• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

kasap adam sorsa sığır iliğini ne yapacaksın diye biz de kafamıza süreceğiz desek adam gülmekten yarılır ikişye bence. saçımız için yapamayacağımız lşey yok galiba :D

annem yapmıştı hatırlıyorum iğrenç kokuyodu.
o yüzden sadece 1 sefer yapıp bırakmıştı o kokuya dayanabilcekler yapsın bence.
arkadaşımız yararını görmüş.:25:

annem yapmıştı hatırlıyorum iğrenç kokuyodu.
o yüzden sadece 1 sefer yapıp bırakmıştı o kokuya dayanabilcekler yapsın bence.
arkadaşımız yararını görmüş.:25:

kokusu iliğin yağını çıkarana kadar o da en fazla 10 dk lık bir süreç ben hep aspiratörü hemde pencereyi açtım sorun olmadı ayrıca içine katılan lavanta yağının kokusu hepsini bastırıyor :)

bu iliğin sahibi mutlaka sığırmı olmalı yaa :26:şimdi önümüz bayram malum küçük baş hayvanların ilikleri olmazmıkiii

evet onu bende düşündüm hatta düşünmekle kalmayıp kuzunun iliğini çıkardım:)

yani ben nette bazı tarifflerde kemik iliği diye geçtiğini duydum olur heralde denemekten zarar gelmez:44:

ben de başladım bu ilik işine..kasaptan dev gibi iki parça kemik aldım, kasap gösterdi zaten iliğin nerde olduğunu..büyükçe bir tencerede kemiği,iliğin çıkıcak kısmı yukarda olucak şekilde kaynattım..haşlanınca yumuşayıp margarin kıvamına geliyor zaten..çay kaşığıyla kemiğin içinden sıyırıp kaba doldurdum..sonra tarifi uyguladım..yani illa ilik almanıza gerek yok..kemik biraz haşlanınca ilik kendiliğinden yumuşuyor zaten..karışımı yaptıktan sonra kötü koku da kalmıyor, ve fakat lavantayı da az koymanızı tavsiye ederim zira çok yoğun bir kokusu var..arındırırken de zorlanmadım..2 ay kadar periyodik olarak devam edicem..saçlarım dümdüz uzun fakat ince telli ve az..yani değişimi kolayca görebilirim..sonuçları paylaşırım arkadaşlar.. :44:

bu sigir iligini bende esimde denedim...3 hafta önce basladim ve resimlerini cektim tabi önce...hani sonradan anlayalim göz yanilmasi yada unutkanliga kurban gitmesin diye..sonra sigir iligini aynen tarifteki gibi yaptim ama tarife ilaveten ben badem yagi,ceviz yagi,cörek otu yagi ve 2 dis sarimsak ezip attim icine...:1: güzelce ezdim bunlari sürdüm esimin kafasina ve sardik güzelce 2 saat bekledi...sonra yikadik tabi ve inanilmaz agir sarimsak kokusu...yikarkende dikkat ettik yani defne zeytin yagi sabununu köpürterek iyice yikadik hemen temizleniyor zaten kisa sacta...

sonra basladim esimle dalga gecmeye
:27: arada sirada kafasina bakip gözlerimi acip iyice aaaaaa sac cikmis diyip gülüyorduk...:35: iyice espiri konumuz olmustu bu olay..durup dururken hep yapiyordum bu sakayi..2 ci hafta yine yaptik...3 cü haftada amannn kim ugrasak dedim acikcasi..esim yorgundu uyuycakti öglen vakti:1:ben tabi iyi uykular dedim ve sacina takildi yine gözüm..esimde basladi heee sac cikmis demi dedi tabi bende güldüm...

olsun dur bakiyim dedim..egildim baktimki oda neee sac cikmis!!
:52: ama esim inanmiyor bu sefer...gün isigina gel cabuk dedim..pencerenin altinda baktim bir süre sari sari tüyler cikmis...yemin etmeye basladim VALLAHI BILLAHI CIKMIS dedim esime..sonra inandi hele sükür..

hemen direk yaptim sürdük kafasina yine ayni karisimi tekarar uyguladik...simdi o cikan sari sari birsüre tüyleri kuvvetlendirmek...onuda hint yagi ile deniyorum..yani yaptik karisimi yikadim defne sabunu ile temizledik iyice..sonrada biraz hint yagi sürdüm o bölümlere öylece kaldi yikamaya gerek yok zaten...

simdi bende sabirsizlikla bekliyorum sonucu..gözümlede görüncede cok sasirdim..garanti olsun diyede karisima bir süre ne var yok yukaridaki gibi eklemistim zaten
:9: isede yaradi yani..simdi o kel bölgedeki cikan tüylerde kalinlasip gürlestimiydi tamamdir...sonucu zaten resimlerle yayinlarim..hani yapiyorlarya önce sonra diye :1:

ben yukardaki yazıdan bişe anlamadım..
kocası kelmişde kel olan bölgeden sarı tüylermi çıkmış ilik sayesinde kafam karıştı

ben anlatayım :) saç çıkarken önce küçük ve sarı şekilde tüy gibi çıkar ve daha sonra o güçlenerek saça dönüşür
sığır iliğini 2 aydır yapamıyorum :( blendır bozuldu ve sığır iliğini robottan geçiremiyorum ama onu bir şekilde halledicem bugün veya yarın :)

Arkadaşlar kullanımına devam edenlerden yorumlar ve hatta mümkünse resimler alabilir miyiz ?

Bu yorumlar bizi de gaza getirebilir ;)

bende geçen hafta yaptım kötü kokusu yok zaten lavanta daha baskın bir koku.bi değişiklik yok doğal olarak bir kere yaptım ama saçımdan yağ 3 günde anca çıktı bide acayip elektrikleniyor artık saçım anlamadım:D fotoda çekmedim pek umutlu değilim doğrusu:D

Hersey guzelde bu ilik i kaç gram olarak sureceyiz saç derisine.Yada kaç kaşık? Ben iliği erittim suda. Çıkan yağı ılıdıktan sonra bir miktar surdum kafama.. ek olarak hiç bir sey yağ kullanmadım.Acaba sadece ilik yağı ise yararmi.İlle hindistan cevizi zeytinyağı ile kullanmakmi gerekiyor.Yardım pls.. :)

Hersey guzelde bu ilik i kaç gram olarak sureceyiz saç derisine.Yada kaç kaşık? Ben iliği erittim suda. Çıkan yağı ılıdıktan sonra bir miktar surdum kafama.. ek olarak hiç bir sey yağ kullanmadım.Acaba sadece ilik yağı ise yararmi.İlle hindistan cevizi zeytinyağı ile kullanmakmi gerekiyor.Yardım pls.. :)

sadece sığır iliği çok kötü bir koku yapabilir bence :) lavanta yağı onun kokusunu bastırıyor sonuçta

Denemediğim şey kalmadı:/ şu an ben ve kafamdaki sığır iliği beraberiz:) İnşallah sonuç alırım. Anladım ki biraz sabır gerekiyor bu işler için bugün yapıp yarın olsun diye beklememek gerekiyor;) Sürekli bakım yaptım, yağlar sürdüm, karanfil suyu sürdüm ve şampuanla yıkamıyorum saçlarımı artık 2 haftadır saf zeytinyağı sabunuyla yıkıyorum. yavaş yavaş geliyor kendine saçlarım. Sığır iliğiyle altın vuruş yapmayı planlıyorum:)) Allah yardımcımız olsunn :|

kocakari ilaci diye duydum bunu bende.eger kemigin icindeki ilik yenirse birde uzum asmasinin govdesi kesilirde suyu akarya.onunda saci cok hizli uzattigi soylenir.nekadar dogru bilemem..

Ya çok şükür uzamasında problem yok ta 1 yıldır üst üste kötü şeyler yaşadım stresten epey döküldü saçlarım.
Belime kadardı erkek gibi kestirdim bi cinnet anında:(
İnşallah işe yarar da gürleşirr:/

Benim çıktı biraz haftada 3 kez yaptim ama. GOrdum aynada minik minik saçlar.1 Hafta 3 kera yaptim. SUan 2. haftadayım 1 kere yaptim.1 2 kere daha yapacam.Umarım zararı olmaz.Bu arada ben Erkeğim. .d

Back