merhaba isteyen herkezin dogum haritasına bakıyorum haritanızda merak ettiginiz şeyleri özellikle sorun ve bilmediginiz merak ettiginiz sorulara cevap bulun aşk gezegenleriniz ne alemde sezgileriniz güçlümü ailenize düşkünmüsünüz yükseleniniz ve ay burcunuz nedir haritanızda eksik element varmı eksik element olursa ne gibi sorunlar yaşayabiliriz tüm bunları ögrenmek isteyen bütün arkadaşlar sadece dogum tarihlerini dogdukları saati çok iyi bilmeleri gerekir ve dogum yerlerini yazarlarsa tabiki merak ettiginiz şeyleride sorarak ögrenebilirsiniz tabiki partneri olan herkez çekim uyumunu ögrenebilir bunuda eklemek istiyorum EN ÖNEMLİSİDE RUHSAL SAYIMIZ KAÇ AURA RENGİMİZ NEDİR BUNLARIDA SÖYLÜYORUM BUNLARI ÖGRENEKTE PEKÇOK ŞEYE ULAŞABİLİRİZ ÖZELLİKLE SEVDİKLERİMİZ HAKKINDA PEKİ YA SİZ DOGDUGUNUZDA GÖKYÜZÜ NASILDI KİMBİLİR BELKİDE DOLUNAYDA DOGDUNUZ BUNUDA ÖGRENEBİLİYORSUNUZ.AURA RENGİNİZE VE KADERSEL SAYINIZA BAKMADAN ÖNCE EN SEVDİGİNİZ RENGİ VE SAYIYI SORUYORUM BUNU YAPMA NEDENİM BAZI KİŞİLERİN ÖNSEZİLERİ ÇOK GÜÇLÜDÜR BU KONUDAN HABERİ OLMASADA BİLEBİLİR BU SADECE DENEME YA TUTARSA DİYORUZ İLK DENEMEMİ KENDİ ANNEMDE YAPTIM EN SEVDİGİ RENK KREM KAHVE TONLARIDIR NE ZAMAN ALIŞVERİŞE ÇIKSAK BU RENKLERİ SEÇMESİNDEN SIKILIRIM AMA AURA RENGİ BRONZMUŞ ASLINDA BAZILARINDA BÖYLE ETKİLERİ OLABİLİR
Son düzenleme: