• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

kızlar bende dökülme sorunu yoktu..ama şehir değiştirdik ve neredeyse 1 yıldır saçımın 3 te biri gitti gibi gelio bana..yanlarım çok açıldı ve zayıfladı...buranın suları çoook aşırı kireçli yıkıyomuyum kreç banyosumu yapıyorum belli değil :( saçlarım çok cansız mat ve 100 telden fazla dökülüyodur her gün..damacana suyla yıkıyorum artık ne kadar dayanabilirsem bakalım..yazın ankaraya gidiyorum saçlarım bir iki dökülüyor burda(zonguldak) felakettt.şampuanımı değiştirdim yağlar vs sürdüm ama nafile suu çok kötü..
yorumlarınızı hep okudum ve umutlandım acaba iyi gelir mi diye ve eşimi kasaba yolladım şmdi..inşallah iyi gelir kızlar...

yaa benimde saçım az 26 yaşındaym saçımın yüzünden hiç bir yere gitmek istemiorm bakıorm küçücük kızlarında bir sürü saçı var benim toka bile tutmuo :43:bu formül işe yararmı acaba:43:

bugün saç bakımı için de uygun bir tarih oldugundan dolayı denedim. Saçımı yarım saat kadar önce yıkadım umarım bir an önce etkisini gösterir.

henüz bir defa kullandım ve ertesi gün saçımdan bir tel bile dökülmedi çook sevinmiştim ama ertesi gün yine yavaş yavaş dökülmeye başladı bu cuma 2. defa yapıcam. ilk yapışımda bile etkisini gösterdiğine inanıyorum umarım saçlarım eski haline döneeerr :64::64:

ya niye saç çıkmıyor:84:sığır iliğini 4 kere yaptım yaa fevam edicem ama niye bir değişiklik yok:84:

bu kürü uygulayanlar...
öncesi ve sonrası olarak resimleriniz var mı yani bu saç fışkırma olayı
o fışkıran saçları ben görmek istiyorum
artık herşeyden umudu kestim ben yok anam habure dökülüyoo belki resim cezbeder..
daha medet umup uğraştıklarım hayır etmedikçe yeni şeyleride hadii canım buda işe yaramaz olarak görüyorum:97:

Hala kullanan var mı?
tek çarem bu kaldı artık o yağ nasıl arınır ki saçtan off yhaaa

bende aldım iliği bu gece başlayacağım kullanmaya inşallah benim saçlarım çok gür ama 6-7 aydır çok fena dökülüyor böyle giderse saç falanda kalmayacak tepemde

ayrıca hala kullanmakta olan arkadaş varsa bize gelişmeler hakkında bilgi verebilir mi?

arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirmisiniz nerden alınır, nasıl kullanılır
şimdiden tşk. tepeden dökülmeye başladı acil :))))

arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirmisiniz nerden alınır, nasıl kullanılır
şimdiden tşk. tepeden dökülmeye başladı acil :))))

sığır iliği kasaptan alınıyor ve ücretsiz para almıyorlar yani zaten çöpe attıkları birşey lavanta yağını aktardan alabilirsin zeytinyağınıda marketten :) hazırlanışı ve kullanımıda ilk sayfada yazıyor

bende yaptım uzun zamn önce.
ama bizim orda hiçbir kasap vermiyor.
çok zor bulmuştum.
onunla uğraşamayız diyorlar çıkarmak için kemiklerden.
kolay ulaşabileceğim bşiy olsa yapardım her zamn .ama malesef ki bu
lamaıyorum...

sığır iliğini kullanmaya 3 hafta önce başlamıştım. İlk saçıma sürüp yıkadığım gün dk başı elimi saçıma attım ve bir tel geliyordu en fazla ki normalde her elimi attığımda 2 3 tel gelir. 3 kere kullandım ve sığır iliği bitti şu an kasaba gidip almaya üşendiğim için yapamıyorum :) ama gidicem mutlaka
bu kürü haftada bir yapıyorum aynı zamanda haftada bir sinemaki kürünü de uyguluyorum saçımın dökülmesi azaldı gibi.
Ayrıca ben dermatologa da gittim doktor bende kansızlık olduğunu o yüzden saçımın dökülüyo olabiliceğini söyledi 3 4 gündür ilaç kullanıyorum umarım saç dökülmem tamemen biter.
Sığır iliğinin uzun süreli kullanımda işe yarayacağını düşünüyorum. Zaten kuaför ve aktara da sordum düzenli kullanımda sonuç alan bir çok insan varmış

ben de dün gece uygulayamadım kısmetse bugün uygulayacağım ben ayrıca syoss un silikonsuz şampuanını aldım dökülmem azaldı gibi birde bu formülü uygulayım bakalım etkili olacakmı..

bugün uyguladım bu formülü ve saçımın dökülmesi resmen şıp diye durdu elimi saçıma atıyorum fakat elime gelmiyor saçlarım inanılmaz mutluyum 6-7 aydır inanılmaz şekilde dökülüyordu artık kel kalma korkusu sarmıştı beni çok şükür durdu inşallah bundan sonrada dökülmez ama dökülürse yine buradan sizlere söylerim

bugün uyguladım bu formülü ve saçımın dökülmesi resmen şıp diye durdu elimi saçıma atıyorum fakat elime gelmiyor saçlarım inanılmaz mutluyum 6-7 aydır inanılmaz şekilde dökülüyordu artık kel kalma korkusu sarmıştı beni çok şükür durdu inşallah bundan sonrada dökülmez ama dökülürse yine buradan sizlere söylerim

bende de o şekilde olmuştu :) ama banyodan sonra 2 3 gün içinde benim tekrardan dçkülmeye başlar nedense

benimde dökülmeye başladı ama günde bir kaç tel diyebilirim o da elimi attığımda o teli kopardığımı hissediyorum..

Back