Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çOK çabuk geçiyor vallahi ilk hazırladıgım çok olmuş iki kez kullandım onu yetti biraz önce yaptım yıkadım onu tek kerelik ance yetti yagını çok koymuşum bu kez sanırım tam 4 kez sampuanladım ahtta kafam yaglı kalacak diye çok korktummm
Sen de yapıyor musun nasıl gidiyor?? ben gürleşsni istiyorum
walla ertrken yağı ıgrendım ama snuc ıyı olcak gıbı daha 1 kez yaptım:) ama kuzenım sacmalama uzamaz sacma sapan seylerı surme dıo ama 2 ay snra görcek değişimi ıns:))
kızlar iliği koydum cezveye kaynatıyorum ama erimedi ilik, ben tamamı erir sanıyordum. Et haşlanmış gibi görüntüsü oldu, normal mi yoksa çok mu beklemem gerekiyo?
rondodan geçirmeyi unuttum :)) neyse artık haftaya yaparım onu da. inşallah doğru uyguluyorumdur.içine sarımsak yağı, ısırgan tohumu yağı, hint yağı ve ylang yağı da koydum birer çay kaşığı. bakalım 2 ay sürekli yapabilecek miyim:)
2. kez yaptm bugun smdı yıkadım tabı babamlar mentollu smpuan almıslar bıraz kafam yandı ama uzasn şu saçlarm tek ıstegm bu sızce de cok az bı ıstek deıl mı saçım uzasa mutlu olcam ınsanların doyumsuz olduğu dunya da :) uzun saça mutlu olmak.-son-
Şimdi şöyle, 2 parça ilik alıp suda kaynattım. 2 parça da et gibi kaldı, eriyen eridi gibi düşündüm sadece süzgeçten geçirdim. o et gibi kalan 2 parça rondoda parçalanıcak ama suya karışmaz ki. Ben mi yanlış uygulama yaptım acaba.
geçen gun yaptım allahım o naıl bısey oyle 3 defa yıkamama ragmen yağı cıkmadı yaaaa zeytınyagında yapmıstım asla yapmam artık oyle.suda yapıcam
bugun 3. kez yaptm mıdem bulndı ama uzuyooosaçlarım herkes yapsn