Sihirli Değnek Bakılır :)

merhaba yay burcunun son gününde dogmuşsunuz yükselen terazi ama akreplige dogruda hafif kayma var ay burcunuz aslan çok güçlüsünüz sizin zaten duyu dışı algılarınız açık sezgi gezegeniniz bunu gösteriyor pratik sezgileri çok güçlü zaman zaman hayalci duru görü yada telapati yeteneginiz farkında olsanızda olmasanızda var siz kahve falı bakan biri olsanız dediginiz şeylerin hepsi çıkar ama sizin kahve falı bakmanız bile gerek yok müthiş bir sezgi gücü ve çok şanslısınız Sevgi ve ask onlar için çok önemlidir. Tüm dünyayı etkilemeye çalışırlar. Doğuştan aktör olan bu kişilerin rol kabiliyetleri ve olayları dramatize etmeleri kusursuzdur. Kadınları erkeklerine göre daha dengelidir. Ay'ı Aslan'da olanlar her seferinde bütün benlikleriyle severler. Birdenbire karşılarına çıkıveren fırtınalı asklar onlara çok çekici gelir.
aşk gezegenleriniz dışa dönük çarpıcı iddialı bagımsız haraketli başkaları sizden kolay etkilenir çok kararsız birisiniz zarar vereblr kıskanc bırıyle bırlktelk yasamamalısınız çok zekisiniz astrolojıye yatkınsınız iyi bir konusmacısınız kardesınızle shpetler etmekten hoslanırsınız kötü açılar oldugu için kardesiniz sorunlar yasamıs olblr fazla hayali bakıs acısı dıbe batırmıs olblr Son derece merhametli ve hayırsever kişilerdir. insanlar tarafından çok sevilirler. Çok is değiştirir, kolay mutlu olmazlar. Nazik ve terbiyeli insanlardır. Asiri duygusaldırlar ve yardıma muhtaç herkese yardim ederler. Gizli bilimlere tutkuludurlar. Arkadaşlıkları sevmelerine rağmen yalnızlıktan hoşlanırlar. Başarılı iş hayatları vardır. Çalıştıkları yerlerdeki kimseler tarafından çok sevilirler. Doğal tedavi yöntemlerine istidatlıdırlar. Tip, ecza, masaj gibi konularla uğraşırlar. Jüpiter kötü açılar almışsa başkalarından çok şey beklerlerBilimselliğe değer veren sezgi güçleri kuvvetli şahıslardır. Alışılmamış konuları araştırır, başkalarının fikirlerinden etkilenmezler. Entellektüel ve yenilikçi arkadaşları vardır. Doğaüstü bilimlerle alakalanırlarParaya pula büyük önem verir, iyi kazanırlar. Çok çalışkandırlar. Kazandıklarını da güzelce biriktirirler. Darlıktan, yoksulluktan çok korkarlar. Özellikle yaşlılıkta iyi para kazanırlar iş konusund çok çabalamnız gerekeblr zorlanmalar vrdır baskalarının ıhtıyaclrına cok ılgılı duyarlısnız ama lutfen bırz bencıl olun kendı ıhtıyaclrınıza daha fazla önem vern annenıze babanıza cok baglısınız Korkuların; Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu kardesınızın zorlanmaları bu yılda devam edıcek gıbı gözukuyor yılın ıkıncı yarısı daha iyi gecıcek
Kader Sayısı 3 (Seçici)
Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor.Becerikli bir insansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor.Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligi duzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz.Aslinda cok bagislayici ve halden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarak girdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz. Ne kadar buyuk bir toplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir.Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekilde kullanabilirsiniz.Cokcesur bir insansiniz. Amaclariniz ve yapmaniz gerekenleri cok iyi biliyorsunuz.Amaciniz herkesin hareket ozgurlugunden faydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icinde olmali.Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz. Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz.aura rengınız sarı pozitif neselı ıyımser bırısının rengıdır zaman zaman uyusukluk verır ask hayatınız muazzam olur aradıgınızı buldugunuz zaman karıyer ıcın çabalamanız gerekir

canım, diline, eline, yüreğine, emeğine sağlık. çok teşekkür ederim. zahmet verdim. saolasın :KK16:

Bende çook merak ettim şimdi :))
Kimlikte 03/01/1994 yazıyor ama 03/12/1993
Doğum yeri çankırı .)
En sevdiğim renk Kırmızı .)
Eğitim,İş,Aşk,genel durum hakkında merak ediyrm. lütfen benmkinede bakarmsn çook merak ediyrm şimdiden tşk .:)

heyecandan yazmayı unutmuşum saat 12 gibi doğmuşum annem öğlene doğu doğdun diyor çok merak edyrm nolur bnmkinede bakarmsnz :))

07/08/1987 öğlen 11:30da niğdede doğmusum:) merakla bekliyorum simdiden tesekkürler!!

selam canım

11.eylül.1982 istanbul

cumartesi

saat 10:40-11:00

teşekkürler

Son düzenleme:
merhabaaaaaaaaaa :KK1: canım banada baksana kız merak ettim bende :KK4::nazar:
06.07.1992 23:00
BURSA hadi bakalım ne çkcakk :21:

11.02.86
07:15
manisa
sevdiğim renk siyah

benimde aşk ve evlilik hayatıma bakar mısın?

18.05.1988 08.00

kütahya

en sevdiğim renk sarı

evlilik hayatımda bundan sonra olucakları merak ediyorum bendee:KK16::KK16:

29 mart 1982 bursa sa:00:30 en sevdiğim renk turuncu:) bende bekliyorum...

Son düzenleme:
04.06.1983 istanbul 12:30...en sevdiğim renk siyah ...ben de merak ettim doğrusu :KK17: teşekkürler şimdiden...

Son düzenleme:
31/03/1986 sabah ezanı demişti annem galiba 5:30 - 6:00 civarı ankara en sevdiğim renk beyaz şimdiden teşekkür edrm kuzum

merhaba,

04/07/1987

saat sabah 10:00 istanbul

sevdiğim belli bi renk yok ama beyazı bana yakıştırdıkları için beyaz

bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

doğum tarihimde 02.08.1984 özellikle aşk hayatı merak ediyorum teşekkür ederşm canımcım

X