Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

Aktara lavanta yağı almak için gittim sarımsak yağı, hint yağı, yılang yağı ve ısırgan otu yağı aldım. Kandırdılar yine beni, fazladan yağ aldım çıktım. Bu akşam yapmaya başlıyorum umarım gürleşme olur zamanla.

çOK çabuk geçiyor vallahi ilk hazırladıgım çok olmuş iki kez kullandım onu yetti biraz önce yaptım yıkadım onu tek kerelik ance yetti yagını çok koymuşum bu kez sanırım tam 4 kez sampuanladım ahtta kafam yaglı kalacak diye çok korktummm :KK52: :KK53:
Sen de yapıyor musun nasıl gidiyor?? ben gürleşsni istiyorum

evet tatlım yapıyorum 3 kere oldu bu hafta cumada 4. olacak.Aynı şekilde benimde derdim gürlemesi.Yandan kahkül kullanıyorum ve sanırım saçımdaki o iv biraz fazla açıldı.1 senedir kullanıcam kullanıcaaaaammmm daha yeni kısmet oluyo.1 senedir uygulasaydım neler olurdu bilemiyorum:KK9: gürleşsinde uzama değil derdim.
buttercup
aynı dertten bende müzdaribim o bebek saçlar bendede kendimi bildim bileli varlar.Umarım onlarda uzar benim çünkü artık onları görmek istemiyorum.Fön çekilmeden önüne dışarı çıkmam ne mümkünnnn:KK37:
Birde ben belirtmiştim saf ilik yağını kaşlarıma uyguluyorum diye gözlemlerim gürleştirdiği yönünde yani çıkmayan yerlerim halen var amma yine aralarda olmayan yerlerin dolduğunu görüyorum.
Psikolojik olmasın diye daha erken yazmadım ama yeri gelmişken söyliyim.Ama halen devam ediyorum
ilerleyen zamanlarda daha net paylaşırım şekerler :KK6:

walla ertrken yağı ıgrendım ama snuc ıyı olcak gıbı daha 1 kez yaptım:) ama kuzenım sacmalama uzamaz sacma sapan seylerı surme dıo ama 2 ay snra görcek değişimi ıns:)):nazar:

walla ertrken yağı ıgrendım ama snuc ıyı olcak gıbı daha 1 kez yaptım:) ama kuzenım sacmalama uzamaz sacma sapan seylerı surme dıo ama 2 ay snra görcek değişimi ıns:)):nazar:

ne 2 ayı.hemen şimdi saçlarına bak mümkünse ölç :KK9: 15 gün sonra bir daha ölç uzamış oldugunu göreceksin :KK16:

Ayy cıdden uzar mı öyle eskı uzun saclarıma bı an önce ulasmak ıstıyorum:)) dalgalı saclarım we gür hıc boya da yok yenı den aynı eskısı gıbı olsa sızı sewerım ilikcıler:)

kızlar iliği koydum cezveye kaynatıyorum ama erimedi ilik, ben tamamı erir sanıyordum. Et haşlanmış gibi görüntüsü oldu, normal mi yoksa çok mu beklemem gerekiyo?

rondodan geçirmeyi unuttum :)) neyse artık haftaya yaparım onu da. inşallah doğru uyguluyorumdur.içine sarımsak yağı, ısırgan tohumu yağı, hint yağı ve ylang yağı da koydum birer çay kaşığı. bakalım 2 ay sürekli yapabilecek miyim:)

2. kez yaptm bugun smdı yıkadım tabı babamlar mentollu smpuan almıslar bıraz kafam yandı ama:KK70: uzasn şu saçlarm tek ıstegm bu:KK70: sızce de cok az bı ıstek deıl mı saçım uzasa mutlu olcam ınsanların doyumsuz olduğu dunya da :) uzun saça mutlu olmak.-son-:nazar:

Aynı durumdayım, mentollüyle yıkadım ben de ve hala yanıyo derim:) Ben de yeni saçlar çıksın istiyorum. Senin derdin daha hafifmiş :))

rondodan geçirmeyi unuttum :)) neyse artık haftaya yaparım onu da. inşallah doğru uyguluyorumdur.içine sarımsak yağı, ısırgan tohumu yağı, hint yağı ve ylang yağı da koydum birer çay kaşığı. bakalım 2 ay sürekli yapabilecek miyim:)

rondodan geçirmeden nasıl uyguladın :KK53: hem uygulaması hemde yıkaması zor olmustur :KK9: rondodan geçirdiğinde koyu bir sıvı kıvamına geliyor.süzdüğünde içinde kemik varsa yada büyük parçalar kaldıysa onlar ayıklanıyor.diğer yaglarıda koyunca koyulugu açılıyor.gayet kolay uygulanır duruma geliyor :KK34:

gece uyudum yastığıma koydum hawlumu:) sabaha uyandım parlak dalga dalga misss gıbı saçlar:) ay allah razı olsun ilikçıler herkese önerıyorum bnde:)) uzar sacm 2 aya kdr ıstedgm boyda:) snra da dustum okul yoluna. KIZLAR SIZDEN BI KONU HAKKNDA DAHA YARDM ISTYCM:KK5:YUZUMDEergenlk dönmınde bıle olmayan ızler kaldı sıwılceden dolayı ne yapsam gecer o kırmızı lekeler lutfen yardm:KK25:bunu da halledersem hc bı sorun kalmıycak.sizi seviyorum:KK54:

2. kez yaptm bugun smdı yıkadım tabı babamlar mentollu smpuan almıslar bıraz kafam yandı ama:KK70: uzasn şu saçlarm tek ıstegm bu:KK70: sızce de cok az bı ıstek deıl mı saçım uzasa mutlu olcam ınsanların doyumsuz olduğu dunya da :) uzun saça mutlu olmak.-son-:nazar:

bı daha yıkamam mentolluyle:=)sende dıkkat et cnm..:nazar:

Şimdi şöyle, 2 parça ilik alıp suda kaynattım. 2 parça da et gibi kaldı, eriyen eridi gibi düşündüm sadece süzgeçten geçirdim. o et gibi kalan 2 parça rondoda parçalanıcak ama suya karışmaz ki. Ben mi yanlış uygulama yaptım acaba.:KK53:

Şimdi şöyle, 2 parça ilik alıp suda kaynattım. 2 parça da et gibi kaldı, eriyen eridi gibi düşündüm sadece süzgeçten geçirdim. o et gibi kalan 2 parça rondoda parçalanıcak ama suya karışmaz ki. Ben mi yanlış uygulama yaptım acaba.:KK53:

haa sen suyundan yapmıssın.yanlış değil yaptıgın yine dogru olmus ama miktarın azalmıstır.sonuçta oda ana maddesi yumusacık zaten rondada parçalanıyor gidiyor :KK34: bir dahakine onuda çekmeni öneririm :KK19:

geçen gun yaptım allahım o naıl bısey oyle 3 defa yıkamama ragmen yağı cıkmadı yaaaa zeytınyagında yapmıstım asla yapmam artık oyle.suda yapıcam

geçen gun yaptım allahım o naıl bısey oyle 3 defa yıkamama ragmen yağı cıkmadı yaaaa zeytınyagında yapmıstım asla yapmam artık oyle.suda yapıcam

Saçlarıma her türlü yağı sürebiliyorum ama zeytinyağı bir türlü çıkmıyor benim saçımdan, defalarca yıkamama rağmen ayrıldı saçımın arkası. Ben onu kullanmayı tercih etmiyorum.

X