• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hiç evcimen değil

Ben ailemin

Ben ailemin yanına geldiğimde böyle genelde. Ben evdeyken ikimizde işten geliyrz yemek dinlenme derken vakit geçiyor. Birlikte yaptığımız aktiviteler de oluyor tabi. Ama genelde gece 11 olmadan uykusu gelmeye başlar. Ben ailemin yanındayken hiç eve giresi gelmiyor ama.
Canım boş evi napsın adam, siz akşam oturmaları ayarlayın en iyi haftada 1-2 kere o arkadaşlarıyla. Sana da iyi gelir eğer eşleriyle iyiysen, veya senin sevdiğin insanlar onun da seveceği gibi birileri varsa onlarla tanıştır, piknikler akşam gezmeleri yapın.

yok evlenmeden öncede ilgisiz miydi onu sormak istedim?
sanırım monotonlaştığı için evliliklerde bi süre sonra böyle oluyor.
ben kendimi bildim bileli annem bi kanepede babam bi kanepede uyur kalır. çocukken falan hatırlarım. çok sıkıcısınız derdim :)
Yok değildi. Arkadaşlarıyla otururken bile telefonla aradığımda bir yarım saat sohbet ederdik. O ortamdan kopardı. Arkadaşları bunu dalga konusu bile yapmışlardı. Ama aslında şimdi de ilgisiz değil de sadece arkadaşlarıyla çok fazla vakit geçiriyor. Onlarla kafa dağıtıyor galiba.

Aynen benimkide kahvede cay iciyor bikmiyormu bilemiyorum ddiyo eevlncce disari cikmam dio demekki ccikicak duzeltmek mumkin deil ozmn anlaşılan canim suan her.siklikta cikiyormu esiniz nisanlykenki gibi yoksa aza mi indrildi :KK43:
Eğer benim eşim gibiyse çıkar canım. Özellikle de bekar arkadaşları varsa.

Bizde öyleyiz eşim kadın gibi dizi izler bende kk takılırım
yok evlenmeden öncede ilgisiz miydi onu sormak istedim?
sanırım monotonlaştığı için evliliklerde bi süre sonra böyle oluyor.
ben kendimi bildim bileli annem bi kanepede babam bi kanepede uyur kalır. çocukken falan hatırlarım. çok sıkıcısınız derdim :)

Ben eslerin birbirinden ayri takilmasindan pek hoslanmam.ve esli görüşürüz biz genelde.bana yalnis geliyor tek basina gidip eglenmesi

Evet en yakin arkadasi bekar diyorum onun sorumlulugu yok diyorum sen nisanlisin diyorim ama.laf anlamiyor bende üzülüyorum kavga cikiyor bana agir konuşuo bunalimdayim valla bende zor cok zor
Canımarkadaş bekar olunca böyle olabiliyor. Çünkü mesela ben de bekar bir kız arkadaşımla buluşurjen yanımda eşim gelsin istemem. Konuşacaklarımız vs oluyor. Ama erkek olunca ben eve gideyim dese benimki o bekar arkadaşları noldu yenge mi çağırdı, yengeye mi gibi takılıyorlarsa biraz daha oturayım diyebiliyor.

Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireceğim. Ben ailemden farklı bir şehirde eşimle birlikte yaşıyorum; ama ailemi özlediğimde ayda bir kere bazen iki ayda bir eşimin de izniyle haftasonumu ailemin yanında geçiriyorum. Eşim normalde iştem 7 ya da 8 gibi gelip saat 10 ya da en geç 11 de uyuyor. Ama ben ne zaman ailemin yanına gelsem sabah 9 ya da 10 gibi çıkıyor gece 12 ye kadar da arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Normalde erkenden uyuyan, bana vakit ayırmasını istediğimde sızıp kalan kocamın ben yokken uykusu gelmiyor. Bu duruma çok sinir oluyorum. Bu konuyu kaç kere de söyledim. Neden benle evde otururken erkenden uykun geliyor da ben yokken gece 1 e kadar oturuyorsun diye kaç kere konuştuk. Evde napayım tek başıma oturmak istemiyorum diyor. Sizce napayım. Hiç kafama takmayayım mı? Yoksa onun bu gece gezmelerine bir son verebilmek için çabalamalıyım mı?

ailenizin yanına hafta sonları gidiyormuşsunuz; eşiniz hafta sonları da mı aynı? hafta içi çalıştığınız için erken uyumak istemesi normal hafta sonu dinlenmiş olduğundan erken uyumayabilir...

Evet en yakin arkadasi bekar diyorum onun sorumlulugu yok diyorum sen nisanlisin diyorim ama.laf anlamiyor bende üzülüyorum kavga cikiyor bana agir konuşuo bunalimdayim valla bende zor cok zor

nişanlıyken de sorumlu hissetmeyebiliyorlar bazen. benim eşimle nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik; çok fazla uymasa da arkadaşlarına hayır diyemediği zamanlar oluyordu. şimdi hiçbir sorun yok... kılıbık muhabbetine girilmesin diye genellikle hayır diyemiyorlar zaten

Ben eslerin birbirinden ayri takilmasindan pek hoslanmam.ve esli görüşürüz biz genelde.bana yalnis geliyor tek basina gidip eglenmesi
Tabi eğer eşi varsa kocamın arkadaşlarının biz de eşli görüşürüz genelde. Ama bir de bekar arkadaş grubu var ve yakın arkadaşları. Onlarla görüştüğünde geç saatte eve geliyor. Bu da ben ailemin yanındayken oluyor. Bazen takılmayayım diyorum. Ama bazen de evimize gelsin evde vakit geçirsin istiyorum ben olmasam da. Evimizi benimsesin istiyorum. En azından akşam yemeğini evinde yiyebilir ama ben ailemin yanındayken eve yatmak dışında uğramıyor

ailenizin yanına hafta sonları gidiyormuşsunuz; eşiniz hafta sonları da mı aynı? hafta içi çalıştığınız için erken uyumak istemesi normal hafta sonu dinlenmiş olduğundan erken uyumayabilir...

nişanlıyken de sorumlu hissetmeyebiliyorlar bazen. benim eşimle nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik; çok fazla uymasa da arkadaşlarına hayır diyemediği zamanlar oluyordu. şimdi hiçbir sorun yok... kılıbık muhabbetine girilmesin diye genellikle hayır diyemiyorlar zaten
Ben perş akşamından geliyrm ailemin yanına. Eşim cuma ve cmts de çalışıyor. Ama ben ailemin yanındayken perş akşamından başlıyor cuma ve cmts akşmı da aynı şekilde her gün arkadaşlarıyla geç saate kadar aktivite, çay, sohbet, maç :)

Ben perş akşamından geliyrm ailemin yanına. Eşim cuma ve cmts de çalışıyor. Ama ben ailemin yanındayken perş akşamından başlıyor cuma ve cmts akşmı da aynı şekilde her gün arkadaşlarıyla geç saate kadar aktivite, çay, sohbet, maç :)

siz varken yapmıyorsa ve kiminle nerede olduğunu biliyorsanız çok takmayın bence ama yine de çok geç kalmasın eve :) sonuçta sizi yalnız evde bırakıp gitmiyor siz ailenizin yanındayken biraz arkadaşlarına vakit ayırıyor diye düşünün
ben de geçen sene her hafta ailemin olduğu şehre gidiyordum okul için bir işin varsa o güne ayarla derdim hep...

siz varken yapmıyorsa ve kiminle nerede olduğunu biliyorsanız çok takmayın bence ama yine de çok geç kalmasın eve :) sonuçta sizi yalnız evde bırakıp gitmiyor siz ailenizin yanındayken biraz arkadaşlarına vakit ayırıyor diye düşünün
ben de geçen sene her hafta ailemin olduğu şehre gidiyordum okul için bir işin varsa o güne ayarla derdim hep...
Evet takmasam daha iyi olacak :) aradığımda telefonunu açıyor, nerde olduğunu haber veriyor, arkadaşlarını da biliyorum. Zaten eşim bana göre çok sosyal biri. Ben sadece ben yokken de evle ilgilensin, evimizi iyice benimsesin istiyorum o yüzden kafa taktım :)

Evet takmasam daha iyi olacak :) aradığımda telefonunu açıyor, nerde olduğunu haber veriyor, arkadaşlarını da biliyorum. Zaten eşim bana göre çok sosyal biri. Ben sadece ben yokken de evle ilgilensin, evimizi iyice benimsesin istiyorum o yüzden kafa taktım :)

Sen varken evinde oturuyormus tamam uyuyor olabilir ama en azindan bas ucunda :) bence dert yok sen varken gezse belki sorun ama sen yokken vakit gecirmek icin cikiyor olabilir yalnz oldugu icn.

Back
X