Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸
- Konu Sahibi asena87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
HoşgeldinizBen de katılmak isterim arkadaşlar
Hayırlı olsun.
- 6 Mayıs 2023
- 6
- 11
- 1
Arkadaşlar selamm Birkaç hafta önce sizlere katılmak istediğimi söylemiştim ama hesapta olmayan bazı durumlar oldu ve asla beslenmeme dikkat edemedim bu süreçte. Aslında diyete pazartesi başlayacaktım ama cuma tartı günü olduğu için bekledim Yarından itibaren sizlere katılacağımm 21 Yaşındayım. Boyum 1.50 güncel kilom 54.4
- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.141
- 133
- 33
Canlarım bebeklerim günaydın
Ben geldim evet geç geldim biliyorum ama taşınmada yaşanacak aksiliklerin hemen hemen hepsini sanırım yaşadım 81.8 ile geldim. Bu sabah
1 kırmızı köz biber
1 yarım dilim peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 dilin sucuk
Çoook küçük lokma ekmek :)
Bu kadarla kalmayacağım tekrar kalori sayımına geçeceğim ama 1-2 gün kendime adapte süresi veriyorum çünkü malum üç hafta gibi bir süre ara vermiş gibi oldum bu hafta toparlama haftası diyebiliriz kızlar
Ben geldim evet geç geldim biliyorum ama taşınmada yaşanacak aksiliklerin hemen hemen hepsini sanırım yaşadım 81.8 ile geldim. Bu sabah
1 kırmızı köz biber
1 yarım dilim peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 dilin sucuk
Çoook küçük lokma ekmek :)
Bu kadarla kalmayacağım tekrar kalori sayımına geçeceğim ama 1-2 gün kendime adapte süresi veriyorum çünkü malum üç hafta gibi bir süre ara vermiş gibi oldum bu hafta toparlama haftası diyebiliriz kızlar
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Haftaya kararlı olalım o zaman.Günaydın bende 70 altına inemedim haftaya inşallah
Ben artı çıkacak diye korktum sabah. Hem spor yok hem özel günümdeyim. Buna şükür.
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Aslında dün 70.4düm dikkat de ettim yememe ama lavaboya çıkamadım bugün malesef o sıkıntım var kabızlığa her türlü fikre ihtiyacım varHaftaya kararlı olalım o zaman.
Ben artı çıkacak diye korktum sabah. Hem spor yok hem özel günümdeyim. Buna şükür.
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Ben magnezyum sitrat takviyesi alıyorum her gece yatmadan. Bir araştır istersen.Aslında dün 70.4düm dikkat de ettim yememe ama lavaboya çıkamadım bugün malesef o sıkıntım var kabızlığa her türlü fikre ihtiyacım var
- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Eklentiler
Ben de bir 104 ü görebilsem diyorum. Ama saglıklı beslenmek neydi??? Bu araiar bir silkelenmem lazım ama nasip.Tünaydınlar, bugün fazla yoğunum. Evden çıkmadan tartıldım ama fotoğraf çekecek vakit bulamadım. Şimdi işteyim akşam tabloyu hazırlarım. 63.9 çıktım geçen hafta 64.5’ti fark -600 g
Haftaya İnsülin direnci için kontrol var . Bakalım nasıl sonuçlar.
Tebrik ederim arkadaşım.
- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
- 18
kızlar merhaba, ben bir kaç gün önce yazmıştım grubunuza katılabilir miyim diye. hoşgeldin dedi bir kaç arkadaşımız ama listeye ismim de yazılmadı, sonra pek giren olmadı diye grup kapandı sandım. şu anda başka bir gruptayım. ama bu gruba da uğrayabilirim arasıra:) bugün kilo bildirimi günü mü?