• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sil baştan 4. diyet ve zayıflama serüvenim...

daha böyle olucam ben yaaa 62 kg ki halimi buldum 18 yaşındayken evlenmeden önce yani evlendiğimdede böyleydimde ama 2 doğum yapınca ard arda oldu işte geldi yerleşti kahrolası kilocuklar neyse ben böyle olna kadar devam artıı ozamanda koycam resmimi bakalım nasıl olcak ay heycanlandımm:78:

$62kg.webp

$Anılarım(012.webp

Son düzenleme:
canimmmmm vereceksin eminim bende senin gibi kisa sürede cabuk ve cok kilo vermekten yanayim bende bu kis 5 kilo aldim:43:

istersen bende varim :78:

buyur gel canım. ben bugün tartıldım. 83 olmuşum. spor yapsam 82 olurdum ya tembellik ettim.

daha böyle olucam ben yaaa 62 kg ki halimi buldum 18 yaşındayken evlenmeden önce yani evlendiğimdede böyleydimde ama 2 doğum yapınca ard arda oldu işte geldi yerleşti kahrolası kilocuklar neyse ben böyle olna kadar devam artıı ozamanda koycam resmimi bakalım nasıl olcak ay heycanlandımm:78:

Eki Görüntüle 210944

Eki Görüntüle 210945

oh hoh maşallah. boyun kaç canım. ay ben de mi koysam resmimi du bakiim

kolay gelsin kızlaaar. biran önce bütün kilolardan kurtuluruz inşallah.

canım yazdıklarını okudum. sanada arkadaşlarada yardımcı olabilir diye düşündüm. geçen yaz 83 kilo oldum. 73-75kilo arasında gidip gelirdim. ama 83 olunca artık bişeyler yapmak istedim ve diyetisyene gittim. hayatta verdiğim kiloyu koruyamaz hemen geri alırdım. ama bu diyetle ilk 2 haftada 5 kilo verdım.3 aydada 67 kiloya düştüm şimdi dkz uyguluyorum bununlada 62 kiloya düştüm. diyetisyene göre spor yapmak yasaktı.1 aydan sonra yavaş yavaş yürüyüşe izin verdi doktorum. sebebinide şöyle açıkladı; kiloluyken spor yapmaya başlarsak yağlar kasa dönüşür inceliriz ama ve kilo kaybı olmaz. önce kilo kaybedip sonra kas yapmaya başlayabiliriz. sarkmalarını önlemek içinde su içeceksin dedi. yanlız suyuda 10 dakikada bir yudum. yarım litre suyu 3 saatte içmiş oluyoruz. bunun sebebide midemizin bır yudum su içinde bir bardak su içinde aynı enerjiyi harcaması. bır yudum suyu daha çabuk işleyebilirken bir bardak su işlemini görmeden midede duruyormuş. gazlı içecekler kesinlikle yasak. midemiz rahatlasın diye bi gazoz bi maden suyu filan içeriz. rahatladığımızı sanırız. halbuki gazlı içecek mideyi genişleterek rahatlık hissi veriyormuş. kızlar benim ne sarkma oldu nede başka bi negatif yanı. eğer ben bile şu kiloya gelebildiysem hepiniz gelirsiniz ;)

canım yazdıklarını okudum. sanada arkadaşlarada yardımcı olabilir diye düşündüm. geçen yaz 83 kilo oldum. 73-75kilo arasında gidip gelirdim. ama 83 olunca artık bişeyler yapmak istedim ve diyetisyene gittim. hayatta verdiğim kiloyu koruyamaz hemen geri alırdım. ama bu diyetle ilk 2 haftada 5 kilo verdım.3 aydada 67 kiloya düştüm şimdi dkz uyguluyorum bununlada 62 kiloya düştüm. diyetisyene göre spor yapmak yasaktı.1 aydan sonra yavaş yavaş yürüyüşe izin verdi doktorum. sebebinide şöyle açıkladı; kiloluyken spor yapmaya başlarsak yağlar kasa dönüşür inceliriz ama ve kilo kaybı olmaz. önce kilo kaybedip sonra kas yapmaya başlayabiliriz. sarkmalarını önlemek içinde su içeceksin dedi. yanlız suyuda 10 dakikada bir yudum. yarım litre suyu 3 saatte içmiş oluyoruz. bunun sebebide midemizin bır yudum su içinde bir bardak su içinde aynı enerjiyi harcaması. bır yudum suyu daha çabuk işleyebilirken bir bardak su işlemini görmeden midede duruyormuş. gazlı içecekler kesinlikle yasak. midemiz rahatlasın diye bi gazoz bi maden suyu filan içeriz. rahatladığımızı sanırız. halbuki gazlı içecek mideyi genişleterek rahatlık hissi veriyormuş. kızlar benim ne sarkma oldu nede başka bi negatif yanı. eğer ben bile şu kiloya gelebildiysem hepiniz gelirsiniz ;)

canım çok teşekkurler paylaşımın için. lutfen soyle ne yedin ne içtin?

kilo bildirimimm paylaşmak istedim burdada

başlangıç : 79.8kg:19:
geçen hafta : 68.2kg:17:
bu hafta : 67.0kg:62:
giden : 1.200kg:63::64:
toplamda giden : 12.800kg:62::65::64::46::nazar:
hedef :65 sonra 62 belki sonrada 59:78:

kilo bildirimimm paylaşmak istedim burdada

başlangıç : 79.8kg:19:
geçen hafta : 68.2kg:17:
bu hafta : 67.0kg:62:
giden : 1.200kg:63::64:
toplamda giden : 12.800kg:62::65::64::46::nazar:
hedef :65 sonra 62 belki sonrada 59:78:

çok süper canım :46:

eee anlat bakalım ne yedin ne içtin?

cok güzell canimcim süper mral oldunnn benim vermem gereken 12 killo var 3 ayda:43:

kızlar bir aylık listeyi yazıyorum şimdi.

pazartesi:

kahvaltı (7.30-8.30)
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz

Ara öğün(10.30)
meyve ( 4e bölünecek ve 1 saatte yenilecek)

Öğle (12.30-13.30)
az çorba, sebze yemeği,salata

Akşam(18.30-19.30)
ızgara köfte, salata ve ayran

Ara öğün( 21.30)
meyve

Salı

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz, reçel, közde biber

Ara öğün:
bir avuç badem

Öğlen:
Izgara beyaz et, salata, ayran

Ara öğün:
meyve

Akşam:
patates salatası, iki grisini

ara:
meyve

Çarşamba

kahvaltı:

ara öğün:
meyve

Öğlen:
az çorba, salata, sebze yemeği, bir kase yoğurt

ara öğün:
meyve

akşam:
baklagiller, salata, cacık

ara öğün:
meyve

Perşembe

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz,bal, közlenmiş biber

Ara öğün:
bir avuç badem

Öğlen:
soslu makarna, (peynir ve domatesli), yoğurt

ara:
meyve

Akşam:
Az çorba, sebze yemeği, salata, yoğurt

ara:
meyve

Cuma

kahvaltı:
bir tane peynirli tost, salatalık, meyve suyu, üç ceviz

ara:
meyve

öğlen:

ara:
meyve

akşam:
ızgara beyaz et, salata, ayran

ara:
meyve

cumartesi

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz,bal

ara:
bir avuç badem

öğlen:
sebze yemeği, salata ve bir kase yoğurt

ara:
sütlü tatlı

akşam:
baklagiller, salata ve cacık

ara:
meyve

pazar

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz, yumurta

ara:
meyve

öğlen:
balık( serbest), salata

ara:
meyve

akşam:
sebze yemeği, az çorba, salata ve yoğurt

ara:
meyve

NOT: Muz yok!! yemekler 4-6 kaşık arasında yenilecek. salataa sınırlama yok.
gün boyunca 2lt su içilecek( yudum yudum) yarım lıtre su 3 saatte içilecek.
yoğurtlar yemekten yarım saat sonra yenilecek.
pirinç, mısır, kaşar, mayalı besinler, turşu, şerbetli tatlı, asitli içecekleri çikolata ve kahve yasak.

kızlar ben okuyorum. bütün öğünleri götürdüm okula ilk okul çocugu gibi beslenme hazırladım :D harfi harfine uydum öyle sonuç aldım. inşallah sizde dener ve başarılı olursunuz.uygulayanlar bir ay sonra özelden mesaj atığ bidaki listeyi isteyebilirler.

Son düzenleme:
kızlar bir aylık listeyi yazıyorum şimdi.

pazartesi:

kahvaltı (7.30-8.30)

Ara öğün(10.30)
meyve ( 4e bölünecek ve 1 saatte yenilecek)

Öğle (12.30-13.30)
az çorba, sebze yemeği,salata

Akşam(18.30-19.30)
ızgara köfte, salata ve ayran

Ara öğün( 21.30)
meyve

Salı

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz, reçel, közde biber

Ara öğün:
bir avuç badem

Öğlen:
Izgara beyaz et, salata, ayran

Ara öğün:
meyve

Akşam:

ara:
meyve

Çarşamba

kahvaltı:

ara öğün:
meyve

Öğlen:
az çorba, salata, sebze yemeği, bir kase yoğurt

ara öğün:
meyve

akşam:
baklagiller, salata, cacık

ara öğün:
meyve

Perşembe

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz,bal, közlenmiş biber

Ara öğün:
bir avuç badem

Öğlen:
soslu makarna, (peynir ve domatesli), yoğurt

ara:
meyve

Akşam:
Az çorba, sebze yemeği, salata, yoğurt

ara:
meyve

Cuma

kahvaltı:
bir tane peynirli tost, salatalık, meyve suyu, üç ceviz

ara:
meyve

öğlen:

ara:
meyve

akşam:
ızgara beyaz et, salata, ayran

ara:
meyve

cumartesi

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz,bal

ara:
bir avuç badem

öğlen:
sebze yemeği, salata ve bir kase yoğurt

ara:
sütlü tatlı

akşam:
baklagiller, salata ve cacık

ara:
meyve

pazar

kahvaltı:
peynir, bir dilim ekmek, salatalık, zeytin(yeşil), şekersiz çay, üç ceviz, yumurta

ara:
meyve

öğlen:
balık( serbest), salata

ara:
meyve

akşam:
sebze yemeği, az çorba, salata ve yoğurt

ara:
meyve

NOT: Muz yok!! yemekler 4-6 kaşık arasında yenilecek. salataa sınırlama yok.
gün boyunca 2lt su içilecek( yudum yudum) yarım lıtre su 3 saatte içilecek.
yoğurtlar yemekten yarım saat sonra yenilecek.
pirinç, mısır, kaşar, mayalı besinler, turşu, şerbetli tatlı, asitli içecekleri çikolata ve kahve yasak.

kızlar ben okuyorum. bütün öğünleri götürdüm okula ilk okul çocugu gibi beslenme hazırladım :D harfi harfine uydum öyle sonuç aldım. inşallah sizde dener ve başarılı olursunuz.uygulayanlar bir ay sonra özelden mesaj atığ bidaki listeyi isteyebilirler.

merhaba canım çok teşekkurler eline sağlık. spor yok demiştin dimi. aslında gayet uygulanabilirgüzel bir diyet bu. iyice inceleyim bakayım.

yuruyusten geldım
çok yoruldum. 4 km yurudum, 500m koştum. 250 kalçaaleti, 250 bel eritme, 100 bacak aleti çalıştım.
vakit okadarçabuk geçti ki çok hoşuma gitti.

çok süper canım :46:

eee anlat bakalım ne yedin ne içtin?

eee ne diyim öncelikle teşekkür ederim,, ben sabahları klasik kahvaltımı yapıyorum zeytin peynir yeşil salata,yoğurt,HERGÜN ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN ORTAYA KAHVALTI YEMEĞİ DİYİM(MENEMEN PATATES KIZARTMASI,BİBER KIZARTMASI,KABAK KIZARTMASI NEBİLİYİM,DOMATESLİ YUMURTA,SUCUKLU YUMURTA GİBİ HERGÜN BİRİNDEN HAZIRLARIM İŞTE) SONRA GÜNDE 2-25 LİTRE SU,2 BÜYÜK kulplu bardakta işte maydanozlu limonlu karışık form çayı içiyorum,1 bardak yeşil çay, akşam 6-7den sonra yemek yok su ve çay olabilir,bide ististanala kaidei bozmaz bazen geç gediğimde oldu hatta bu hafta 22 gibi pehh çok moralim bozuluyo dışardan eşimle geç geliyoz yemeği hazırlaya kadar saat9-10 oluyo ondan neyse gerisi spor hiç yapmıyorum 2çocuk baKMAKTAN İİ SPORMU OLUR :6::emir_bebek:her sabah tartılıp kilomu not ediyorum ayrıca içtiğim sularıda not ediyorum unutmıyayım ve tam içeyim diye ve eğer o sabah kilomda artış varsa bi sonraki gün dengelemek adına daha dikkatli ve akşam erkenden yemeğe çalışıyorum ama kıstığım bişey yok ekmeği kepek yiyorum ama evdeki ekemek bitsin tahıllı ekmek alıcam kepek kansızlık yapıyomuş,neyse bide koladır asitli içecektir abur cuburdur yemiyorum arada kaçamak yapıcam zaman yapıyorum ama hep dondurma yiyorum kornet olanından açık sevmiyorum pek neyse öyle işte serüvenim:46::46:

Son düzenleme:
eee ne diyim öncelikle teşekkür ederim,, ben sabahları klasik kahvaltımı yapıyorum zeytin peynir yeşil salata,yoğurt,HERGÜN ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN ORTAYA KAHVALTI YEMEĞİ DİYİM(MENEMEN PATATES KIZARTMASI,BİBER KIZARTMASI,KABAK KIZARTMASI NEBİLİYİM,DOMATESLİ YUMURTA,SUCUKLU YUMURTA GİBİ HERGÜN BİRİNDEN HAZIRLARIM İŞTE) SONRA GÜNDE 2-25 LİTRE SU,2 BÜYÜK kulplu bardakta işte maydanozlu limonlu karışık form çayı içiyorum,1 bardak yeşil çay, akşam 6-7den sonra yemek yok su ve çay olabilir,bide ististanala kaidei bozmaz bazen geç gediğimde oldu hatta bu hafta 22 gibi pehh çok moralim bozuluyo dışardan eşimle geç geliyoz yemeği hazırlaya kadar saat9-10 oluyo ondan neyse gerisi spor hiç yapmıyorum 2çocuk baKMAKTAN İİ SPORMU OLUR :6::emir_bebek:her sabah tartılıp kilomu not ediyorum ayrıca içtiğim sularıda not ediyorum unutmıyayım ve tam içeyim diye ve eğer o sabah kilomda artış varsa bi sonraki gün dengelemek adına daha dikkatli ve akşam erkenden yemeğe çalışıyorum ama kıstığım bişey yok ekmeği kepek yiyorum ama evdeki ekemek bitsin tahıllı ekmek alıcam kepek kansızlık yapıyomuş,neyse bide koladır asitli içecektir abur cuburdur yemiyorum arada kaçamak yapıcam zaman yapıyorum ama hep dondurma yiyorum kornet olanından açık sevmiyorum pek neyse öyle işte serüvenim:46::46:

paylaşımın için sağol canım aslında olması gerekenleri çok guzel ozetlemıssın

kızlar naber nasıl gidiyo valla iki gündür giremiyodum dün gece şükür oturdum yazlıklar kışlıklar ayırdım dışarda işlerim vardı onları hallettim ondan giremedim valla süper gidiyo diyet pek diyetlik hali kalmadı ama ne istersem yiyorum nasıl olcak bakalım reglimde dün bitti valla banyomuda yaptım üstümden yük kalktı şişkinliğimde kalmadı şükür neyse bu aralar herkez gezmelerde ee tatil zamanı geldi topikler boşalıyor tek tek ühüyee:43:

kızlar naber nasıl gidiyo valla iki gündür giremiyodum dün gece şükür oturdum yazlıklar kışlıklar ayırdım dışarda işlerim vardı onları hallettim ondan giremedim valla süper gidiyo diyet pek diyetlik hali kalmadı ama ne istersem yiyorum nasıl olcak bakalım reglimde dün bitti valla banyomuda yaptım üstümden yük kalktı şişkinliğimde kalmadı şükür neyse bu aralar herkez gezmelerde ee tatil zamanı geldi topikler boşalıyor tek tek ühüyee:43:

Tebrikler canım ben de şu an 79 kiloyum, 67ye inmişsin, ah keşke bende:( ne kadar sürede verdin bu kiloları?

Back
X