• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

kızlarr yapan arkadaşlar :) ben birsürü kemik aldım,kaynattım.ilikleri çıkardım..yalnız kaynattığım suyu dalgınlığıma geldi döktüm ona da gerek ver mıydı ki ? neyse blendrdan geçirdim çeyrek kavanoz çıktı..ben şimdi onun içine 2 kutu lavanta dökcem bi okadar zeytinyağ dimi..sonrada ısıtıp ısıtıp kullanıyoruz dimi :) yahuuu bu anında donuyor nasıl başımıza sürcez...bitlenmem umarım:1: nasıl çıkacak saçımdan bilemiyorum yani :1::1:

bana çok ilginç geldi, saçlarımdan memnunum ancak birgün problem yaşarsam denerim :-)

kızlar bende yeni başlayabildim bu 2. yapışım her cuma yapıorum ben anlayamadım bi değişikşik var mı ama size bir sorum olcak bunu saçınızdan çıkarmayı nasıl beceriyorsunuz banada bir fikir werin :22::19:

ben saçımdan cıkarma kısmını..:D bıraz bulasık deterjanıyla yıkıyorm sacımı ılk yapınca snra sampuan we krem suruyorm.DE:42:

bulaşık deterjanı mı? :5: kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra :(( onun bir zararı yok mu saça ?

başka bu iliği nasıl arındırıyorsunuz arkadaşlar saçınızdan...?

bulaşık deterjanı mı? :5: kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra :(( onun bir zararı yok mu saça ?

başka bu iliği nasıl arındırıyorsunuz arkadaşlar saçınızdan...?

ben bir düğünden sonra kuaförün tavsiyesiyle bulaşık deterjanıyla saç yıkadım.kriz geçiriyordum.gıcır gıcır ediyor saçlar.arınmıyor köpükten çok beterdi :53:

benim ikinci yıkamada arındı hep.saçdan çıkartma konusunda hiç zorluk çekmedim.fazla fazla sürüyorsan o zaman arınmıyor sanırım.eşim kaşık kaşık döktü yedirdi.bir yere ikinciyi dökmedi diyebilirim.ince bir tabaka halinde sürmek yeterli:34: istersen birde böyle dene sende :34:

Son düzenleme:
4 falan heralde canım.Hayır 14 de yaparım sorun değilde daha 2 kez yapımda anlayanlara şaşıyorum valla o yüzden yazdım tekrar.kaşıma sürüyodum sinirlendim onuda bıraktım bu aralar.Zaten istikrarsızlığıma ne demeli bilmemki.1 haftadır yapmıyorum gerçi

canım ıyıce arınıyor mu sacından bu aralarbende ılk defa bı deneyım dıorumda sacımızda kalır dıye korkuyorum belımde olan saclarım kuafor yuzunden omzuma cıktı

gece uyudum yastığıma koydum hawlumu:) sabaha uyandım parlak dalga dalga misss gıbı saçlar:) ay allah razı olsun ilikçıler herkese önerıyorum bnde:)) uzar sacm 2 aya kdr ıstedgm boyda:) snra da dustum okul yoluna. KIZLAR SIZDEN BI KONU HAKKNDA DAHA YARDM ISTYCM:5:YUZUMDEergenlk dönmınde bıle olmayan ızler kaldı sıwılceden dolayı ne yapsam gecer o kırmızı lekeler lutfen yardm:25:bunu da halledersem hc bı sorun kalmıycak.sizi seviyorum:54:

canım yuzun ıcın aslında hersey ıcın kullanılan bı urun var ozon yagını dene benım sacımdakı egzamaya cok ıyı geldı emınım sıvılcenı kokunden kurutur

canım ben kullanmak istiyorum başlıycam da diyorumki bu karışımın içine ayrıyeten bemiks evigen e vitamini ve badaem yağıda karıştırsak iyi olurmu acaba etkisi kaybolmaz heralde daha iyi olur sanki cvplar için tşkler.:44::44::kkk::84::24:

walla ben yapıyorum sığır ılıgını cokdaa memnunum:)) bulasık deterjanıyla yıkıyorum önce 1 kez sırtmdan aşagı akıtıyorm yuzume değdrmeden saclarım 2 ayda 8 10 cm uzamıstr:52:

walla ben yapıyorum sığır ılıgını cokdaa memnunum:)) bulasık deterjanıyla yıkıyorum önce 1 kez sırtmdan aşagı akıtıyorm yuzume değdrmeden saclarım 2 ayda 8 10 cm uzamıstr:52:

:53:
Maşallah...
Gerçekten o kadar uzadı mı? Ay çok şaşırdım ve sevindim...
Dün ilk kez uyguladım, hala kokusu burnumun direğinde :27:

Kızlarrr...
O kadar mutluyum ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmadan edemiycem...
Saçlarım o kadar dökülmüştü ki artık böle diplerimde avuç içi kadar açıklıklar vardı ve saçlarımı açık bırakmaya utanıyordum. mecburen hep topluyordum ve çok sıkılmıştım. Daha sonra nette deli gibi dolaşıp bir formül bulmaya çalışırken gördüm. Ve ciddi anlamda hayatım değişti kendime güvenim geldi...
İlk gördüğümde çok iğrendim ve eminim sizde okuyunca ilk önce aynı tepkiyi vereceksiniz. Ama öyle bi canıma tak etti ki bigün gözümü karartıp denedm. Sonra baktım o kadarda iğrenç değilmiş :) vee sadece 2 hafta sonunda kafamın dibinde çıkmış 2 cm uzunluğunda bir sürü saç gördüm. Şu anda o açıldı dediğim yerler tamamen kapandı diyebilirm....
Gel gelelim formüleee:)
Sığır iliği:))
150 gram sığır iliği
50 gram saf zeytinyağı
50 gram lavanta yağı

Kasaba gidin ilik isteyince zaten direk saçına mı sürceksin diyorlar:)
Meğerse herkes bunu uyguluyormuş son duyan benmişim :)
150 gram iliği 1 çay bardağı suyun içinde iyice kaynatın. Zaten o kendiliğinden küçük küçük parçalara ayrılıyor. Sonra posası kalmasın diye blendırdan geçirin ve en son saçlarınızda kalıntı olmasın diye ince telli süzgeçten süzün. içine zeytinyağı ve lavanta yağını karıştırın. ılık bir şekilde saçınıza sürün ve streç filmle sarın. 1-2 saat bekletin ve yıkayın. kalan karışımı cam bir kavanoza koyun ve buzdolabında saklayın. Tekrar kullanacağınız zamanda sıcak suyun içine kavanozla birlikte koyup o şeklde ısıtın..
Sonuca inanamıycaksınızzzz:)))
Hayırlı olsun şimdiden :)

merhaba ya ben bi çok msj yazdım cvp alamadım ama pazar günü alıp yapcam inş dökülmeyi durduruyomu begümcüm lavanta yağı aktardan dimi tşkler şimdiden:44::21::51:

Kızlarrr...
O kadar mutluyum ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmadan edemiycem...
Saçlarım o kadar dökülmüştü ki artık böle diplerimde avuç içi kadar açıklıklar vardı ve saçlarımı açık bırakmaya utanıyordum. mecburen hep topluyordum ve çok sıkılmıştım. Daha sonra nette deli gibi dolaşıp bir formül bulmaya çalışırken gördüm. Ve ciddi anlamda hayatım değişti kendime güvenim geldi...
İlk gördüğümde çok iğrendim ve eminim sizde okuyunca ilk önce aynı tepkiyi vereceksiniz. Ama öyle bi canıma tak etti ki bigün gözümü karartıp denedm. Sonra baktım o kadarda iğrenç değilmiş :) vee sadece 2 hafta sonunda kafamın dibinde çıkmış 2 cm uzunluğunda bir sürü saç gördüm. Şu anda o açıldı dediğim yerler tamamen kapandı diyebilirm....
Gel gelelim formüleee:)
Sığır iliği:))
150 gram sığır iliği
50 gram saf zeytinyağı
50 gram lavanta yağı

Kasaba gidin ilik isteyince zaten direk saçına mı sürceksin diyorlar:)
Meğerse herkes bunu uyguluyormuş son duyan benmişim :)
150 gram iliği 1 çay bardağı suyun içinde iyice kaynatın. Zaten o kendiliğinden küçük küçük parçalara ayrılıyor. Sonra posası kalmasın diye blendırdan geçirin ve en son saçlarınızda kalıntı olmasın diye ince telli süzgeçten süzün. içine zeytinyağı ve lavanta yağını karıştırın. ılık bir şekilde saçınıza sürün ve streç filmle sarın. 1-2 saat bekletin ve yıkayın. kalan karışımı cam bir kavanoza koyun ve buzdolabında saklayın. Tekrar kullanacağınız zamanda sıcak suyun içine kavanozla birlikte koyup o şeklde ısıtın..
Sonuca inanamıycaksınızzzz:)))
Hayırlı olsun şimdiden :)

birde haftada birmi ikimi yapıyoruz tatlım

:53: bulaşık deterjanı mı?

Hay Allahım sen büyüksün..

Buralarda söyleyip de çoluk çocuğa denettirmeyin saçma sapan işlerinizi.

saç dökülme sorusuna cevabım evet kesinlikle çok yararlı durduruyor.
haftada bir yapın yeterli

E bi de çitileseydin:51:

Back