• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İlk paylaşım benden gelsin canlar dün kaçırdığım halde iyi çok şükür
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 63
Fark -1300

Eklentiler

• 20230915_071351.jpg
    20230915_071351.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 32
Oooo tebrik ederim 1 haftada 1300 çok iyi değil mi
Evet ama çok sıkı tuttum ondan birazda egzersiz yürüyüş falan yine de 62.5 falan bekliyordum çünkü onu dahi görmüştüm ana dün kaçırınca olmadı bir daha bu kadarda gitmeyebilir ilk haftalar daha çok gidiyo hayırlısı:KK50:

Ben de 300 gram kadar az çıktım geçen haftadan
Artık bir çaba sarf etmiyorum
Tek yaptığım dışarıdan yememek paketli gıda yememek ve işe yürüyerek gidip gelmek
Canım sen zaten artık çaba sarfetme kontrollü git yeter sağlığın gider elinden Allah korusun çok çok iyi kilon maşallahh

Canım sen zaten artık çaba sarfetme kontrollü git yeter sağlığın gider elinden Allah korusun çok çok iyi kilon maşallahh
Yıllarca 43 kiloydum o zamanlar biraz zayıftım
Hamile kaldığımda 45 idim (28 yaşında)
Hedefim ve ideal kilom 47 zaten
Yani şu an iyiyim :)

Kizlar ben belirtmiştim tatilde olduğumu iyuzden tartilip yazamadım size kusura bakmayın.hem tartı yoktu hemde yollarda sona doğru İnternet paketi bitti zamani da az diye almadım.ama bundan sonra sıkı bir diyetle inşallah yine burdayım.1 kilo almış ve geri gelmiş biri olarak .tabi şuan reglim onuda geçmiyim

Günaydın hadi eleştirin beni hakkettim bu hafta 71.4ken geçen hafta bu hafta sonuç ortada 😭daha düzenli devam inşallah 💪💪
yok sıkma canını o kilo almak eğil son yediklerimiz fazla olunca hemen öyle fazla çıkıyor 2-3 gün dikkat edersen o kiloyu tekrar görürsün canım

Back