Sihirli Değnek Bakılır :)

merhaba :)
benim de 04.10.1987
kocaeli
12:40

bir de ek soru olarak benim ve annemlerin maddi durumu nasıl olacak diye ek soru sorabilir miyim :)

Canim banada bir bakarmisin?

benim bebek calismalarim var, cok istiyoruz esimle hayirlisiyla.

esimin de is ile ilgili sikintilari var.

Ayrica yurtdisinda yasiyorum, egitim istiyorum, ama esim cok desteklemiyor? esim koc burcu ben aslan burcuyum.

25-07-1984
dogum yeri : denizli
dogum saati :eek:glen 2-3 civari dogmusum. Anneme telefon acip sordum simdi ogrendim.
cok tesekkur ederim..

Sıra bana ne zmn gelir bilmiyorum ama sıraya gireyim de gelir elbet :KK1:
27/09/1987 doğum yerim :Kadıköy
doğum saati:16,30-17,00 arası
Erkek arkadaşım d.günü 30,08,1985 saati bilmiyorum
benim şu andaki hayatımdaki boşlukla ilgili ne görünüyor,şöyle 1 yada 2 seneye ne gbi değişiklilkler beni bekliyr bir de ilişkimizle ilgili bir şeyler söyleyebilirsen sevindrrisin cnm beni teşekkürler şimdiden...:KK34:

başak burcusunuz yükseleniniz yay ay oglakta duygusal açıdan güvende olabilmek için maddiyat önemlidir Genellikle eğitimlerini para pul getirecek konular arasından seçerler. Söz sahibi kişilerle dostluklar kurar, politik eğilimli kişilerdir. Edebi ve ticari konularda başarılıdırlar. İletişimle ilgili islere yönelirler. Kötü açılar almışsa kişiler bencil ve soğuk olur gizli, planlar yaparlar.
Karşı cinsin çok kolay ilgisini çekerler. Lüksten ve gösterişten büyük zevk alırlar. anlatım yetenekleri çok güçlüdür. Her türlü cinsel heyecandan hoşlanırlar. Duygusal ilişkileri kötüdür ama her seferinde de bütün kalpleriyle severler. Her ask onların hayatlarının aşkıdır. Sevdikleri kişileri hoşnut etmeyi iyi bilirler.
Uzun yolculukları zevk edinen kimselerdir. Eğitim için iyi bir konuktur. Filozofiye dinsel konulara eğilimlidirler. Çoğu kezeşlerini kültürel çevrelerden seçerler. San 'ata düşkündürler. Yabancı ülkeler ve insanlarla çeşitli ilişkiler kurar, değişik kültürleri incelerler. Genellikle yabancı diyarlarda yerleşmeleri de olasıdır.
Dramatize kabiliyetleri vardır. Ne yapmak istediklerini iyi bilir ve bu yolda emin adımlarla yürürler. Sevgiye büyük önem verir, asil duygular beslerler. Önderlik yetenekleri vardır. Üst düzeydeki yöneticilerle iyi kontaklar kurarlar. Müzik yetenekleri gelişmiştir. Risklere girmekten hoşlanırlar. Kötü açılarla kumarbaz, savurgan ve küstah kişilerdir.
Kendi düşünce ve felsefelerinin herkesinkinden üstün olduğuna inanırlar. Sabırsız ve mücadelecidirler. Değişik ülkelere ve kültürlere meraklıdırlar. Dikkafalı ve inatçıdırlar.İçe dönük şahıslardır. Ruhsal araştırmalar yapar, gizli bilimlerle alakalanırlar. Yalnızlığı tercih ederler. Düşmanları azdır. Çoğu kimse tarafından sevilirler. Şayet Jüpiter kötü açılar almışsa kişiler sorumsuz ve fantezilere bağlı kimseler olurlar.algıları iyiidir Mistik yönü güçlü kişilerdir. Genellikle fiziksel görüntüleri de bu çerçevededir. Sezgileri kuvvetli, çekim kapasiteleri geniştir. Her şeye rağmen çabuk tesir altında kalırlar
Yalnızlığı seven insanlara nadir yaklaşan, güçlü bir kişiliğe sahiptirler. İnatçıdırlar. Doğaüstü bilimlere meraklıdırlar. Gizli kalmış konularla uğraşırlar. Sevgide duygusaldırlar. Kıskançlıkları çok acı çekmelerine sebep olur. Gururlu ve yeri gelince intikamcıdırlar.arkadaşlıklara önem verirler aşkta egolu davranırlarsa kendilerini yorucaklardır aşkta kıskanç olmamalıdırlar babanıza düşkünsünüz bazı konularda aşırı duyarlısınızdır aile yaşantısına bakışınız çok derin ve duygusaldır tek çocuksunuz yada kardeslerınız vardır Burcuna göre çiçeğin Margit
Margit bakımının kolay ve her yere uyması sebebiyle margit başak için uygun çiçek dostudur. Renkli ve parlak beyazı ile dikkat çeker. Başağın balkonda veya bahçedeki tercihi renkli türleridir.Kader Sayın 1 (Öncü)
Öncü, lider, yol gosterici ve Planlayıcısınız. Gerçekten güclü bir kişiliğiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gercekleştirmek için gerekli olan mucadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hirsi ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan calışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu icin Olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın heralanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanıyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yonlerini sergilediğiniz oluyor. Böyle durumlarda son derece saldırgan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin yol ilişkilerinizde inceliği elden bırakmadan halletmek. Bazen eleştiren ve emreden oluyorsunuz ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Aslında son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi hemde dostlarınızı yeniden kazanırsınız duygusal gelgitlerınızden ve asırı degısken duygulardan kurtulmanız gerekır harıtanızda eksık element var harekete geçmekte ve duygulareınızı ifade etmekte zorlanıyorsunuz duygularınızı saklayarak kendınızı koruyamazsınız su elementı eksık olduug ıcın ılıskılerde duygusal eksıklk yasama ıhtımalınız var partnerınızın harıtasındda yoksa kuru bır ılıskıyı gösterır auranız kırmızı auranızın olumlu tarafları pozitif bagımsız olmaktır auranız kötu calısıyorsa tembel baskalarına tepeden bakan bır yapıyı getırır.dolunaydan cok kısa süre önce dogdugunuz ıcın duygusal dunyanızda travmatık seyler yasıorsunuz

ama ben KOÇ burcuyum :KK43:

koç burcusunuz güneşiniz çok parlak bir konumda yükseleniniz yengeç ay burcunuz yay saglıgınıza düşkün bu konuda endişelisiniz iş hayatınızda işverenlerınızle aranızda sorunlar cıkar yada işinizden memnun degilsinizdir sizin gibi biriyle çalısan kişi aslında çok şanslıdır çalıskan ve dengelısınız ayrıca kımsede olamyan cesaret sizde var salı günü dogmussunuz burcunuzun günüde salı oldugu için bu sizi dahada ayakları yere saglam basan güneşi parlak birisi yapmış fiziksel olarak gayet saglıklısınız sadece psikolojık sorunlr yaşayablrsn bellı dönemlerde dogaya aşırı düşkünsünüz aile bireylerınıze karsı baskı uygularsınız toprak ve toprakaltı çalısmalarda başarılı olursunuz bahceyle ılgılenen bırıysenız mutlaka o bahcede bır ihtişam olur bazı kötü açılara baktıgımda aile buyuklerınden bırnn kaybı olblr Çabuk düşünen entellektüel kişilerdir. Haberlesmeyle ilgili islerde çok başarılı olurlar Filozofiye dinsel konulara eğilimlidirler. Çoğu kezeşlerini kültürel çevrelerden seçerler. San 'ata düşkündürler. Yabancı ülkeler ve insanlarla çeşitli ilişkiler kurar, değişik kültürleri incelerler Bu kişiler nazik şefkatli ve insancıl kimselerdir. Sevgi ve acıma onlar için ön plandadır. Herkesi sever, iyi ve kötü günlerini paylaşırlar. Arzuları oldukça karışıktır. Para kazanmak ve hayatin gerçekleriyle uğraşmak onlara ağır gelir. Tüm dünyaları sevgi üzerine kurulmuştur. Güzel sanatlara kabiliyetlidirler. Kötü açılarla içine kapanık, pısırık ve gerçeklerden korkan biridirler.
bu özellkler partnerdede gözukeblırken secımlerde dkktlı olmak gerekır Ebeveynlerle ve aile bireyleriyle araları çok iyidir. Evleri konforlu, bolluk içinde iyi bezenmiştir. Genellikle aileleri isim yapmış ailelerdir. Onlardan hatırı sayılır miraslar kalabilir. Eğitimleri ve sosyal yapıları iyidir. Kötü açılarla yoksulluk getirir.
Ne yaptıklarını iyi ölçüp biçerler. Cömert, sebatlı ve kurnazdırlar. Saglik açısından dayanıklı olur pek çok hastalığa göğüs gerebilirler. Gururludurlar. Gizli şeyleri çok ustaca açığa çıkarabilirler. Ellerine gelen fırsatları iyi değerlendirir, kazançlı çıkarlar. Burcuna göre çiçeğin Sümbül
Koçun zamanı ilkbahardır. Bu dönemde sümbülün çiçekleri ile mutlu olur. yumuşak pembe, mavi, mor ve beyaz renkler onu büyüler. İlkbahar çiçeklerini genelde kışın evde ve camın önünde yetiştirir. Böylece onlarla haftalarca mutlu olabilir.

Burç Uyumları
Aslan ve Yay burçlarıyla uyumun çok iyi.
Boğa, İkizler, Kova ve Balık burçlarıyla uyumun iyi.
Başak ve Akrep burçlarıyla uyumun orta.
Yengeç, Terazi, Koç ve Oğlak burçlarıyla uyumun kötü yükselen yengec oldugu için yengeclerle cok iyi anlasıor olblrsın terazi burclrıyla uyumlu saylmıor ask gezegenı hava elementı oldugu için iletişim yenılık degısıklık özgurlk alanı yasamalısın ılıskıelrınde siz dogdugunuzda gökyuzunde şişkin ay varmıs duygularınızda buna benzerKader Sayın 1 (Öncü)
Öncü, lider, yol gosterici ve Planlayıcısınız. Gerçekten güclü bir kişiliğiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gercekleştirmek için gerekli olan mucadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hirsi ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan calışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu icin Olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın heralanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanıyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yonlerini sergilediğiniz oluyor. Böyle durumlarda son derece saldırgan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin yol ilişkilerinizde inceliği elden bırakmadan halletmek. Bazen eleştiren ve emreden oluyorsunuz ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Aslında son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi hemde dostlarınızı yeniden kazanırsınız.

Çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık

kaç zamandır bekliom bi bakın nolurrrrrrrrrr 12.12.87 sabah 5 ankara banada bakarmısın evliğim uzun ömürlü mü ve işe gircem mi

Canim banada bir bakarmisin?

benim bebek calismalarim var, cok istiyoruz esimle hayirlisiyla.

esimin de is ile ilgili sikintilari var.

Ayrica yurtdisinda yasiyorum, egitim istiyorum, ama esim cok desteklemiyor? esim koc burcu ben aslan burcuyum.

25-07-1984
dogum yeri : denizli
dogum saati :eek:glen 2-3 civari dogmusum. Anneme telefon acip sordum simdi ogrendim.
cok tesekkur ederim..

Öncelikle merhaba..! o kadar çok kişi yazmışki bana sıra gelir mi bilemiyorum ama yinede yazıyorum.
20.03.1990
saat: 13:45
yer: yozgat
en sevdiğim renk:pembe
en sevdiğim sayı:5
simdiden tesekkürler :)

manik banada bakarmısın dogum tarihim 23.04.1990 sabah 8.00 9.00 gibi dogmusum dogdugum yer osmaniye ikamet gaziantep lutfen acil sıkıntım varda eşimin ailesiyle ilgili aceba duzelecekmi

merhaba canım bu kadar çok kişi arasından bsıra gelir mi ümidiyle bende yazayım dedim

cevap yazarsan çok sevinirim canım

22.03.1987
saat tam bilmiyorum 23:00 ile 00:00 arası
yer denizli
sevdiğim renk kırmızı

nişanlım benim için hayırlı kişi mi ....onu seçmekle doğru mu karar verdim bilemiyorum bana yardımcı olursan sevinirim
eğitimim konusunda sıkıntılarım var
ve nişanlımın maddi problemleri çözülecek mi
nişanlımla evlenebilecek miyiz

şimdiden teşekkürler canım

benim ailemle aşkla arkadaşlarımla olan ilişkilerim düşük bu aralar. size bütün istediklerinizi yazsam bana cevap yazarmısınız çok memnun olurum . 07 Aralık 1993 , çarşamba günü doğdum , gündüz 13:00 , istanbul-bakırköyde doğdum , en sevdiğim renk siyah. lütfen rica ediyorum çok ihtiyacım var... bekliyorum

benim ailemle aşkla arkadaşlarımla olan ilişkilerim düşük bu aralar. size bütün istediklerinizi yazsam bana cevap yazarmısınız çok memnun olurum . 07 Aralık 1993 , çarşamba günü doğdum , gündüz 13:00 , istanbul-bakırköyde doğdum , en sevdiğim renk siyah. lütfen rica ediyorum çok ihtiyacım var... bekliyorum

bende istiyorum inşallah bakabilirsin :) doğum tarihim 28 Nisan 1990 doğum saatimde sabah 10:30 la 11:00 arası tam olarak bilmiyolar o ara doğmuşum :KK70:

X