Canım çoktan başladık tekrar başlarsak ekliyeyim olurmuBende katılabilir miyim
Tamam eklediğinizde etiketlerseniz sevinirimCanım çoktan başladık tekrar başlarsak ekliyeyim olurmu
Etiketlerim canımTamam eklediğinizde etiketlerseniz sevinirim
100 tane okudumDiloss1 duası duası Rabbim diloss1 kullanici adli kulunun kaygilarini ruhsal ve icsel sikintilarini iyilestir hayirli kapilar ac, kendisi icin en hayirli yerde atanip calismasini nasip eyle, yeni arkadasliklar guzel bi calisma ortami nasip eyle, kardesinin bekledigi mulakatta basarili sonuc alip egitimini alip vatanina milletine hayirli kendi rizkini kazanmasini nasip et, ablasina hayirli is kapilari aç, ailesindeki huzuru sagligi arttir birlik beraberligi artti Allahim, gonlundeki insanla ikisi icinde hayirlisiysa engelleri asmalarini kavusmalarini karsidakinin caba gostermesini yanlislarindan donmesini nasip eyle Allahim sen herseye kadirsin dualarimiza engel olan gunahlarinimizi affeyle Ailesindeki meselelerin herkesin hayrina olacak sekilde hallolmasini, Diloss1 babasinin daha sakin ve olgun olmasini guzel işlerle mesgul olup saglikli psikolojide olmasini nasip eyle, artik ekonomik ozgurlugune kavusup saglikli bilincli psikolojide olmasini nasip et. Eskisi kadar canli neseli umutlu bi insan olmasinda yardim et. Amin
Kızlar diloss1 duası bu şekilde okursaniz sevinirim
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDiloss1 niyetine kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
Okuduğumuz zikir ( LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM )
Diloss1 duası Rabbim diloss1 kullanici adli kulunun kaygilarini ruhsal ve icsel sikintilarini iyilestir hayirli kapilar ac, kendisi icin en hayirli yerde atanip calismasini nasip eyle, yeni arkadasliklar guzel bi calisma ortami nasip eyle, kardesinin bekledigi mulakatta basarili sonuc alip egitimini alip vatanina milletine hayirli kendi rizkini kazanmasini nasip et, ablasina hayirli is kapilari aç, ailesindeki huzuru sagligi arttir birlik beraberligi artti Allahim, gonlundeki insanla ikisi icinde hayirlisiysa engelleri asmalarini kavusmalarini karsidakinin caba gostermesini yanlislarindan donmesini nasip eyle Allahim sen herseye kadirsin dualarimiza engel olan gunahlarinimizi affeyle Ailesindeki meselelerin herkesin hayrina olacak sekilde hallolmasini, babasinin daha sakin ve olgun olmasini guzel işlerle mesgul olup saglikli psikolojide olmasini nasip eyle, artik ekonomik ozgurlugune kavusup saglikli bilincli psikolojide olmasini nasip et. Eskisi kadar canli neseli umutlu bi insan olmasinda yardim et. Amin
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Bildirim saati her akşam saat 21.00
Okudum.Allah kabul eylesinburcusami NİYETİNE kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan zikir sayısı 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
burcusami duası Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, kucağımdaki yavrum la saglikla kavuşmayı nasip eyle, elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, sen benim içimden geçenleri biliyosun Rabbim sen bizim dualarımızı kabul eyle..
Okuduğumuz zikir ( LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM )
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Bildirim saati her akşam 21.00
Okudum.Allah kabul etsinDiloss1 duası duası Rabbim diloss1 kullanici adli kulunun kaygilarini ruhsal ve icsel sikintilarini iyilestir hayirli kapilar ac, kendisi icin en hayirli yerde atanip calismasini nasip eyle, yeni arkadasliklar guzel bi calisma ortami nasip eyle, kardesinin bekledigi mulakatta basarili sonuc alip egitimini alip vatanina milletine hayirli kendi rizkini kazanmasini nasip et, ablasina hayirli is kapilari aç, ailesindeki huzuru sagligi arttir birlik beraberligi artti Allahim, gonlundeki insanla ikisi icinde hayirlisiysa engelleri asmalarini kavusmalarini karsidakinin caba gostermesini yanlislarindan donmesini nasip eyle Allahim sen herseye kadirsin dualarimiza engel olan gunahlarinimizi affeyle Ailesindeki meselelerin herkesin hayrina olacak sekilde hallolmasini, Diloss1 babasinin daha sakin ve olgun olmasini guzel işlerle mesgul olup saglikli psikolojide olmasini nasip eyle, artik ekonomik ozgurlugune kavusup saglikli bilincli psikolojide olmasini nasip et. Eskisi kadar canli neseli umutlu bi insan olmasinda yardim et. Amin
Kızlar diloss1 duası bu şekilde okursaniz sevinirim
Tekrar başlarsak ekliyeyim canım listenin ortasına geldikBende katılabilirim tabii yer varsa
Okudum canım ben de@Ada-anne NİYETİNE kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan zikir sayısı 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
@Ada-anne duası gönlündekinin nasip olması niyetiyle
Okuduğumuz zikir (LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM)
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
100 tane okudum@Ada-anne NİYETİNE kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan zikir sayısı 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
@Ada-anne duası gönlündekinin nasip olması niyetiyle
Okuduğumuz zikir (LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM)
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Teşekkür ettim:)canım gerek yok
400 tane okudum.Kızlar malasef kötü haberim var sizlereLarka kuzumun arkadaşının bebeği vefat etmiş arkadaşı için ya Halim okuyalım sakin olması için gerçi nasıl sakin olacaksa ki lütfen alın kızlar ne okunursa şifa olsun gönlüne inşaallah
Diline sağlık kuzum bende 1000 tane okudum dün bugünde biraz daha okuyacam rabbim sabirligini versin inşallah