Sığıriliği 2005-2008 arası ayda bir kere kuaförde bakım yaptırırdım sonra neden bıraktım bilmiyorum, halbuki çok işe yarıyordu...bende başlayayım bari...Herhalde haftada 3 gün bakım yapacağım biride sığır iliği olsun :)
yaptırdığınız bakım sadece sığır iliğndenmi oluşuyodu
ilk başlarda haftada iki kez yaptım bır ay boyle devam ettim.ikinci ayda haftada bır kez yaptım.2 ay sonra da bıraktım saçım uzadıkça gurleştını farkettım.ilk başlarda çıkmıyor diye duşunmeyın.saçınız uzayınca gurleştını farkedıyorsunuz.
5 uygulama sonucunda artık saçlarım çok sağlıklı dökülme tamamen durdu veeee benimde yeni saçlarım var bu tarifi uygulamayı çok istiyordum ama inancım yoktu .
ancak begümgül arkadaşım bizleri motive edince artık dedim yap ne zararı olacak sonuçta bu iliğin yararlarını biliyordum saç için olabileceğine inanamıyordum.ama artık vazgeçilmezim olacak çünkü bende sürekli sarı saç kullanan biriyim dolayısıyla yıpranma oluyordu ama artık saçlarım toparlandı çok mutluyum.deneyimlerimizi burada paylaşmak olumlu sonuçlar almak çook güzel.
teşekkürler begümgül
canım süpersin.yılmadan girip hazmışsın buraya gelişmeleri.teşekkür ediyorum sana. ayrıc a bu formülü kız kardeşime syledim o da yapcak. onun saçlarının önü çok fena açık. kafa derisi meydanda. bakalım işe yarıcak mı.ben de yapcam.kocama da yapcam.önce bi kasaba gidiyim de alıyım ilik.tanıdığım bi kasap var kırmaz beni umarım.canım önce kaynatıyorsun sonra rondodan geçirip süzüyorsun
gürleşmede etkili olurmu bilmiyorum :44:
canım süpersin.yılmadan girip hazmışsın buraya gelişmeleri.teşekkür ediyorum sana. ayrıc a bu formülü kız kardeşime syledim o da yapcak. onun saçlarının önü çok fena açık. kafa derisi meydanda. bakalım işe yarıcak mı.ben de yapcam.kocama da yapcam.önce bi kasaba gidiyim de alıyım ilik.tanıdığım bi kasap var kırmaz beni umarım.
bende süzmem rondodan geçiriyorum hepsini ve saçımı boyar gibi fırça ile uyguluyorum benimde 7 uygulamam oldu saçlarımı kestirmeye gittim kuaförüm saç diplerin yoğunlaşmış bakım mı yapıyorsun dedi çok mutlu oldum
inşallah kardeşinde olumlu sonuçlar alır canım