• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı sıkılmadınız mı internetteki aynı modellerden

nonline

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
220
0
96
Almanya
ben çok sıkıldım bu aynı internette dolaşan modellerden.
ama derleme yaptım yabancı sitelerden. ben de değişik ve yeni modeller arıyorum.
6155Bridal_Hair.jpg

7961Bridal_Updo.jpg

4572floral-hair-accessories-for-informal-wedding-dress.jpg

Gallery46.jpg

Gallery48.jpg

Gallery88.jpg

Gallery61.jpg

Gallery50.jpg

şimdilik bu kadar devamı gelecek!!kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
zevkler ve renkler tartisilmaz tabii ama acikcasi ben cok asiri bi fark bi wowwwwwwwww isde budur diyebiecegim sac modelleride diiller yine bilindik modeller bence farklilik yok yani
ama paylasimin icin tskler emegine saglika.s.

yabancilar zaten dügünlerinde saclarini hicte dogru düzgün yaptirmiyorlarki daginik sacin üstüne bi tac tamam oldu bitti yani onlarda degisik bisey yapmiyor yine biz topluyoruz.

zevkler ve renkler tartışılmaz, beğenmeyebilirsiniz. bulduğunuz farklı model var sa siz de ekleyin paylaşım olsun.en azından hep bire bir aynı resimler olmamış olur.şakkıdı ben gene de bulduklarımı hoşuma gidenleri eklemeye devam edicem
001_primary.jpg

001_sec01.jpg

bu da makyajı belki kullanmak isteyen olur ya da ilham almak isteyen
8700_primary.jpg

8706_primary.jpg

1958_primary.jpg

canım ellerine emeğine sağlık ama yabancılarda ancak böyle modeller olur
yine ne varsa bizim TÜRKLER de var düğünlerde gelinlerimiz saçları ve makyajlarıyla prenses gibi oluyorlar

ben düğünümde doğa bir model istemiyorum şıkır şıkır gösterişli bir saç modeli istiyorum delikafadulden

Back