Sihirli Değnek Bakılır :)

merhaba :)
benim de 04.10.1987
kocaeli
12:40

bir de ek soru olarak benim ve annemlerin maddi durumu nasıl olacak diye ek soru sorabilir miyim :)

Canim banada bir bakarmisin?

benim bebek calismalarim var, cok istiyoruz esimle hayirlisiyla.

esimin de is ile ilgili sikintilari var.

Ayrica yurtdisinda yasiyorum, egitim istiyorum, ama esim cok desteklemiyor? esim koc burcu ben aslan burcuyum.

25-07-1984
dogum yeri : denizli
dogum saati glen 2-3 civari dogmusum. Anneme telefon acip sordum simdi ogrendim.
cok tesekkur ederim..

Sıra bana ne zmn gelir bilmiyorum ama sıraya gireyim de gelir elbet
27/09/1987 doğum yerim :Kadıköy
doğum saati:16,30-17,00 arası
Erkek arkadaşım d.günü 30,08,1985 saati bilmiyorum
benim şu andaki hayatımdaki boşlukla ilgili ne görünüyor,şöyle 1 yada 2 seneye ne gbi değişiklilkler beni bekliyr bir de ilişkimizle ilgili bir şeyler söyleyebilirsen sevindrrisin cnm beni teşekkürler şimdiden...

ama ben KOÇ burcuyum

Çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık

kaç zamandır bekliom bi bakın nolurrrrrrrrrr 12.12.87 sabah 5 ankara banada bakarmısın evliğim uzun ömürlü mü ve işe gircem mi

Canim banada bir bakarmisin?

benim bebek calismalarim var, cok istiyoruz esimle hayirlisiyla.

esimin de is ile ilgili sikintilari var.

Ayrica yurtdisinda yasiyorum, egitim istiyorum, ama esim cok desteklemiyor? esim koc burcu ben aslan burcuyum.

25-07-1984
dogum yeri : denizli
dogum saati glen 2-3 civari dogmusum. Anneme telefon acip sordum simdi ogrendim.
cok tesekkur ederim..

Öncelikle merhaba..! o kadar çok kişi yazmışki bana sıra gelir mi bilemiyorum ama yinede yazıyorum.
20.03.1990
saat: 13:45
yer: yozgat
en sevdiğim renkembe
en sevdiğim sayı:5
simdiden tesekkürler :)

manik banada bakarmısın dogum tarihim 23.04.1990 sabah 8.00 9.00 gibi dogmusum dogdugum yer osmaniye ikamet gaziantep lutfen acil sıkıntım varda eşimin ailesiyle ilgili aceba duzelecekmi

merhaba canım bu kadar çok kişi arasından bsıra gelir mi ümidiyle bende yazayım dedim

cevap yazarsan çok sevinirim canım

22.03.1987
saat tam bilmiyorum 23:00 ile 00:00 arası
yer denizli
sevdiğim renk kırmızı

nişanlım benim için hayırlı kişi mi ....onu seçmekle doğru mu karar verdim bilemiyorum bana yardımcı olursan sevinirim
eğitimim konusunda sıkıntılarım var
ve nişanlımın maddi problemleri çözülecek mi
nişanlımla evlenebilecek miyiz

şimdiden teşekkürler canım

benim ailemle aşkla arkadaşlarımla olan ilişkilerim düşük bu aralar. size bütün istediklerinizi yazsam bana cevap yazarmısınız çok memnun olurum . 07 Aralık 1993 , çarşamba günü doğdum , gündüz 13:00 , istanbul-bakırköyde doğdum , en sevdiğim renk siyah. lütfen rica ediyorum çok ihtiyacım var... bekliyorum

benim ailemle aşkla arkadaşlarımla olan ilişkilerim düşük bu aralar. size bütün istediklerinizi yazsam bana cevap yazarmısınız çok memnun olurum . 07 Aralık 1993 , çarşamba günü doğdum , gündüz 13:00 , istanbul-bakırköyde doğdum , en sevdiğim renk siyah. lütfen rica ediyorum çok ihtiyacım var... bekliyorum

bende istiyorum inşallah bakabilirsin :) doğum tarihim 28 Nisan 1990 doğum saatimde sabah 10:30 la 11:00 arası tam olarak bilmiyolar o ara doğmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…