Sihirli Değnek Bakılır :)

bendee istiyorumm :KK52:

25.02.1986
saat=19.00
yer= kirsehir
en sevdigim renk=kirmizi
en sevdigim sayi=2

simdiden tesekkürler :KK71::KK71:

merhaba balık burcusun yükselen başak ve terazi özellklerıde var yukselende biraz kayma olmuş ay burcunda başak Duygusal ve çabuk üzülen kişilerdir. Hayal güçleri kuvvetlidir. Bu şahıslar annelerine çok düşkün olurlar. i. Evdeki Ay diğer horoskop faktörleri aksini söylemiyorsa yuvarlak bir yüz verir. Bu kişiler iştahlı ve yemek yemeği çok seven kişiler olduklarından kolayca kilo alırlar. Ayin bu evde aldığı açılar önemlidir.
ne kadar şanslı birisiniz yeniayda dogmuşsunuz çok talihi açık birisiniz hayatınız hep yeni ve taze olucak aşkta kısıtlama getiren yerleşimler almıs haritanız Çabuk düşünen entellektüel kişilerdir. Haberlesmeyle ilgili islerde çok başarılı olurlar. Hareketli ve kavgacıdırlar. Kısa yolculuklardan hoşlanır, sık sık seyahat ederler. Sosyal hayatta çok hareketli olan bu kişilerden çok gazeteci çıkar. Kötü açılarla alaycıdırlar.
o açılardan birzda olsa var:)Serüvenci ve hareketli tiplerdir. Orijinal işlek bir zekaları vardır. kolay kolay bir konuda yoğunlaşıp sebat etmezler. Dinsel, felsefi ve sosyal konulara meraklıdırlar. içten ve doğrucu olan bu kişiler ikiyüzlülükten hiç hoşlanmazlar. partneriniz mutlaka iyi giyinen edebiyatı iyi sosyal hayatı yogun iş yasamı başarılı biridir evcil hayvanları cok seversınız Doğaüstü bilimlere, astrolojiye ve değişik felsefelere meraklıdırlar. Sabırlı ve metodiktirler. iletişimle ilgili mesleklerde ve matematikte başarılı olurlar. Gezilerden başlarına zararlar gelir. Kötü açılarla yakınlarıyla ilgili anlaşmazlıkları olur.
Para kazanmada ve servet edinmede sezgileri ve gizli bilgileri' sayesinde başarıya kavuşurlar.

Kötü açılarla bu kişiler bencildir. Vergi, sigorta ve verasetnamelerle sık sık başları belaya girer.

Doğaya çok bağlı, ilham ve sezgileri güçlü tiplerdir. Genellikle ebeveynleri de mistik konulara meraklıdır. Aile yaşamları gizlilik içinde gider. Su kenarında oturmaya heveslidirler. Kötü açılarla aileleri ile duygusal sorunları olur. Sinir hastalıkları görülebilir.
babana düşkünsün annenle cok iyi anlasamıor olblrsn kardesın vardır bazı kareler göruorm aıle yasamıyla ılgılı kısıtlı ve kosullu sevgı var yanı sevılmek ıcın mutlaka bısey yapman beklenmıs sevgı şarta baglanmıs cok duygusal derın ılıskılerı seven sadakete önem veren sevgiyi herkzten daha iyi bılen ve yasatan bırısın seçtigin kısılere dkkt etmen herzaman gerekır en buyuk korkun duygusal ifadeyı aktarammak Kader Sayın 6 (Öğretmen)
Sizin dunyanizin yoneticisi asktir.Aslinda kime asik oldugunuzun cok da onemi yoktur. Ve evrendeki goreviniz bu Felsefiyi ogretmektir. Amaciniz ise baskalarina yardim etmektir. Aska ve ilgiye olan asiri ihtiyacinizin arkasinda kendinize olan guvensizliginiz yatar. Ailede gerceklestirdiginiz huzuru, cevrenize sonrada tum dunyaya yaymak amaclarin en onemlisi. Kabaliga, bayaliga asla tahammul edemiyorsunuz.Ikili iliskiler tercihiniz.Kalabalikta kendinizi savunmasiz hissediyorsunuz.Muzikten, guzel sanatlardan anliyorsunuz. Yasamin guzelliklerine olan sevginizi bu alanlarda uzmanlasarak dile getiriyorsunuz. Kendinizden cok baskalarini dusunme ozelliginiz,sizi genclerin danismani, yaslilarin sirdasi ve dunyanin ogretmeni yapiyor.Cok ender elestiriyorsunuz. Aslinda sizi rahatsiz eden cok az sey var.Yaninizda sevgiliniz olsun yeter. Gorevlerinizin size yukledigi sorumluluk aslinda gorundugunden de agir. Ancak bu agir gorevlerin onemini gayet iyi biliyorsunuz.. Yasamdaki gorevlerinizi yerine getirerek buyuk mutluluga ulasabilirsiniz.

kurtulman gereken aşırı duyarlılık şpühecılık ve yargılayıcı olmaktır olumlu yanı hümanist dost canlısı olusudur aura rengın çivit mavısı

29.01.1991 sabah 10.00-11.00 istanbul bakarsan çok sevinirim :KK54:
sevdiğim renk beyaz uğurlu bi sayım yok galiba benim ama 3ü severim :)

aşk gezengenlerimi merak ettim çok dönüyorlar bu ara galiba :KK1:

Son düzenleme:
başlardayım die gözden kaçmış olabilirmiyim gerçekten meraklandım :97:

17.07.1977 00:05 İSTANBUL sevdiğim renk:kırmızı uğurlu sayım:3-7 yaa ilk ben istedim gözden kaçtı heralde sona kaldım :KK43:(

merhaba yengeç burcunusuz güneş 4 cü evde çok olumlu nitelıklerını almıssınız yengecin dolunaydan önce dogmussunuz duygusal dunyanız çalkantılı ve yogun gerçekler herzaman yüzünüze vurucaktır yükselenınız koç ay aslanda su ateşi söndürücek yada ateş suyun içinde yol almaya devam edicektir çok güçlü bir psikolojıye sahıpsınız Aile yaşantısına ailevi mutluluğa büyük özen gösterir, Halk kitlelerini etkileme ve kabiliyetine sahiptirler. Kararlı şahıslardır. Korkunç inatçı olurlar. Diplomasi zeka ve alışılmamış yöntemleri onları başarıya götürür. Çıkarlarını çok iyi kollamayı bilirler. Yaratıcı artistik yetenekleri vardır. Ruh bilimde başarılıdırlar. Karşı cinsle olan ilişkileri dalgalanmalar gösterir.bunu sağlayamazlarsa huzurlu olamazlar. AnnDoğaüstü konularda yetenekli ve pratikler yapan şahıslardırelerinden çok etkilenirler. Ev işlerinden çok hoşlanırlar. Sık sık taşınırlar ruhları sınırsız özgurluk ister Çok güçlü sezgileri vardır. Ruhsal denemeler ve doğaüstü konulara eğilimlidirler. Gizlilikleri açığa çıkartmaktan hoşlanırlar. Toplumsal yaşantılarında yanlış şeyleri açığa çıkartmak için çaba sarf ederler. Seyahati sever, hareketli yasarlar. Kötü açılarla yabancı ülkelere yaptıkları gezilerden bazı zararlar görürler. Kötü düşleri olur.
saglık sorunlarında en cok basagrısı yasarlr çok güçlü dürtüleri vardır Bu ikisinin karması da tarafsızlığı ve hakli olanın hakkinin korunması için mücadeleleri anlatır. Bu neslin mensupları doğru ve adil bir dünya yaratabilmek için canla basla uğraşırlar. Diğer onlar için realitedir. Kuşaklara imkansız görünenler.
partnerı kendısı gibi samımı güçlü ve zor bırıdır zıtlsmalar yasanır aşkta fızıksel göruntu önemlıdır baskalarınn ıhtıyaclrına gecmıste okdr cok odaklnmıstırkı ruh kendı ıhtıyaclrını unutmustur ne zaman cesur olmaya baslarsa kaybettıgı gucunu bulur öncelkle bsklrına hayır demelıdır aile yasantısı cok duygusaldır herkeze gerektıgınden fazla ılgı gösterır çok iyi bir ebeveyn olur bu kısıler Çok hassas ve narinsiniz.
Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne cok girişkensiniz.Korkuların; Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu

Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan biris Burcuna göre çiçeğin Akdeniz Lalesi
Akdeniz'den gelen anemon güçlü renkleri ile yengeci büyüler. Yengecin yaşam tarzında olduğu gibi anemonlar da kendilerine özgüdür. Rahatsız edilmeden küçük gruplar halinde yetişirler. Küçük veya taşlı bahçelerde Kader Sayısı 3 (Seçici)
Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor.Becerikli bir insansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor.Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligi duzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz.Aslinda cok bagislayici ve halden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarak girdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz. Ne kadar buyuk bir toplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir.Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekilde kullanabilirsiniz.Cokcesur bir insansiniz. Amaclariniz ve yapmaniz gerekenleri cok iyi biliyorsunuz.Amaciniz herkesin hareket ozgurlugunden faydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icinde olmali.Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz. Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz.

terazi yay özellklerıde göruleblr cok neselı cocuk gıbı sevımlı aura rengın sarıdır çok çoşkulu biri oldugun ıcın para idare ettırmek knusunda ıyı deglsın ve snatcı ruhlusun

canıım banada bakar mısııın? dogum tarihim 15.11.1990 ingiltere/bath şehri saatimde 13.04..eski sevgilimle durumum nolcakki :)))

ama bugün benim doğum günümmmm!!!! online değil arkadaş:) ama yazıyım belki gelir:)

17.09.1985 Konya Saat 19:30

merhaba yengeç burcunusuz güneş 4 cü evde çok olumlu nitelıklerını almıssınız yengecin dolunaydan önce dogmussunuz duygusal dunyanız çalkantılı ve yogun gerçekler herzaman yüzünüze vurucaktır yükselenınız koç ay aslanda su ateşi söndürücek yada ateş suyun içinde yol almaya devam edicektir çok güçlü bir psikolojıye sahıpsınız Aile yaşantısına ailevi mutluluğa büyük özen gösterir, Halk kitlelerini etkileme ve kabiliyetine sahiptirler. Kararlı şahıslardır. Korkunç inatçı olurlar. Diplomasi zeka ve alışılmamış yöntemleri onları başarıya götürür. Çıkarlarını çok iyi kollamayı bilirler. Yaratıcı artistik yetenekleri vardır. Ruh bilimde başarılıdırlar. Karşı cinsle olan ilişkileri dalgalanmalar gösterir.bunu sağlayamazlarsa huzurlu olamazlar. AnnDoğaüstü konularda yetenekli ve pratikler yapan şahıslardırelerinden çok etkilenirler. Ev işlerinden çok hoşlanırlar. Sık sık taşınırlar ruhları sınırsız özgurluk ister Çok güçlü sezgileri vardır. Ruhsal denemeler ve doğaüstü konulara eğilimlidirler. Gizlilikleri açığa çıkartmaktan hoşlanırlar. Toplumsal yaşantılarında yanlış şeyleri açığa çıkartmak için çaba sarf ederler. Seyahati sever, hareketli yasarlar. Kötü açılarla yabancı ülkelere yaptıkları gezilerden bazı zararlar görürler. Kötü düşleri olur.
saglık sorunlarında en cok basagrısı yasarlr çok güçlü dürtüleri vardır Bu ikisinin karması da tarafsızlığı ve hakli olanın hakkinin korunması için mücadeleleri anlatır. Bu neslin mensupları doğru ve adil bir dünya yaratabilmek için canla basla uğraşırlar. Diğer onlar için realitedir. Kuşaklara imkansız görünenler.
partnerı kendısı gibi samımı güçlü ve zor bırıdır zıtlsmalar yasanır aşkta fızıksel göruntu önemlıdır baskalarınn ıhtıyaclrına gecmıste okdr cok odaklnmıstırkı ruh kendı ıhtıyaclrını unutmustur ne zaman cesur olmaya baslarsa kaybettıgı gucunu bulur öncelkle bsklrına hayır demelıdır aile yasantısı cok duygusaldır herkeze gerektıgınden fazla ılgı gösterır çok iyi bir ebeveyn olur bu kısıler Çok hassas ve narinsiniz.
Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne cok girişkensiniz.Korkuların; Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu

Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan biris Burcuna göre çiçeğin Akdeniz Lalesi
Akdeniz'den gelen anemon güçlü renkleri ile yengeci büyüler. Yengecin yaşam tarzında olduğu gibi anemonlar da kendilerine özgüdür. Rahatsız edilmeden küçük gruplar halinde yetişirler. Küçük veya taşlı bahçelerde Kader Sayısı 3 (Seçici)
Orgutlenme yetenegi ve yoneticilik sizde toplaniyor.Becerikli bir insansiniz bu ozelliginiz sayesinde basari ve mutluluk dolu bir yasam sizi bekliyor.Insanin dogasini ve zaaflarini iyi bildiginiz icin insanligi duzeltmek amacina yonelik meslekler seciyorsunuz.Aslinda cok bagislayici ve halden anlayici bir insansiniz. Otorite en onemli silahiniz. Yonetici olarak girdiginiz her yerde bu silahi kullaniyorsunuz. Ne kadar buyuk bir toplulukla calisirsaniz basariniz ve kazancinizda o derece buyuk olacaktir.Endustri, sirket ve orgutlerde yonetici yeteneklerinizi en iyi sekilde kullanabilirsiniz.Cokcesur bir insansiniz. Amaclariniz ve yapmaniz gerekenleri cok iyi biliyorsunuz.Amaciniz herkesin hareket ozgurlugunden faydalanmasini saglamak. Ama bu da size gore belli bir disiplin icinde olmali.Kendi ozgurlugunuz icin baskalarini incitmekten hoslanmiyorsunuz. Dogal olarak baskalarinin da bunu size yapmasina izin vermiyorsunuz.

terazi yay özellklerıde göruleblr cok neselı cocuk gıbı sevımlı aura rengın sarıdır çok çoşkulu biri oldugun ıcın para idare ettırmek knusunda ıyı deglsın ve snatcı ruhlusun

dogum tarıhım bu arkadasa yakın ve bende yengec burcuyum ve dedıklerı aynen dogru sasırdım doogrusu boyle seylere ınanmama ma ragmen tebrık ederım senı arkadasım bu ısı hakkını verıyorsun .

29 Ağustos 1983 İzmir

saat: 02:00

en sevdiğim renk mavi

sayı: 3

Bebek istiyoruz hayırlısıyla ve borçlarımızın durumu ne olacak

Teşekkürler...

22.11.80, İstanbul doğumluyum.
saat:04.45
sevdiğim renk: mavi
sayım:6

aayyyyyyyyy süpersinnn:KK71:
25.06.1990 ankara saat 04.45
canım okulu yeni bitirdim,yeni bi döneme başladım çok kararsızlar yaşadım,bazı seçimler yaptım,bunların sonu nasıl?hayırlı olucak mı?sonunda iyi bi işe girebilecek miyim?bu 1 yıllık süreçte istekleime kavuşacak mıyım?
bide aşk hayatım nasıl,uzun zamandır hayatıma biri girmedi,durumlar nasıl,yeni biri ne zaman görünüyo?

merakla bekliyorum,bakan ellerin dert görmesin,tşk ederim şimdiden:KK61:

canım başlardaydım bana neden bakmadın gözünden mi kaçtı?bekliyorum bu arada en sevdiğim renk her yıl değişir:44:uğurlu sayımda yok

27.04.1992 cnm sabah ezanıyla doğmuşum sanırım 5.30-06.00 civarı:KK34:konya
cnm erkek arkadaşımla evlenir miyiz geleceğim nasıl işim falan rahat olacak mı genel olarak bi bakarsan çok sevinirim:)

cnm beni unutmussun:KK59::KK59:

16.02.1989 07:00 kayseri
renk pembe sayı 8
aşk hayatım nasıl olacak yeni biri mi yoksa eski biriyle tekrar mı olacak
okulumu sorunsuz bitirip istediğim gibi bir iş sahibi olacak mıyım

X