Sigarayı bıraktım ama.....

dengesiz.66

elleşmeyin asabiyim...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
306
11
39
evet arkadaşlar bende yazmıştım sıgarayı bıraktım diye ama başka sorunlar çıktı.sürekli yemek yiyorum hiç boş durmuyorum.yakında duba gibi olacam.eşim şimdiden başladı kilo aldın demeye.sanırım bugün bende farkettim.hamileykende bırakmıştım 48 kilodan 80 kiloya çıkmıştım.şimdide aynısı olursa kafayı yerim galiba.bi önerisi olan varmı.sakız çiğne demeyin kulağım kaşınıyo çiğnedikce.sıgarayı bırakıpta hala zayıf olanlar banada bi el atarmısınız....senağlama

canım bende bıraktım 5 ay oldu dunyada rahatlık varmış dogumdan sonrada baslamayı dusunmuyorum
bol bol dısarı cık alısverış yap yuruyus yap bir muddet evde kalmamaya özen goster boylelıkle hem canın sıkılmaz kendını yemege vermezsın hemde yuruyerek formunu korursun tatlıma.s

yozgatta yaşadığım için yürüyüş falan biraz zor.dışarda dizime kadar kar var.birde 1,5 yaşında kızım var.yani onunlada gezmek biraz zor oluyor.yaza kadar iki katıma çıkmazsam tavsiyelerine yerine getireceğimden emin olabilirsin.teşekkürler...:1hug:

A canım 4 hafta oldu bende bırakdım bizi yanlız bırakma nolur :)kilo falanda almadım böyle bir şart yok sanırım

tekrar deneyecem....kendimi biraz daha motive ediyim.tamamen kurtulacam şu sıgaradan.en kısa zamanda aranızdayım.teşekkür ederim.a.s.

sevindim memnun olurum yardımcı olurum bak bırakmak için yöntemler var bunlatı değerlendir :)

X