Okudum Rabbim kabul etsin inşallah1 1lokum NİYETİNE kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan zikir 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
1 1lokum duası rabbim kalbimden geçen kötülükleri arındırsın iyi dileklerde bulunmama vesile olacak şeylere yönlendirsin, namazımı devamlı kılmak için güç verip seytanın vesvesesinden korusun
Okuduğumuz zikir (LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYUL AZİM)
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Bildirim saati her akşam 21.00
Okudum.Allah kabul eylesin.1 1lokum NİYETİNE kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan zikir 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
1 1lokum duası rabbim kalbimden geçen kötülükleri arındırsın iyi dileklerde bulunmama vesile olacak şeylere yönlendirsin, namazımı devamlı kılmak için güç verip seytanın vesvesesinden korusun
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Kendim için okudum.Okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin ve hakkımızda hayırlı kılsın.namaste21 duası imanla sağlıkla evlatlarımla sevgi saygı sadakatle huzurla ve bolluk bereketle bir ömür ve kalbimdeki dileğimin hemen kabul olmasını dilyorum.Salavat ve Fatiha ile AMİN
Listenin sonuna geldik tekrar başlarsak ekliyeyim canımAllah kabul etsin arkadaşlar ,Benimde ameliyatımı olabilmem için katılsam , şuan reglim bitsin olurmu ?
Okudum canım ben denamaste21 NİYETİNE kişi başı 100 toplam bi kişiye okunan zikir 1000 dua sahibi başlamadan önce 100 estağfurullah okusun
C Chuck24681012
Aktif Lora
M Morlale8
burcusami
Diloss1
@Ada-anne
Larka
1 1lokum
namaste21
Umut_2019
Sıradaki arkadaş duasını atmadı atınca ekliyecem kızlar
merhaba. yeniden baslarsanız beni de ekler misinizListenin sonuna geldik tekrar başlarsak ekliyeyim canım
Tabikimerhaba. yeniden baslarsanız beni de ekler misiniz