E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
eee herkeste doğru çıkmış ben 3 kez yaptım üçüde yanlış çıktı bilemedi sığır küre mal işte mal nolcek nan:mymeka:
:roflol:Sen öyle sann ehuehu :asigim:şaka şakaŞenizhadi ordan çatlak kafa bi kerem bende zeka fışkırıyor:dilcikar: senin küre sığır işte bi halttan anladığı yok defalarca yaptık top işte top ne beklersin ki fazla :dilcikar::roflol:
:1shok::1shok:hakıkaten nasıl oldu bu yahu?????????????bır rakam gırmemızı ısteseydı pc ye anlayacagım ama.....acaba bız o sembole bakınca bakısımızdan mı etkılenıp dogru cıkıyor?????????:roflol::roflol:
emeğine sağlık canıma.s.a.s.
bak canım misalen 81 dedim tamam
8+1=9 tamam 81-9= 72
ama bakıyorum çıkan sembol hiç birine uymuyor ben mi yanlış yaptım yoksa sence bu hesaptamı bi yanlışlık var nan balkafa bide sen tut bunları galiba senin küre benden ürküyor
çok fazla bakma nan bişey mişey olur Allah korusun bu küre senin evinide gözetler maazallah:roflol::1ninca::1ninca::1shok::1shok:Ya kızlar cidden bu hangı sayıyı hesapladıgımı nerden bılıyo .Çokk ilginçç ya bu olayı çözmem lazım .Ama nasıll.ne bir rakam belirtiyorum ne bir şeyy ee nasıl oluyo:1ninca::1ninca::uhm:
tama tamam ben çözdüm olayı balkafa mousu baktığın sayının yanındaki senbole götürmeden bi dene sadece gözlerinle arayarak ama mousu kesinlikle elleme bakalım ne olacak o zamanda çıkacakmı balkafa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?