Sigarayı bıraktım..

Ben de bıraktığımdan beri 3 kilo aldım ama sorun etmiyorum bunu. Sigarayı bırakacak cesareti gösterdiysem, kiloları da vermenin bir yolunu bulurum diye düşünüyorum :1rolleyes:

Siz de diyet uygulayamıyorsanız bile en azından porsiyonlarınızı azaltmaya çalışın, o' nun bile çok faydası olacaktır... :)

Ben de mesela bugün 3 dilim baklava yerine 2 dilim yedim, büyük başarı...:sm_cool:

Ben de dünden beri içmiyorum ama bu sefer zor oldu biraz :sinifsinif:
Geçen sefer çok zevkle bırakmıştım ama bu sefer nikotin yoksunluğunu fazla çekiyorum sanırım. Başım ağrıyor, her yerim uyuşmuş gibi, bir uyku halim var falan, biraz daha dayanamazsam sakinleştiriciyle atlatıcam önümüzdeki 2 günü :hulya:

Benim de bu 3 cü denemem. ılk iki defasında isteyerek bırakmama rağmen tekrardan başladım. Bu sefer tam tersi, hiç istemeyerek bıraktım ve aynen sizin gibi ilk günler müthiş bir mücadele verdim, inat ettim tekrar başlamadım. Şimdi ise daha önce sanki hiç içmemişim gibi hissediyor ve bir daha bu zehiri asla içmeyeceğime inanıyorum. Siz de sakın yenik düşmeyin. Destek gerekiyorsa biz burdayız...:1rolleyes:

Canım benimm saol opuyorumnanaktan Aslında ben de deneyimliyim, çok da tiksinmiştim nasıl içtim bunu diyodum, içenlere çok kızıyodum falan :bbo: Sonra çok kilo aldım, baktım daha alacak gibiyim öksüre öksüre zorla bir paket sigara alıp başladım, ne aptallık :1ninca: Sigarayı içince kilo veriyosun sanki, ama çok çaresiz hissetmiştim kendimi, bu sefer böyle birşeye mahal vermek istemiyorum, inşallah Allahın izniyle kurtulcam, şu 3 günü, sonra 3 haftayı bir atlatıyım da..
Benim için ilk sigarayı bırakmam çok kolay olmuştu, allen carrı okudum, hiç planlı değildi, kitabın sonlarına doğru yeniden doğmuş gibi sigara paketimi çöpe attım ve hiç canım istemedi, sırıtarak dolaştım günlerce ben sigaradan kurtuldum diye :1rolleyes:
Şimdi yine allen carr okudum ama neden bilmem ilk seferki gibi; ayaklarım yerden kesilmiş vaziyette sigarayı bıraktım yaşasın modunda değilim, sadece nikotin bağımlılığından kurtulmak istiyorum :sinifsinif:

Bugün 3. günüm, stressiz rahat olmam gerekirken herşey üstüme geldi, rahat olayım derken herşey ters gidiyor yahu. ılk günü evdekilerle tartışarak geçirdim, dün akşam bilgisayarımın adaptörü bozuldu, sigara da içemiyorum saçma sapan şeylerle ilgilenerek zaman geçirdim. Bugün adaptörümü yaptırdım akşamüstü tamir oldu, dönerken lastiğim patladı 1 saat yolda bekledim, üşüdüm de heralde eve geldim feci gribim gözlerimden yaşlar geliyo artık, herşey üstüme üstüme geliyo ama 3. günüm ve azimliyim tekrar başlamaya niyetim yok zemuszemus

Bu gün benim de her şey ters gidiyor ne hikmetse, ya da tersimden mi kalktım, nedir anlamadım :bbo:. Sigarada teselliyi aramak yerine lokum yiyorum, yaşasın kilolar, var mı isteyen... :teytey::dance::lepi:

10 gün olmuş benim bırakalı
Tek korkum kabız olmak ve kilo almaktı. Ama bende kabızlıktan eser yok, bağırsaklarım eskisinden bile iyi çalışıyor diyebilirim. Yeme düzenim hiç değişmedi, iştahım da açılmadı, evi abur cuburla doldurdum ama onları bile yemek gelmiyor içimden. Sabah kalkınca kahvemi içiyorum, her zamanki gibi yiyip içiyorum. Kilo almayacağım kesin verebilirim bile böyle giderse zemuszemus

nıkotın bantları işe yarıyor bırakmada zorlanmıyosunuz yanı. ben oo bantla bırakmiştım zorlnamdımda ınat ettım cildım acıldı gozaltlarım acılmiştı zorla tekrar içtım ama yıne bırakacagım

ben bu sefer kilo almadım kızlar
yeme düzenimi değiştirmedim hiç ondan sanırım kaydirigubbakcemile2

ben bu sefer kilo almadım kızlar
yeme düzenimi değiştirmedim hiç ondan sanırım kaydirigubbakcemile2

ne güzel :) ben almıştım birkaç kilo ama yeşil çay içiyorum günde 2 bardak ve abur cubur

yemiyorum. Hem sigara içmiyorum hem de kilo almıyorum bu çok güzel işte :)

BENDE BIRAKTIM CANIM SEN GİBİ CANIM İSTİYORDU AMA ŞUAN İSTEMİYOR ALLEN CAR VİDEOSU İZLE HATTA KONU BİLE AÇTIM BUNLA İLGİLİ BELKİ YARDIMCI OLUR....opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Aslında o kadar zor birşey değilmiş artık aklıma bile gelmiyor :) istemek yetiyor .

Allah hepimizi daimi kurtarsın inşallahhhhh :))

2 gün oldu bırakalı.fakat ben bide diyetteyim diyete daha önce başladım 5 kilo fazlam var napsamki sürekli canım bişeyler çekiyo.

aygün benimde 6. günüm bend yeni bıraktım ve bende diyetteyim sürekli bişeyler yeme ihitiyacı duyuyorum dayanılcak gibi değil bazen canım inanılmaz istiyor bi tane yakıp tüttürmeyi ama kolay bişey değil bu yaptıgın diyorum kendimi engelliyorum bide yemek konusuna bi çözüm bulmak gerek böyle olmaz

spor yapıyorum zaten.yürüyüşe başladım,bide göbek eritme hareketleri yapıyorum,fakat yemeyi kesmeden zor veriyorum.ahhhh ah şimdi pc nin başında bitane tüttürebilseydim.işin kötü yanı benim kocişte içiyor bırak diyorum asla diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…