Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah birakirsiniz :) eger gercekten istiyorsan birakabilirsin eminim buna :))
Benim bi arkadasim var 1,5 senedir diyorum sigarayi birak. 2-3 ay önce sigarayi azaltti günden4-5 tane icmeye basladi. Bana diyor ki sanki organlarim yenileniyormus gibi oluyorum gittikce azaltmaya basladi
Birakirsin birakirsin düsünsene sigaraya verdigin para cebinde kalacak. Senede belki 2 kez tatile gidebileceksin yada istedigin seyi bidahaki ay degilde hemen alabileceksin düsünmesi bile güzel benceCok tesekkur ederim :))
Arkadasiniz da insallah birakir ya, gunde 4 5 tane iciyosa, bi sabah uyaninca çat diye birakabilir.
Ben heralde hic bi zaman tam inancla birakicam diyemedim.
Eemmaan birakabilirim nasilsa dedim.
Tabi artik kabul ediyorum, oyle bi dunya yok, birakabilirim diyosan birakican.
Bakalim bakaliim, insallah birakirim.
Birakirsin birakirsin düsünsene sigaraya verdigin para cebinde kalacak. Senede belki 2 kez tatile gidebileceksin yada istedigin seyi bidahaki ay degilde hemen alabileceksin düsünmesi bile güzel bence
selam noldu sizin bırakma işi hocam
isteyince zor değil , altı üstü sigara içmiceksiniz.
Cok zor ben birakamadim kinadigim insanlara dondum nasi bisey bizi bu kadar esir alabiliyor ama azalttim gunde 3 4 tane iciyorum azaltmayi deneyebilirsiniz
Ooo super siz benden iyi durumdasiniz insallah daim olurBen de kinadiklarim gibi oldum.. kesinlikle oyle.
İsin asli azalttim ben de cok sukur. Gunde 2 taneye dustum. 1 paketle 10 gun goturmeye calisiyorum. Ama onu da icmek istemiyorum. Bakalim artik, insallah o da biticek.
İnsaallah bakalim.Ooo super siz benden iyi durumdasiniz insallah daim olur
:)İnsaallah bakalim.
Siz de asla asmayin insaallah gunde 3 4 sigarayi ve innnsaaallah siz de ben de hic icmedigimiz gunlere kavusalim, eskiden oldugu gibi olalim :)
bir olalım, iri ve dee diri olalım :)İnsaallah bakalim.
Siz de asla asmayin insaallah gunde 3 4 sigarayi ve innnsaaallah siz de ben de hic icmedigimiz gunlere kavusalim, eskiden oldugu gibi olalim :)