- 4 Aralık 2011
- 166
- 3
arkadasim merhaba,
Esine bu kuru uygulamissin, ama biraz hafif hafif tuyler de cikmis, ama sonuc ne oldu cok merak ediyorum? Benimde nisanlimin saclari cok dokuluyor. tamamen kel olan kisimdan umidi kestim zaten ama seyrelmis kisimda hala cikabilir mi uygularsam?
lutfen benimle uygulamanin sonrasinda ise yaradi mi yaramadi mi paylasir misin ?
Selam, mesaj gelince sasirdim cünki bu olayi ben tamamen unutmustum. Bu uygulamayi yaptik ama devam ettirmedik. Gercektende sari sari saclar cikti. Sayet devam etseydik belki daha cok ise yarardi. Birincisi ben almanyadayim ve cok zor sigir iligi bulmak. Ikincisi karisimi kazirlamak zoruma geldi ve 2 saatte kafasinda o sey ile bekletmekten usandi esim. En önemlisi cok agir sarimsak kokuyordu :) Yani devam ettirmedik. O yüzden size daha fazla bu konuda bilgi veremedigim icin üzgünüm. Ayrica 4 ay esimin kafasi sarimsak koktu. Cok agir sekilde hemde. Tarifi mümkün degil bu kokunun. Sarimsagi yemeklerde sevmemize ragmen, ailecek sarimsakli seyler yememize ragmen, kafadaki sarimsak kokusu cok degisik ve agir idi. Esimin kafasina bir damla dahi su gelse, o agir sarimsak kokusu basliyordu kokmaya. Kullanmadigimiz kokulu sampuan sabun kalmadi. :) 4 ay gülmek icin mazeret cikti bize, cok güldük ama devam etseydik belkide sac cikacakti ve daha cok sevinecektik. Bizim hikayede böyle komik sonlandi. Sana basarilar diliyorum sayet bu karisimi yapar ve devam ettirirseniz. selamlar.