• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı sıkılmadınız mı internetteki aynı modellerden

Yaa bu konuda bile Türkler ve Yabancılar diye ayrılabilmeyi anlayamıyorum kızlar...
Ne demek ne varsa Türklerde var falan...
Gelin heryerde gelindir, o bembeyaz gelinlik içinde her gençkız prensen gibidir...
Herkesi zevkleri ayrı ama yabancılar şöyle böyle demenin ne gerği var anlamadım...

Bu arada modeller çok hoş...

Yaa bu konuda bile Türkler ve Yabancılar diye ayrılabilmeyi anlayamıyorum kızlar...
Ne demek ne varsa Türklerde var falan...
Gelin heryerde gelindir, o bembeyaz gelinlik içinde her gençkız prensen gibidir...
Herkesi zevkleri ayrı ama yabancılar şöyle böyle demenin ne gerği var anlamadım...

Bu arada modeller çok hoş...

canım bence de haklısın, gelin heryerde gelin,beyaz gelinlik herkesin rüyası.
ben sadece aynı yüzler aynı resimler olmasın değişiklik olsun diye ekledim, ama insanlara yaranabilmek ne mümkün? ben gene de beğendim modelleri eklemeye devam edicemkaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
canım bence de haklısın, gelin heryerde gelin,beyaz gelinlik herkesin rüyası.
ben sadece aynı yüzler aynı resimler olmasın değişiklik olsun diye ekledim, ama insanlara yaranabilmek ne mümkün? ben gene de beğendim eklediğim modelleri. eklemeye devam edicemkaydirigubbakcemile4

Devam et arkadaşım. Modeller çok güzel. Saçlarım çok uzun, normalde düz, rengi de senin yolladığın şu uzun saçlı modeldeki gibi.Ben saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum.
Bana göre bir şeyler bulursan da sevinirim :icecream:

Devam et arkadaşım. Modeller çok güzel. Saçlarım çok uzun, normalde düz, rengi de senin yolladığın şu uzun saçlı modeldeki gibi.Ben saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum.
Bana göre bir şeyler bulursan da sevinirim :icecream:

tamam canım, bende önümüzdeki bahar evlenicem inşallah. O yüzden araştırmalarım devam ediyor. inşallah sana uygun bi model bulabilirimşakkıdı

istek üzerine yeniden devam ediyoruz.
710757.jpg

8397beauty-and-more-1.jpg

3952big_12417558_1464197_by2u849.jpg

4097makyaj.jpg

bu makyaj süpermiş yaaa
duvakta bir harika
benimde düğümüde saçlarım açık maşa olucak
tacım papatyadan olucak kır düğünü olucak kına içinde değişik topuz bakıyodum
süper burdakiler elinde varsa papatya taçlı model koyabilirmisin canım

şekerim ben de internetten araştırıyorum:) aklımda bulunsun papatyalı model bulduğumda onu da eklerim;) kaydirigubbakcemile2

ben böyle daha çok klasik bi model istiyorum
yani şöyleki duvağım upuzun rahibe duvağı olacak onun
üstüne gerçek paparyadan yapılmış taç düşünüyorum
normal taşlı taçlardan nedense takmak istemiyorum kır
düğünü olacağı için bakalım kısmet o zaman bol bol denerim artık
teşekkür ederim cnm

bikaç modelde benden olsun bende farklı saç düşünüorum gelinliğmin üstüne ama karar weremedim daha zaten yüz hatlarım uzunnn napcam bilmiommmm:1ninca:

bunu çok beğeniorum ama nişanlım istemiyo fazla dikkat çekiciymiş:olmaz:

Back