• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sil baştan 4. diyet ve zayıflama serüvenim...

evet ya oyleymış. bi arkadas tavsiye etti. arkadaşına doktor vermiş bu diyeti. şey doktoru neydi o iğneyle zayıflatan

1.gün
kahvaltı:kahve sekersiz sütsüz
ögle iki haslanmıs yumurta ekmek(ben yanında domatez salatalık yiyorum kalorisi cok düsük maksat kahvaltıyı saglam yapmak ve acıkmamak.
arada acıkınca diledigin meyve
aksam:et(nasıl istersen ama izgara yagsız olacak)yesil salata
buna benzer bi menü...hosunuza giderse devamını yazarım bacılar..

2.gün
kahvaltı:kahve
ögle:biftek yesil salata meyve
Aksam:1 ekmek pastırma
3.gün
ögle:2 yumurta salata domates 1 ekmek
aksam:pastırma ekmek(sucuk ekmekte olabilir onunda k.h degeri düsük)
4.gün
ögle:1 yumurta ekmek peynir
aksam:meyve,beyaz peynir(mesela karpuz peynir )
5.gün
ögle:balık ekmek
aksam:karpuz peynir
6.gün
ögle:2 yumurta ekmek havuc veya domates(ben bol yesillikli yiyorum zaten 1 yumurta yiyebiliyorum.kisinin kendine göre ayarlanabilir kesinlikle bu liste olacak diye bisey yok)
aksam tavuk ızgara
7.gün
kahvaltı:cay
ögle:et meyve
aksamm:DİLEDİGİNİ YEEEEE!!!!
iste liste kızlAR varmı benimle yapmak isteyen yarın baslıyorumm
UNUTMAYIN İZİNCİLER İKİ HAFTADA 9 KİLOOOO

1.gün
kahvaltı:kahve sekersiz sütsüz
ögle iki haslanmıs yumurta ekmek(ben yanında domatez salatalık yiyorum kalorisi cok düsük maksat kahvaltıyı saglam yapmak ve acıkmamak.
arada acıkınca diledigin meyve
aksam:et(nasıl istersen ama izgara yagsız olacak)yesil salata
buna benzer bi menü...hosunuza giderse devamını yazarım bacılar..

2.gün
ögle:biftek yesil salata meyve
Aksam:1 ekmek pastırma
3.gün
ögle:2 yumurta salata domates 1 ekmek
aksam:pastırma ekmek(sucuk ekmekte olabilir onunda k.h degeri düsük)
4.gün
ögle:1 yumurta ekmek peynir
aksam:meyve,beyaz peynir(mesela karpuz peynir )
5.gün
ögle:balık ekmek
aksam:karpuz peynir
6.gün
ögle:2 yumurta ekmek havuc veya domates(ben bol yesillikli yiyorum zaten 1 yumurta yiyebiliyorum.kisinin kendine göre ayarlanabilir kesinlikle bu liste olacak diye bisey yok)
aksam tavuk ızgara
7.gün
kahvaltı:cay
ögle:et meyve
aksamm:DİLEDİGİNİ YEEEEE!!!!
iste liste kızlAR varmı benimle yapmak isteyen yarın baslıyorumm
UNUTMAYIN İZİNCİLER İKİ HAFTADA 9 KİLOOOO
şimdi benim anlamadığım niye sabahlarıı kahve içiyoruz sadece ,bide bunu uygularsak hafta 5 kilomu vercez sağlıklımı peki kim verdi listeyi bide kiç kilo olanlar yapabiliyo sınır varmı yani bazı diyetler çok kilolu insanlara öneriliyoda ondan sordum

ben diyeti kaç defa bozduğumu unuttum:(
spora başlıyorum aylarca uyguluyorum sadece inceliyorum tartıda tık yok:( bırakıyorum mecburen. moralim bozuluyor çünkü. şimdi bende başladım bu sabah yarım saat yürüdüm. sabah aç karnına bal ve kabuk tarçın çayını içtim şimdide yağsız makarna yedim artık yemek yemem bu saatten sonra su içerim kavun falan yerim inşallah bu defa bilmem kaçıncı kez bozduğum zayıflama maratonumu tamamlarım. bu arada 77 kiloyum ve kg çizelgesi nasıl yapılıyor bilmiyorum izah eder misiniz? çok mersi hayırlı günler

şimdi benim anlamadığım niye sabahlarıı kahve içiyoruz sadece ,bide bunu uygularsak hafta 5 kilomu vercez sağlıklımı peki kim verdi listeyi bide kiç kilo olanlar yapabiliyo sınır varmı yani bazı diyetler çok kilolu insanlara öneriliyoda ondan sordum

inan bana bu soruların cevabını ben bilmiyorum. bi arkadaş verdi listeyi. ben de merak etmedim doğrusu. 2 haftada 9 kilo deyince atladım hemen. tabiki sağlıklı değil. zaten dayanabilen yok sanırım şimdilik

Back
X