• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

Kızlar 3 haftadır 4 defa yaptım bu bakımı ufak ufak saçlarım çıktı ve 1- 1.5 cm kadar uzadı galiba ölçmedim ama belli olyor.benim doğumlardan sonra alnımda açılma oldu,gürleşsin yeterki zaten uzar nasılsa:) Çok faydasını gördüm.Şiddetleeeee tavsiye ediyorummmmmmmmmmmmmm:)

bu kürün hazirida satiliyor almanyada:D ama at iliginden.. benim sacima ii geliyo almanyada olanlar denesin derim "pferdemark" ;) kötü kokusu yok, kullanimi kolay.. :)

saçlarım çok az bağlayamıyorum incecik bi kuyruk oluyor.gerçekten işe yararmı

eee bu ilik tarifini kullanan arkadaşlar saçlarınız ne durumda :3: benim saçlarım zaten çok gür enteleli şampuan kullandıgımdan beri uzamaya başladı ama bu saç kuruluğumu nasıl geçiricem saçlarıma jole vs hiç bişey sürmem ama saçıma dokunanlar anında jöle yada sprey mi var diye soruyolar :5: bu sığır iliği banada işe yarar mı yoksa başka tarifleriniz var mı saçlarımın yumuşacık olmasını istiyorumm nolur bişeyler söyleyinn :85:

1litre ılık suya 1 yemek kaşığı bal koyup karıştır bunu da durulama suyu yap yani en son çıkarken saçına dök saçını gerçekten parlatıyo ve yumuşacık yapıyo. benim saçlarım kıvırcık ve aşırı kuruydu haftada bir kere bunu yapıyorum öncesinde de saf zeytinyağını sürüp 1-2 saat bekletiyorum gerçekten işe yarıyor

Ben bu sığır iliği kürünü 2 aydır yapıyorum gerçekten çok faydasını gördüm.gürleştimi diye sorarsanız bunu söylemem için erken çünkü yeni çıkan saçlar 3-4 santim uzunluğunda.sanırım 5-6 ay sonra ufak saçlarımda uzayınca dahada gürleşecek saçlarım.ben çok memnun kaldım kızlar tavsiye ederim herkese ama bence sabırlı olun ve en az 5-6 ay uzamasını bekleyin saçlarınızın o zaman gürleştiğini göreceksiniz.

Sığır iliği kokmaz mı ya
Kokmuyorsa falan deneyeceğim
Gerçi saçımda problem yokta :1:

yaaa cidden inanamıyorum soluksuz okudum 48 sayfayı...
benım saçlarım hiç ama hiç uzamıyor yaaaa :(
üstelikte çok ince ve ön taraftakı saçlarım tamamen yok olmuş durumda :(
bekarken belime kadar up uzun sağlıklı saçlarım var bir fön cekerdım bakan bır daha bakardı ama simdi saclarım omuz hızamda ve bağlaaycak toka bulamıyorum ıncecık
denıcem kesınlıkle not aldım ama sıgır iliğini bulabılırım inş bu ufacık yerde :(

yaaa cidden inanamıyorum soluksuz okudum 48 sayfayı...
benım saçlarım hiç ama hiç uzamıyor yaaaa :(
üstelikte çok ince ve ön taraftakı saçlarım tamamen yok olmuş durumda :(
bekarken belime kadar up uzun sağlıklı saçlarım var bir fön cekerdım bakan bır daha bakardı ama simdi saclarım omuz hızamda ve bağlaaycak toka bulamıyorum ıncecık
denıcem kesınlıkle not aldım ama sıgır iliğini bulabılırım inş bu ufacık yerde :(

cnm kasapları dolan mutlaka biri sana verir çıkardığı iliği ve emin ol çok işe yarıyor

biz annemle yaptık ve annemin de benim de kafamızda bi sürü yeni çok çıktı öyle fazlalar ki..

ben saçım çok gür olsun diye yapıyorum..

devam da ediyorum

mutlaka dene.zaten ilik kokusu olmuyor lavanta kokusu geliyo sadece ilik kokmuyo hiç..mutlaka yap cnm mutlaka bir aydan sonra göreceksin sonucu.sonra da yapmaya devam et

kesinlikle denicem ama bıse sorcam akşam yatmadan yapsak streç filmle kaplayıpta sabah kalkınca yıkasak olmazmı :)

ayyy haklısın yaaa ben bunu hiç düşünemedim:27:
şimdiden sabırsızlanıyorum ama benim bir sığır iliğim bilem yok daha :43:

:52::52::52::52:

bir arkadaş buna benzer bir tarif vermişti bana ana iliği tavada eritiyoduk. denedim pek etkii olmadı ben de bıraktım. bir de bu şekilde deniyim. saçlarım çıksın ve hızlı hızlı uzasın istiyorum. zaten dün saçımın ne kadar uzadığına baktım 9ay önce kestirmiştim ve sadece 9cm uzamış yani ayda 1cm çok moralim bozuldu :( inşallah bu tarif benim saçımı da haftada 1cm uzatır.

Back