Dün gece bende inadına başka erkeklerle oynadım . Bana tavır yapıyor yatacak zaman ben senle yatmam benimle muhattap olma diyor. Bende madem rahatsız oluyorsun sen oyna benimle diyorum. Veya oyunu ikimizde silelim dediğimde. Asla silmem sen karisamazsin diyorbence eşiniz başka heyecanlar arıyor şahsen su dediği sen oyun oynayacak adam mısın git baskalariyla oyna lafı beni çok irrite etti. bir de başka kızlarla konuşuyor falan demiştiniz sanırım kız sesleri geliyormuş elin kızıyla oynuyor da eşiyle neden oynamıyor ? esinizde ciddi problemler var bence çocuk fikrini gözden geçirin.
Ailenizden kurtulmak için mi evlendinizbende o özgüven de yok ben kendime asla güvenmiyorum daha o olgunlukta değilim
Canm mesleğim var aslında. Çalışırsam eğer eşimle para yüzünden daha çok tartışırız bütün birikimlerimizi gider ailesine verir. Birde bunu. Stresine grmwk istemiyorumayrıca çalışmak neden imkansız? kendi ayaklarinizin üstünde durmak için bunun olgunluğu mu olması gerekiyor? ben 18 yaşında yazları çalışmaya başladım paramı biriktirip kışın okul harçlığı çikariyorum siz neden çalışıp ayaklarınızın üstünde durmuyorsunuz? eşinizi duzelmekten önce bunu düzeltin bu daha önemli bı sorun rahata alismissiniz bence
bosanip çalışabilirsiniz hayatınızı neden böyle bir adama göre yaşıyorsunuz kiCanm mesleğim var aslında. Çalışırsam eğer eşimle para yüzünden daha çok tartışırız bütün birikimlerimizi gider ailesine verir. Birde bunu. Stresine grmwk istemiyorum
Ailemin evinde de kalamam canm. Kocamın yaptiklarina ailesinin yaptıklarına bir yerde el yapıyor diyorsun ama ailen böyle davranınca hiç katlanamiyorsunbosanip çalışabilirsiniz hayatınızı neden böyle bir adama göre yaşıyorsunuz ki
Eşini kendine evine bağlamak gibi bi durum yok canım maalesef o işler insanın içinde olacak sahiplenici sorumluluk sahibi olacak eşiniz daha evlilik sorumluluğuna girmemiş sizinde hakaret etmeniz çok doğru bi iş değil bir defa soğudumu o aradaki saygı bittimi bir daha düzelmesi imkansız nerdeyse..işe girmesi için baskı yap tabi kavga ile değil boş insan kişi ile dolu insan işi ile ilgilenir demişler sende silkelen kendine gel öyle eşim kızlarla oyun oynuyor diye seninde erkeklerle oyun oynaman sohbet etmen hiç yakışık alır bi durum değil neden onu onun silahıyla vurmaya çalışıyorsun ki bazı insanlar üste çıkmayı çok iyi becerir benim eşim gibi her konuda kendini haklı çıkartırlar sen haklı iken haksız duruma düşme Önce Allaha sığın bol bol dua et ıslah olması için Allahın vermediğini kulu veremez sonra iş için baskı ve öneri sonrada kendin için bişeyler yap işe gir dik dur karşısında23yasinda 3yillik evliyim esimle aramda bir yaş var. Yeni evliyken eş ailesi yüzünden eşimle tartışma yaşardık arkamda durmadigi için. Şuanda çok şükür ailesiyle iyiyiz onlar da bana pek karışmaz yaşadığım sorunları yasatmiyorlar. Şimdide konu eşim. Evlendigim günden beri düzenli işte çalışmıyor sürekli iş değiştiriyor. Şuanda 3gun ise gidiyorsa 3gun yatıyor bu süreçte öğlen kalkıp kahvaltısını yapıp arkadaşlarıyla okeye gidiyor akşama kadar gelmiyor eve. İşte çalıştığı zaman yorgunluktan sürekli değil boş vaktinde giderdi. Şuanda ben kızıyorum gel birlikte biyere gidelim diyorum bahanesi paramız yok. Bu arada eşim para sakınmaz istedigim kadar verir bana veriyor önceden markete birlikte çıkardık şuanda market ücretini de bana veriyor kendin al diye. İstediğim zaman veriyor. Birlikte bişey yapalım dedigimde para yok diyor. En son nemli sorunum da esim evlendigimizdwn beri gece yarılarına kadar papci denen oyunu oynuyordu kızlarla karışık sesleri de geliyordu. Çok kavga yaptim sil oyunu diye. En son burayada yazdım oyun indirin birlikte oynayın diye fikir verdiler. İndirdim bende şuanda sen oyun oynuycak adammisin diyor benimle oynamıyor git başkalarıyla oyna diyor. Şahsen ben erkek olsam eşimin başka erkeklerle oyun oynamasına izin vermem ya o oyunu silerim yada eşimle oynarım. Neyse dün gece 4 kadar kızlarla sesli oyun oynadı bende inadına oynadım zaten kendisi de diyor. Erkeklerin sesi geliyordu oyunda cevap verdiğimde oldu. Eşim teli bıraktı bende yanına gittim hadi yatalım hayatım dediğimde , bu dan sonra seninle işim olmaz, git erkeklerlerle cilveles , git mesajlas, bnimle yatmak istemedi. Bugunde öğlen kalkıp arkadaşlarıyla kahveye gitti. Bu adamin iyi huyları yokmu var. Bir gün çok iyi olur bana işlerde yardımcı olur seni seviyorum der sarılır. Diğer günler ben eşime sen işsizsin düzenli işin yok bu evde işe güce yardımcı olucaksin dediğimde elimi suremem bu evin hanımı sensin mecbur yapacaksın diyen adama dönüşüyor. Çocuk istiyoruz bende de eşimde problem yok afedersiniz eşim hiç bir şekilde on sevişmede bulunmaz. Dişlerimi düzenli fırçaların temizdir ama asla dokunmaz.. işine gelirse 20gunde yaklaşır. Kısacası ben yaklaştıkça eşim sanki ona kötü bişey yapiyormusun gibi kaçıyor rahat bırak beni diyor. Benim yalnıs davranışlarım yokmu tabiki var, eşim böyle davrandikca ona hakaret ederek karşılık veriyorum çok zoruma gidiyor dayanamıyorum bende onu asagiliyorum. Biz evliyiz kafana göre olamazsın. Veya bana sen bu evin hanımı değilmişin dediğinde bende sende eşek gibi çalışacaksın diyorum. Kısaca karı koca seviyemiz yerler.de. şimdi diyceksiniz ki bu adama niye idare ediyorsun. Daha öncesinde bu konulardan eşim evden kovunca bavulumu alıp gittm . Ailem evinde 3gün barındırmadu, eşimin evine akrabalarını gönderdi aramız düzelsin diye , eşim ve ailesi hiç bir şekilde geri dönüş saglmadi. Ailem dua et kocan seni arasın gelsin götürsün seni dediler. Akrabalarım senin kocan melek çok iyi biz damadimiza sonsuz güveniyoruz bir problem varsa sende vardır dediler. O günlerde çok zor zamanlar geçirdim eşimin yaptıklarının acısını yasayamadan ailemin pskolojik baskısını yaşadım. En sonunda Allah'a yalvardım Allah'ım eşim bir an önce beni arasın evime gidiyim diye. Bu seferde eşim ve ailesine sukretmeye başladım. Demem o ki ben asla bosanamam. Ha derseniz ki güçlü dur ayaklarinin üzerinde dur. Malesef bende o özgüven de yok ben kendime asla güvenmiyorum daha o olgunlukta değilim. Şuanda tek çarem esimi ve kendimi duzeltmem. Burda sunulan çoğu fikri uyguluyorum eşimde ters tepki veriyor daha da problem yaşıyorum. Ben napacagim, nasıl davranicam, esimi bana evine nasıl bagliycam bilemiyorum artık kafamın içi o kadar yorgun ki.
Ya hu mesleğin varsa ailene ne ihtiyacın varCanm mesleğim var aslında. Çalışırsam eğer eşimle para yüzünden daha çok tartışırız bütün birikimlerimizi gider ailesine verir. Birde bunu. Stresine grmwk istemiyorum
Oğulları söz konusunu olursa kesinlikle eşime destek çıkarlar, arkasında dururlar.Bence eşiniz ergenlikten çıkamadan evlenmiş. 21 yaşında evlenen bir erkeğin sorumluluk duygusu gelişmemiş olur genellikle. Şuan sanki anne babasının evinde gibi bir rahatlıkta yaşıyor veya bunu istiyor. İşine geldiği gibi çalışıp bütün gün oyun oynamasının başka açıklaması yok gibi. Ailesiyle aranız bu konuyu açacak kadar iyi mi? Biraz nasihat verseler eşinize evliliğin sorumluluğundan bahsetseler etki eder mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?