Merkür Retro Transiti Burçlara Etkileri
İletişimin, zekanın, teknolojinin, mekaniğin, ticaretin, ulaşımın, hava ulaşımının, her türlü yazılı sözlü anlaşmanın, algımızın yöneticisi Merkür 31 Ocak 2021’de Retro transite başlıyor, 21 Şubat 2021’e kadar devam ediyor olacak.
Burçlar üzerine etkilerini anlattığım bölümde öne çıkan konular sizi zorlayacak olan alanlar olacak.
Ancak Merkür Retro transitinde bu öne çıkan konularda size diyor ki; Bu alanlarda eksiklerin var, kendini düzenlemeni istiyorum.
Hangi alanlar ön plana çıkıyor ise, Merkür size demek istiyor ki; kendini düzelt, kendini hesaba çek, aceleden kaçın, anlamaya çalış, gereken sorgulamalarını yap.
Bu süreci doğru değerlendirdiğinizde Merkür Retro transiti bittikten sonra ki süreçte
ivme alacaksınız.
Koç Burcu Bu dönemde geçmişle ilgili sorunlar ön plana çıkabilir.
Kaçırdığın iş, eğitim, finans fırsatları yeniden gündeme gelebilir.
Hayatını düzenlemek, geleceğe daha sağlıklı adımlar atmak adına kendini hesaba çekmelisin.
İşinle ilgili, kariyerinle ilgili kulandığın araçlarla imtihan olduğunu düşünebilirsin.
Eski ilişkilerin, dostlukların yeniden gündeme gelirken, kafa karışıklığı yaşayabilirsin.
Boğa Burcu Bu dönemde yapacağın her şeyden sonrasında pişmanlık duyabilirsin, dikkat.
Söylediğin sözler, sergilediğin tutumlar ilişkilerinde hayati etki edebilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili aksilikler seni fazlası ile zorlayabilir.
Araba bakımını ihmal edebilir, sıkıntılar yaşayabilirsin, dikkat.
Sorumluluk alanlarında eksiklerini göstermek üzere geri giden Merkür, seni bu alanlarda düzene itiyor.
İkizler Burcu Hukuk, Uluslar arası, şehirler arası işler-eğitimler, projeler, işbirlikleri gündeme gelebilir.
Çalıştığın şirket, bağlı olduğun kurum değişimlere, iç düzenlemere gidebilir.
Finansal meselelerle ilgili önemli değişimler gündeme gelebilir.
Yerleşik düzenin, ev düzenin ile ilgili değişimler öne çıkabilir hatta taşınmak isteyebilirsin.
Yengeç Burcu Bu dönemde finansal meseleler ön plana çıkıyor olacak.
Gerek bireysel gerek eş, partner iş ilişkileri, finansal konuları öne çıkıyor.
Bankacılık işlemleri, Krediler, Borçlar, Alacaklar ciddi ciddi seni meşgul edebilir.
Alacaklar-Borçlar adına karmik hesaplaşmalar, kapanmalar öne çıkabilir.
Hukuk meseleleri, Vergi borçları bu dönem ön plana çıkıyor.
Aslan Burcu Özel hayatını ön plana alan bir Merkür Retro transiti dönemi yaşayacaksın.
Eski ilişkin, evliliğin gündeme gelebilir, psikolojik olarak zorlanabilirsin.
Geçmişten gelen ilişkiler üzerinden kendini dönüştürmen gerebilir.
Bu dönemde aceleci olmak, yen ilişki başlatmak pek sağlıklı olmayabilir.
Huzur, tutku, romantizm ve güdüsel anlamda zorluklarla imtihan olunabilirsin.
Başak Burcu Kariyer, eğitim, finans, iş hayatın, gündelik yaşama dair sorumlulukların ön plana çıkıyor.
İş yerinde ilişkilerin, gündelik koşuşturmacaların ile ilgili aksilikler can sıkabilir.
Sabrını sınayan yönetici gezegeninin yapacağı Retro transit, aksiliklerle yorabilir.
Sakarlıklar, kazalar, teknolojik ya da mekanik cihazlarla ilgili aksilikler seni yorabilir.
Bu dönemde yeni bir araç ya da teknolojik cihaz almamanı öneririm.
Terazi Burcu Bu dönemde ev hayatı, gündelik yaşam, çocuklar, ebeveynler ile ilgili aksilikler öne çıkabilir.
Kendini kontrol etmekte güçlük çekebilir, güdüsel tutumlar sergileyerek gerilebilirsin.
Agresyona açık bir dönemde olacaksın, aksilikler daha çok bu yönde öne çıkabilir.
Çocuklarla ilgili eğitim, aktivite, hobi, gündelik yaşam sorunları seni yorabilir.
Çocuklar konusunda hassasiyet isteyen bu dönem, sakarlıklara karşı dikkatli olmalısın.
Bekar bir Terazi isen, evcil hayvanın ya da evini paylaştığın insanlarla sorunlar yaşayabilir.
Akrep Burcu Ailevi ilişkiler, ev düzeni, gündelik yaşam, evli ise eşin ile paylaşım alanların öne çıkabilir.
Gündelik yaşamdaki aksilikler, evini paylaştığın bireylerle anlaşmazlıklar, inatlaşmalar seni yorabilir.
Fazlası ile tepkisel tutumlara açık olacağın bu dönemde, kendini kontrol etmeyi öğrenmeni istiyor Merkür Retro transiti.
Yine ev, ev düzen, yerleşik düzen, taşınma, ev alım-satım konuları gündeme düşebilir.
Yay Burcu Bu dönemde zihinsel karmaşa, uyku sorunları, motivasyon kaybı görülebilir.
Alım-Satım, Anlaşma, Sözleşme, İmza, Evrak işlemlerinde çok çok dikkatli olmalısın.
Öte yandan yakın çevre, ailevi ilişkilerinde anlaşılmamak seni fazlası ile yorabilir.
Pasaport, Kimlik, Ehliyet Telefon, Cüzdan kaybolmaları-hırsızlık yaşayabilirsin, dikkat.
Oğlak Burcu Bu dönemde tamamen finansal meseleler ön plana çıkıyor olacak.
İş hayatın, kariyer planlaman, eğitim hayatın, finansal akışın, bankacılık işlemlerin önemli olacak.
Aldığına, sattığına, harcadığına, masraflarına, tükettiklerine mutlaka dikkat etmelisin.
İş hayatında aksilikler, iletişim sorunları, istifalar, evraklar, resmi daire işlemlerinde aksilikler gündeme gelebilir.
Kova Burcu Bu dönemde bir yanın geçmiş, bir yanın gelecek arasında olabilir, kendini sıkışmış hissedebilirsin.
Fazlası ile sorgulayıcı olacağın, zihinsel karmaşaya açık bir süreç olacak diyebilirim.
Evin, konfor alanın, yerleşik düzenin, gündelik yaşamında süregelen ne varsa bu dönem eleştirebilirsin.
Son derece düzen isteyen bu dönem, eksikleri görmeli, kendine çeki düzen vermelisin.
Balık Burcu Bu dönemde içsel huzursuzluk, ruhsal bunalım, melankoli seni zorlayabilir.
İç dünyanda çatışma yaşayabilir, etrafındaki insanları fazlası ile eleştirebilir, maniple edebilirsin.
Gizli düşmanlıklar, insanların sana gerçek düşünceleri ön plana çıkabilir.
Kariyer, eğitim, iş hayatında, sosyal çevrende insanların sana gerçek düşüncelerini öğrenebilirsin.
Sevgiyle,
-Astrolog Seda Turan