Siğil için Lazer tedavi

topsecret24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
8
0
merhaba arkadaşlar

eşimın yuzunde sol tarafında 9 aydır gecmeyen tekrar eden siğiller var.bırçok krem-bıtkısel tedavı herşeyı denedık ama sonuc alamadık.

Şimdıler siğil tedavısınde lazerden bahsedulıyor.Lazer tedavısı ıle siğillerınden kurtulan arkadaşlar bılgı verebılırmı? ortalama fıyatı-kaç seans oldugunu vs.
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

siğil için dodurma ve yakma denen iki yöntem biliyorum dondurma yani kriyoterapiyi öneririm kesin çözümü yo kvücuda giren bi virüs neden oluyo doktorlar sadece görüntüyü düzeltebiliyo yani yine çıkabilir farklı ve aynı yerden ..herhangi bir hastanede sigorta kapsamında bedavaya yaptırcağınız bir işlem

size kesinlikle elma yağı öneririm kimde varsa bu şekilde geçtiğini gördm bi süre uygulayın yalnız acı elma yağı mıydı tatlı elma mı tam olarak hatırlamıorum ama büyük ihtimal acı elma yağıydı. bunu deneyin bence son çare olarak lazeri denersnz. geçmş olsn şimdiden..

benim dayım cilt doktoru ve ne yazıkkı o sıgıllerden bende de oluyor.. omzumda 2 tane vardı gecen yaz yaktı dayım onları.cok cok ufak bı iz kaldı ancak yakından bakınca goruluyor.. sımdı de cenemın altında cıktı ve buyuyor gıderek salak sey.. tekrar gıdıcem dayıma yıne yakıcak.. arkadas doogru soylemıs bunları bı vırus yapıyor fakat yok bir ilac tedavisi falan.. cıktıkca yaktrcaz malesef.

benimde gögsümde var et beni gibi siğil gibi pek ayırtedemedim.ciddi birşeymidir sizce ? doktora gitmelimiyim? yoksa önemsemesemde olurmu? iple falan alıyorlar duymuştum cildiyeciler öylemi

benimde sağ elimin bileğinde ve parmaklarımda var siğiil..daha dogrusu yoktu üniversitede 1 tane büyük çıktı sonrasında evlendikten sonra giderek çoğaldı ,görüntü olarak sağ elim olduğu için göze çarpıyor ve herkes soruyor sinir olmamak mümknü değil.tenim beyaz ve bu siğiller kırmızımsı..
tedaviye gelince cildiyeye gittim üzerine sürülen ilaç verdi geçmedi.bi tanıdığım var onun kızının ayaklarının altı komple siğilmiş. Göztepe hastanesinde siğil merkezi varmış orada yakıyorlarmış ve sonrasında 3-4 gün sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum böyle kıl kökü gibi ipliksi bişey oluyormuş sanırım ordaki kuruyan sinir uçları,onları bir cımbızla topluyormuşsun ve bir daha hiç çıkmamış hatta kız daha lise öğrencisi ve birkaç yıl önce yaptırmış..bana sende yaptır kurtul ama bayağı acıyor yakarken dedi..ayrıca doktorla konuşmuş ve 70 küsür ayrı siğil türünün bulunduğunu,kimisinin kısa sürede geçen kimisinin yıllarca geçmeyen türden olduklarını,ve bunların üzüntü,sıkıntı ,stres sonucu içerdeki sıkıntının sinir uçlarından patlayarak siğile sebep olduğunu söylemiş.gerçekten de benim siğillerim hep sıkıntılı dönemlerimde çıktı ve artış gösterdi..bilmiyorum bunlar kızın anlattıkları ama bi daha olmamış kızla görüşüyorum arasıra ondan eminim yani..umarım işinize yarar..

Eczaneden 5 TL gibi cüzi bir fiyata XXXXXXXXX adlı ilacı alabilirsiniz. Bir fırça yardımıyla siğilleri yakan asiti sürüyorsunuz. Düzenli kullanımla faydasını görebilirsiniz belki. Bunun dışında siğillerin sürekli tekrar etmemesi için metabolizmayı güçlendirmek gerekiyor malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
X