Benim elim varmadı yazmaya kızlar dün bıraktım dedim 5 saat sonra içtim yaaaaaaaaaaa.......Kurtulmam lazım bundan.İyi diye düşünmüştüm zamanlama evdeyim okul yok falan filan ama çok boş zamanım var oyalıyamadım kendimi.Ama bugün bırakıyorum inşallah.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
benim kadar deneyemezsin canımher sigara bittiğinde bıraktım diyip paket aldım burdaki sayfalarda da görmüşsündür belki ama aklına getirme oyalanacak birşeyler bul naneli şeker al kendine iyi geliyor
Benim elim varmadı yazmaya kızlar dün bıraktım dedim 5 saat sonra içtim yaaaaaaaaaaa.......Kurtulmam lazım bundan.İyi diye düşünmüştüm zamanlama evdeyim okul yok falan filan ama çok boş zamanım var oyalıyamadım kendimi.Ama bugün bırakıyorum inşallah.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Doğru söyleyince aklıma geldi melisa çayı gerginliği alır sakinleştirir özellkle uyumadan önce deniycem mutlaka....Teşekkürlerada çayı melisa falan için sakinleştiriyor
yeşilçay için rahtlatsın hadi kızlar başarabilirsiniz
beni de hala yokluyor hele yemeklerden sonra deli oluyorum
aklınıza getirmeyin oh ne güzel nefes almak gibisi varmı deyin kendinize
Benim bedenim uyuşma eğilimi gösterdiğinde,ya da başımın ağrıyacağını hissettiğimde (ki bunların tamamen psikolojik olduğuna inanıyorum.) hemen gözlerimi iyice açıyorum,kulak mememi çimdikliyorum,bunu Ahmet Maranki söylemişti, "çok iyiyim,sakinim,kendimi çok iyi hissediyorum.." diye tekrarlıyorum.Gerçekten bende çok işe yarıyor.5 gündür ne halsizlik,ne başağrısı,ne uyuşukluk,ne kriz..hiçbir şey yaşamadım.Allah yaşatmasın inşallah...
Tekrar yineliyorum,sigara.tv netten kesinlikle bakmanızı öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?