• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigorta borcum var mıdır varsa nasıl öğrenebilirim hanımlar

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
23 yaşındayım. yaz tatillerinde çalıştım çıktım. Şuan yarı zamanlı çalışıyorum ve öğrenciyim. 15 gün sigortam ödeniyor sadece. Herhangi bir borç bildirisi gelmedi. Sigorta borcu nedir onu bile bilmiyordum haberde 31 ekim son denilene kadar.
Hanımlar bu borç bende var mıdır? Nedir? Nasıl öğrenebilirim?

23 yaşındayım. yaz tatillerinde çalıştım çıktım. Şuan yarı zamanlı çalışıyorum ve öğrenciyim. 15 gün sigortam ödeniyor sadece. Herhangi bir borç bildirisi gelmedi. Sigorta borcu nedir onu bile bilmiyordum haberde 31 ekim son denilene kadar.
sgkya gidip sorabilirsin

E devletten öğrenebilirsiniz genel sağlık sigortası borcu diye çıkar sonra SGK ya gidin mutlaka sistem bazen daha yüksek gösteriyor borcu indirebiliyolar

E devletten öğrenebilirsiniz genel sağlık sigortası borcu diye çıkar sonra SGK ya gidin mutlaka sistem bazen daha yüksek gösteriyor borcu indirebiliyolar
"Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı. "dedi

bende yarı zamanlı calısıyorum ve ogrencıyım. ogrencı olanlara cıkmaz dıye bılıorum

Öğrenci ve 25 yaşından gün almamışsanız prim borcunuz olmaz, çıksa bile öğrenciliğinizi belgelediğiniz zaman derhal siliniyor borcunuz.

Back
X