Sihirli Değnek Bakılır :)

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
merhaba isteyen herkezin dogum haritasına bakıyorum haritanızda merak ettiginiz şeyleri özellikle sorun ve bilmediginiz merak ettiginiz sorulara cevap bulun aşk gezegenleriniz ne alemde sezgileriniz güçlümü ailenize düşkünmüsünüz yükseleniniz ve ay burcunuz nedir haritanızda eksik element varmı eksik element olursa ne gibi sorunlar yaşayabiliriz tüm bunları ögrenmek isteyen bütün arkadaşlar sadece dogum tarihlerini dogdukları saati çok iyi bilmeleri gerekir ve dogum yerlerini yazarlarsa tabiki merak ettiginiz şeyleride sorarak ögrenebilirsiniz tabiki partneri olan herkez çekim uyumunu ögrenebilir bunuda eklemek istiyorum EN ÖNEMLİSİDE RUHSAL SAYIMIZ KAÇ AURA RENGİMİZ NEDİR BUNLARIDA SÖYLÜYORUM BUNLARI ÖGRENEKTE PEKÇOK ŞEYE ULAŞABİLİRİZ ÖZELLİKLE SEVDİKLERİMİZ HAKKINDA PEKİ YA SİZ DOGDUGUNUZDA GÖKYÜZÜ NASILDI KİMBİLİR BELKİDE DOLUNAYDA DOGDUNUZ BUNUDA ÖGRENEBİLİYORSUNUZ.AURA RENGİNİZE VE KADERSEL SAYINIZA BAKMADAN ÖNCE EN SEVDİGİNİZ RENGİ VE SAYIYI SORUYORUM BUNU YAPMA NEDENİM BAZI KİŞİLERİN ÖNSEZİLERİ ÇOK GÜÇLÜDÜR BU KONUDAN HABERİ OLMASADA BİLEBİLİR BU SADECE DENEME YA TUTARSA DİYORUZ İLK DENEMEMİ KENDİ ANNEMDE YAPTIM EN SEVDİGİ RENK KREM KAHVE TONLARIDIR NE ZAMAN ALIŞVERİŞE ÇIKSAK BU RENKLERİ SEÇMESİNDEN SIKILIRIM AMA AURA RENGİ BRONZMUŞ ASLINDA BAZILARINDA BÖYLE ETKİLERİ OLABİLİR

Son düzenleme:
bu kadar olur..üç gündür aklımda bu konu vardı :)
peki doğum saati kesin olmayanlar için de yapılabilir mi.hayatımdaki önemli olayları yazsam ipucu olur mu canım.
ayrıca çok teşekkürler böyle bir konu açtığın için :KK71:

afedersin canım,doğum saatinin kesin olması gerektiğini yazmışsın zaten,ben heyecandan görmemişim :)

merhaba canım ben istiyorum hemde çooooooook :KK70: 17.07.1977 doğumluyum 00:15 gece yani şimdiden teşekkürler..:KK71:

mrb cnm bende merak ettim
13.04.1983 saat:KK16:00

teşekkürlerrr

ay olmamışş cnm tekrar yazıyoruym
13.04.1983
saat. 16 . 00
ankara

ayy canım bende saati yanlış yazmışım bide il yazmamışım ayy heycan yaptık heralde :KK70: 17.07.1977 gece 00:05 İstanbul:21:

27.04.1992 cnm sabah ezanıyla doğmuşum sanırım 5.30-06.00 civarı:KK34:konya
cnm erkek arkadaşımla evlenir miyiz geleceğim nasıl işim falan rahat olacak mı genel olarak bi bakarsan çok sevinirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
12. 09. 1979 saat 20 .03 doğum yeri tokat şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
ne sorucamıda bilemedim:KK43: okdr cok sey vrkııı aklımda

16.09.1983
saat : 11:00
istanbul

şimdiden teşekkürler canım heyecanla bekliyorum :KK71:

17/06/1982 saat 09:00 ankara
9 uğurlu rakamım, turuncu da en sevdiğim renk

bebek var mı görünürde??

çok teşekkürler:KK71::KK71::KK71:

21.06.1983 adana

saat 9 da aksam

cok tesekkurler

genelde hayatımla ılgılı anlatırsan sevınırım en sevdıgım renk sıyah bıde okulum uzadı ne olacak merak edıyorum yanıtlarsan sevınırım

Son düzenleme:
afedersin canım,doğum saatinin kesin olması gerektiğini yazmışsın zaten,ben heyecandan görmemişim :)
dogum saati çok önemli bütün harita ona göre belirleniyor annene dogum saatini sor mutlaka hatırlar dogum yerinizide yazarsanız bakabilirim hangi şehirde dogdugunuzda çok önemli hesaplamak için buda gerekiyor

aayyyyyyyyy süpersinnn:KK71:
25.06.1990 ankara saat 04.45
canım okulu yeni bitirdim,yeni bi döneme başladım çok kararsızlar yaşadım,bazı seçimler yaptım,bunların sonu nasıl?hayırlı olucak mı?sonunda iyi bi işe girebilecek miyim?bu 1 yıllık süreçte istekleime kavuşacak mıyım?
bide aşk hayatım nasıl,uzun zamandır hayatıma biri girmedi,durumlar nasıl,yeni biri ne zaman görünüyo?

merakla bekliyorum,bakan ellerin dert görmesin,tşk ederim şimdiden:KK61:

X