gelecek cuma günü ben türk kadını olarak evi topluyorum
Ayyy krizantem senin şu rahat ve özgüvenli tavrına bayılıyorum.bu arada mille neredeydi. yoksa tek şişko kendi mi kalmıştı.sorular sorular sorular...
Canim benim cok sevindim. Rabbim azmini odullendirdi darisi bizlre olsun insallh. Dua et bizedeSelam kızlar
Benim bugün diyetisyen günümdü. Ve 2 haftalık sonucum -1,7 gr.( 1,6 sı yağdan) Ve ben 56,3le diyet sayfamı kapattım yeni bir sayfa açıyorum. Korumaya geçiyorum inşallah.
Ediyorum canım darısı hepinizin başına inşallah.Buradayım. Rabbim gruptaki herkese emeline ulasmayı ve sağlıkla korumayı nasib etsin.Canim benim cok sevindim. Rabbim azmini odullendirdi darisi bizlre olsun insallh. Dua et bizede
Insallh koruma doneminide saglikli atlatirsin burada ol lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?