- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
- Konu Sahibi sefamolsun
-
İstenildiğinde şişirilerek göğüsleri 2 beden büyük gösteren sütyenin....
Ayrıca canınız ne zaman göğüslerinizi büyütmek isterse çantanızı yanınıza alıp bir kaç saniyede iki beden büyük göğüslere ulaşabilirsiniz...
kızlar o slikondan ablam gelinliği için kullandı sadece dekoltede göğüs ucunu belli etmeyen bişi biyütme falan yokama şu içi jel ile dolu balonu:)) tavsiye ederim ben kullanıyorum şahsen çokta memnunu bikinimin içine bile yerleştirebiliyorum çok rahat ve hiç belli olmuyor .ben eclizanın sütyenlerini kullanıyorum onları alınca yanında hediye vermişlerdi böle keşfettim şimdi gidip tekrar alaniliyorum mağazadan..şiddetle tavsiye ediyorum:))
popoyu şişireni de varmıdır ki bunun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gülerek yazmışsın ama var canım, yine silikon ve özel bir korsemsi şeyle birlikte kullanıyorsun gayet işe yarıyor :)
ay cnm ciddimisin
nasıl bşy o
popmpaylamı şişiyor yine =))
ayy sütyenine güldüm ama bak görüyomusunuz popo için olanını alıcam şimdide kaydirigubbakcemile3
ben şu popomu bi büyütemedim ya gözüm açık gidicek valla :1shok:
ay cnm ciddimisin
nasıl bşy o
popmpaylamı şişiyor yine =))
ayy sütyenine güldüm ama bak görüyomusunuz popo için olanını alıcam şimdide kaydirigubbakcemile3
ben şu popomu bi büyütemedim ya gözüm açık gidicek valla :1shok:
evet silikonlu slipler de çıktı..sositososito.ama türkiyeye geldimi bilmiyorum..yerimseniben
ben aldım 50 kullanımlık benimki sadece 1 kez kullandım strablez badinin içine takmıstım. ilk kez kullandıgım için olabilir ama güzelce yapıstı kayma falan olmadı ama o kadar para vermeye deymez. ve bikini içinde uygun deildir cünkü kullanım klavuzunda ıslak ve terli vucuda uygulamayın yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?