benimde sağ elimin bileğinde ve parmaklarımda var siğiil..daha dogrusu yoktu üniversitede 1 tane büyük çıktı sonrasında evlendikten sonra giderek çoğaldı ,görüntü olarak sağ elim olduğu için göze çarpıyor ve herkes soruyor sinir olmamak mümknü değil.tenim beyaz ve bu siğiller kırmızımsı..
tedaviye gelince cildiyeye gittim üzerine sürülen ilaç verdi geçmedi.bi tanıdığım var onun kızının ayaklarının altı komple siğilmiş. Göztepe hastanesinde siğil merkezi varmış orada yakıyorlarmış ve sonrasında 3-4 gün sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum böyle kıl kökü gibi ipliksi bişey oluyormuş sanırım ordaki kuruyan sinir uçları,onları bir cımbızla topluyormuşsun ve bir daha hiç çıkmamış hatta kız daha lise öğrencisi ve birkaç yıl önce yaptırmış..bana sende yaptır kurtul ama bayağı acıyor yakarken dedi..ayrıca doktorla konuşmuş ve 70 küsür ayrı siğil türünün bulunduğunu,kimisinin kısa sürede geçen kimisinin yıllarca geçmeyen türden olduklarını,ve bunların üzüntü,sıkıntı ,stres sonucu içerdeki sıkıntının sinir uçlarından patlayarak siğile sebep olduğunu söylemiş.gerçekten de benim siğillerim hep sıkıntılı dönemlerimde çıktı ve artış gösterdi..bilmiyorum bunlar kızın anlattıkları ama bi daha olmamış kızla görüşüyorum arasıra ondan eminim yani..umarım işinize yarar..