merhaba kızlar.evli bir bayanım.son 1 aydır sürekli wcye koşuyorum.kimi zaman az da olsa şişkinlikten dolayı hep wcye gitme isteği oluyor bazen altıma kaçırıcam diye korkuyorum ama çok az idrarım geliyor:18:.ayrıca sarı akıntım var.sorduklarım ayaklarını üşütmüşsün dedi:26:siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı ne yapmam gerek?
aynısını bende yaşadım benmde öyle akıntım var..ama idrar yolu rahatsızlığıyla yada iltahabıyla alakalı.kısacası evet üşütmüşssün :) geçiyo yani.gün içerisinde sürekli ayaklarına sıcak su torbası koy ve mutlaka sıkı giyin
kendimi bildim bileli aykalarımı sıcak tutmaya hep özen göstermişimdir ama yine de soğuklarakıntı 10 gündür olsa da şu idrar hissi 1 aydır falan var.ne yapacağımı şaşırdım.sizin ne kadar sürede geçti herhangi birşey kullanmış mıyıdnız?cevabınız için teşekkür ederim
kendimi bildim bileli aykalarımı sıcak tutmaya hep özen göstermişimdir ama yine de soğuklarakıntı 10 gündür olsa da şu idrar hissi 1 aydır falan var.ne yapacağımı şaşırdım.sizin ne kadar sürede geçti herhangi birşey kullanmış mıyıdnız?cevabınız için teşekkür ederim
Kuzummm bende vajiyi yendikten.sonra 2ay cektim o derdi cok zor.1.sebep balayi.sistiti 2.idrar yollari enfeksiyonu hemen bi dr git ben ilk ay gitmedim gecer die ikinci ay gittm oldugu gibi iltihap kaplams dedi dr hic bekleme git bolbol su iccc
aman yaaa vajiden kurtulduk derken bir de bu çıktı.iş yerinde çok zor oluyor bir de evle iş arası 1.5 saat neler cekiyorum Allah biliyor.doktora gitmiycem diye dirensem de o beni çağırıyor:18:iş yeri doktoruna görünsem yardımcı olur mu ki sen hangi bölüme gitmiştin incim:26:
aman yaaa vajiden kurtulduk derken bir de bu çıktı.iş yerinde çok zor oluyor bir de evle iş arası 1.5 saat neler cekiyorum Allah biliyor.doktora gitmiycem diye dirensem de o beni çağırıyor:18:iş yeri doktoruna görünsem yardımcı olur mu ki sen hangi bölüme gitmiştin incim:26:
bendede evliliğimin 2. ayında falan olmuştu. ben eve zor atıyodum kendimi hatta bazen atamıyodum :). doktora gittim antibiyotik verdi ama kullanmadım. maydanoz kaynatıp içtip iyi geldi. doğal antibiyotik. tavsiye ederim...
mutlaka doktora git ben 2 yıldır cekiyorum idrar yolları enfeksiyonu.en son kultur testi yaptırdım insallah bu sefer dogru antibiyotikle kurtulurum dua edin
mutlaka doktora git ben 2 yıldır cekiyorum idrar yolları enfeksiyonu.en son kultur testi yaptırdım insallah bu sefer dogru antibiyotikle kurtulurum dua edin
2-3 gün antibiyotik içtim geçer gibi oldu ama yine var şuan.ayaklarım üşüdüğünde ve nedense özellikle işe gidip gelirken çok sorun yaşıyorum:18:çok geçmiş olsun inşallah sen de kurtulursun artık
şimdi benim de bir sorum olacak.sürekli wcye gitme gibi bir problemle uğraşıyorum.bir de p..s in başının deydiği yere sanki bişey batıyormuşum gibi bir şikayetim vardı hala geçmek bilmedi.yarın doktora gitmek istiyorum bu idrar sorunu için ürolojiye gidicem ama ilişkide hissettiğim batma ile ilgili jinekoloğa mı yoksa yine ürolojiyle mi görünmem gerek:26:bu doktor işlerinden hiç anlamıyorum yardım lütfen:18:evlendikten sonra buna benzer sorunları yaşayan oldu mu?