Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hergun gelip menü yazmak skci oluyor elimden geldiğince aktif olmaya çalışiyorum telefondan yazmak gerçekten zor kizimin alerjisi var sürekli bı temizlik evde kalan vakitte parka götür yemek yap kendime aayirdigim vakitte puzzle yapıyorum baya zaman alıyor ve şuan kitap okuyorum offf beah bu ne calissam daha mı iyi ne

Çalışınca da aynı performans bekleniyo.. ev temiz olcak yemek olcak çamaşır olmicak.. hem stres hem yetişmiyor hiç bir şey.. bilmiyorum ne olacak bu kadından beklenen işler hiç durmak yok bize..

Sabah 11.00 de maydanoz domates dereotu salatalık 5 dilim sucuk 4 zeytin 2 kk peynir ve iki adet lahana dolma (dün doymamışım demek ki a dostlaaar) ve bir dilim tb ekmek

Şimdi kahve soda..
Bugün ve yarın evdeyim artık kaçamak yok.
Sporu akşam yapıcam.

Merhaba kızlar
Menüm
Büyük bardak limonlu su
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim yarım yağlı peynir+çörekotu
Domates, maydonoz
Ara
Beyaz çay
1 portakal
Öğle
Yağsız bol salata
4 çiğ fındık
Akşam
1 kepçe yoğurtlu çorba
Çeyrek balık
2 yk etli bamya
Ara
Beyaz çay
2 çiğ badem

2,8 lt su

Kızlar selam bugün evdeyim diye yazlıkların birazını çıkardım yıka as şu bu derken oy kullanmaya gittik çıkınca da kızlar gezmeye diye tutturdu burada büyük bir park var oraya gittik babamız abur cümbür bişeyler almış onlardan yedim biraz yemez olaydım o saatten beri midem bulanıyor

Sabahtan beri anca oturdum ayaklarım zonkluyo
Temizliğe yardımcı gelecek cuma günü ben türk kadını olarak evi topluyorum
Ben de üç dört ayda bir yardımcı alıyorum.. evi anca topluyorum ben de.. bazen gece 2 de yattığım oluyor ortalık toplamaktan tabii işten 6 da geldiğim için.

Günaydın herkeseeee
Dün yemin ettiğim için çok az yedim. Ama akşam yine de yağlı tavuk eti yedim kalorilidir eminim KFC nin soslu tavuklarından ama ubeyaz et diyerek salatayla beraber ve ayranla.. akşam 10 da eve gelince nescafe ve yeşil çay içtim sadece.

Bu sabah yulaf ezmeli peynirli bir yumurtadan omlet bir kırmızı çiğ biber dört zeytin dört lahana sarma.
Şimdi yeşil çay içeceğim.
Yaptığım dolmayı da üçer dörder bir haftada yerim benden başka yiyen yok.. tlfnla yazmak çok gıcık hep reklam açılıyor sürekli uğraştırıyor beni.

Selam kızlar
Benim bugün diyetisyen günümdü. Ve 2 haftalık sonucum -1,7 gr.( 1,6 sı yağdan ) Ve ben 56,3le diyet sayfamı kapattım yeni bir sayfa açıyorum. Korumaya geçiyorum inşallah.
Canim benim cok sevindim. Rabbim azmini odullendirdi darisi bizlre olsun insallh. Dua et bizede

Insallh koruma doneminide saglikli atlatirsin burada ol lutfen.

Canim benim cok sevindim. Rabbim azmini odullendirdi darisi bizlre olsun insallh. Dua et bizede

Insallh koruma doneminide saglikli atlatirsin burada ol lutfen.
Ediyorum canım darısı hepinizin başına inşallah.Buradayım. Rabbim gruptaki herkese emeline ulasmayı ve sağlıkla korumayı nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…