Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım modeller güzel.
kızlaaar mayıs 2010 da düğünüm var. bende deli gibi kuaför ve gelinlikçi arıyorum.
herşey tam ve mükemmel olsun isteriz o özel günde yaşayanlar bilir.
bağdat caddesinde Hasan Yoldaş var ordan fiyat aldım bana 750 tl fiyat verdi paket olarak makyaj dahil.
biraz abartı geldi ama adam çok güzel yapıyor saçı falan. makyözü de gerçekten güzel ve mac ürünlerini kullanıyorlar. birde avrupa yakasında bahçelievlerde nokta güzellik diye biryer var ordada kryolan ürünlerini kullanıyorlar gelin makyajında.orası daha uygun. gelin saç modellerine bakıyorum netten iğrenç modeller var. buraya ekleyen arkadaş değişik modeller de bulmuş sağolsun. eklemeye devam lütfen.
BENİMDE HAZİRAN BAŞINDA DÜĞÜNÜM OLUCAK KIR DÜĞÜNÜ OLUCAĞI İÇİN KIR DÜĞÜNÜNE GİDİCEK Bİ MODEL BAKIORUM GELİNLİK ÇEŞİTLERİM ÇOKTA TAÇ BULAMADIM BİR İKİ TANE BULDUM HOSUMA GİDENLER VAR AMA BİLMİYORUM :1rolleyes:
Heyoooooo benimde kır düğünü olacak,bizim konseptimiz papatya. herşeyde papatyalar olacak.masalarda peçetelerde davetiyelerde nikah şekerlerinde tabaklarda falan . doğal olarak benimde taç olarak papatyadan düşünüyorum harika şeyler koymuşsun taç olarak fikir oldu kara kara düşünüyordum.
Teşekkürlerrrr
:kedi: yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, herşey gönlünce olsun inşallahzemuszemus
Yardımcı olmakmı lmaz:
Sayende çölde su bulmuş gibi oldum opuyorumnanaktan