- 12 Nisan 2025
- 15
- 1
- 1
- 19
Geçen gün makatta ki siğillerimden bahsetmiştim. Ve bugün randevuma gittim. Beklediğimden kat kat daha kötü geçti. Evet annem de yanımdaydı aslında randevu gününe kadar korkum buydu. Doktor onun yanında ne der ne derim diye. Ama doktor annem yanımdayken Bi şey sormadı yaktırma işlemi icin beni Baska Bi yere aldılar. Her şey okey kafasına girdim sanırım sorun yok diye. Annemi içeri almamışlar ve doktor yakmak icin geldiğinde yanında 2 kisi daha vardı. Makat kısmını uyuşturmak icin iğne yaparken bana dedi ki "annen var diye orada sormadım sevgilin var mı? Birlikteliğin var mı? Bu dışarıdan bulaşmış bir şey değil içeride de var" dedi. Bende evet oldu birlikteliğim ama 1 sene önceydi dedim. O kadar gerildim ve zaten o kadar kötü bir psikolojiyle girmiştim ki üstüne bide yakmaya basladıgında makatın sadece dışında değil icinde de oldugunu söyledi yanındaki iki kadın affedersiniz iki yana ayırıp açtıkça " ayy, cıkcıkcık, Yazık" gibi tepkiler verdiler. Ağlamaya basladım hem tam uyuşmamıştı canım yanıyordu hemde o tepkileriyle gerçekten başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra muayene eden kadın dedi ki; kızım sen naptın? Geç kalmışsın yayılmış. Daha erken gelmeliydin. Yaşın daha kücük. Bu bağırsaklara gittiyse kansere yol açar falan dedi. Ama öyle bir konuşması var ki evet yaşım genç 18 im deyim ama düşünemedim. Bi sene önce ben bunun olacağını düşünemedim. Sonra makat kısmı harici daha önlere baktı ve orada da oldugunu söyledi. İşte içeride de var kanser kanser kanser sürekli bu şekilde konuştu. Hani zaten mağdurum daha kötü hissettim kendimi ve suan cok korkuyorum. Anneme zaten söyleyemem. Kadın dedi ki haftaya bana kontrole gelirken kadın doğuma randevu al oralara baktır. Suan makat kısmım cok aşırı ağrıyor sürekli kanıyor ve üstüne regl oldum. Tentirdiot lu suya oturup beklememi söyledi her tuvalete gittiğimde ve yatmadan önce. Ya gelip bana dese ki bu bu olmuş hani şöyle yapman lazım yoksa böyle olur gibi daha normal konuşsa içim rahat eder en azından Bi şey icin mücadele ediyorsan psikolojik açıdan da iyi hissederdim destek alır gibi. Ama yemin ederim öyle bir konuşması vardı ki rencide etmiş gibiydi bende internete baktığımda olumsuz şeyler görüyorum üzülüyorum ama bir doktorun öyle olması o kadar kötü hissettiriyor ki nasıl desem bilmiyorum. Biraz uzun ama buraya içimi dökmek istedim.