Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar günaydin..
Ben 13 sene sigara kullandim günde 1.5 paket iciyordum..
Ama 10 aydir biraktim sigarayi :lepi:
Bazen canim istiyor ama icmiyorum. 1 tane icsem gene basladiimdan korkuyorum onun icin simdiye kadar hic icmedim..
Insallah sizde birakirsiniz :Saruboceq:
Herkese merhaba,
Aslında bu siteye diyet için üye olmuştum..Müthiş bir destek var burdakiler arasında..Sigara bırakma topigini yeni fark ettim..( Kilolarıma o kadar takımışımki)
Bende bırakmak istiyorum su illeti..Aslında benden cok sevgilim..Bizim 6 yıllık ilişkim var ve o benimle tanıştıgından beri sigara içiyor..Benim yüzümden yani( dag gibi saglıklı cocugu ne hale getirdim..(
Ben bi bırakabilsem, oda bırakıcak..her sigara yakışında yalvarır gibi bakıyo bana..Ne olur içme diye..
Daha önce içmedim bi 3-4 ay kadar..Kilo aldım..hemde bayagı aldım..tek nedeni sigara degildi ama ben 25 kilo fazlalıgımla kaldım..simdi korkuyorum...bırakırsam yine alır mıyım diye? 2 gun önce diyete başladım..4 gun önce de spora..sigara varken bi faydasi yok sporun falan ama..ne yapcam bilmiyorum..yardım edin bana ne olur..kendimden cok sevdigimi o hale getirdigim için üzülüyorum..sporcuydu..yapılı-kaslıydı..çöktü sanki yavrum yaa ( ben de bırakıcam c.tesi gunu..hafta sonu..iş yok..gerekirse bütün gün yatarım..hiç kalkmam..olmaz mı?
Merhaba geçen üç dört ay bende rejim yaptım aslında pek de rejim değil de olması gereken gibi dengeli beslenerek spor yaparak İstediğim kiloma geldim Ama yaptığım yanlış bişey vardı sigarayı bırakmadan kalkıştım buna. Şimdi pişmanım keşke spor yaparken sigarayı hayatımdan çıkarmayı deneseydim. Bence ikisini birden yürütmeye çalış sağlıklı şeyler yiyerek vücudunu temizlerken bir yandan sigaradan da kurtul. Senin için daha çok motive olabilir bu durum.Erkek arkadaşının da bırakmaya meyilli olması çok güzel destek olursunuz birbirinize bu fırsatı kaçırmaya çalış.
Ah canım arkadaşım çok sağol ama bende yazlığa geçicem 1-2 hafta kalırım orda bırakabilirmiyim bilmiyorum ama gelince tek amacım bu olacakkıyamam ben sana ya çok üzüldüm bak şimdi böyle konusma canım benim bırakıcaksın sen sigarayı rahat ol lütfen laram bak ne dicem sana ben yarın aksam istanbula gidicem pazartesi dönücem eger istersen ben dönünce ilk bıraktığın bikaçgün sadece seninle ilgilenebilirim ssenin bırakmanı çok istiyorum çunku ve sen bırakmadanda ben rahat edemem
Canım ben zaten daha bırakamadım orda bırakabilir miyim muhasebesi yapıyorum herkes içiyor orda annem babam kardeşim abim herkessssssssssss yaniLara,sen daha yazlığa gitmeden geri başlama korkusu yaşıyorsun ve tereddüt ediyorsun.
Canım çok üzüldüm ama devam etmemişsindir umarım içmeye nasıl bir bela bu yaaaaaaakşam yenildim kızlar ağlamaktan gözlerim şişti ama şimdi kendime kızıyorum neyin ilacı oldu da yaktın o pisliği diye özür dilerim hepinizden baştada zehirlediğim bedenimden
Tebrik ederim arkadaşım bende aynen bunları yazmayı hayal ediyorum biliyomusun?Kizlar günaydin..
Ben 13 sene sigara kullandim günde 1.5 paket iciyordum..
Ama 10 aydir biraktim sigarayi :lepi:
Bazen canim istiyor ama icmiyorum. 1 tane icsem gene basladiimdan korkuyorum onun icin simdiye kadar hic icmedim..
Insallah sizde birakirsiniz :Saruboceq:
Aman arkadaşım dayan boşver kaç gün oldu yazık etme .Ben hala pes etmedım ama bugun arkadasımla çok şiddetli bir kavga yaşadım ve ayrılık kararı aldım evde sıgara olsaydı kesın ıcerdım hepsını yok etmıstım ... :çok üzgünüm:
Kutlarım inşallah zafer senin olur canım16 sene içiciyim. günde 1 paket içiyordum.
veeeeeeeee tam 4 gün içmiyorum. :lepi:
kendimle gurur duyuyorum.
hiç de sinirlenmiyorum, ama çok yemek yedim.cokacimcoook
sigarayı bıraktıktan sonra yemek yemeyi bırakma topiği açalım mı?sengözlerimebaksanab
Tesekkür ederim olumunekankayizsmileTebrik ederim iradenden dolayı.
Tesekkürler insallah 2010da sigarayi birakmis olursunTebrik ederim arkadaşım bende aynen bunları yazmayı hayal ediyorum biliyomusun?
arkadaşlar merhaba bende sigara içicisiyim ve ramazanda allahın izniyle bırakmayı düşünüyorum bu allen carr ın kitabı çok etkiliymiş abim bıraktı o kitapla ve cogu arkadası öyle bırakmıs.ki abim bıraktıysa hepimiz bırakırız gibi geliyor bana.sigarayı bıraktıktan sonra cildimin kendine geleceğini düşünüyorum saçlarımda organlarımda cildimde yenilenecek,daha sağlıklı olucam,hepimiz sigarayı bırakırız inş.ramazanın ilk gününden itibaren burada hissettiklerimi ve durumumu yazıcam azmedelim ve bırakalım,eğer 45gün içmezsek unutabiliriz,çünkü beyin 45günde alışkanlık kazanıyor ve 45 günde unutuyor bu herşey için geçerli,hadi arkadaşlar 45gün sıkıntı çekelim ama ömür boyu özgür olalım.sağlıcakla kalın...
laracım malesef 2 saat içinde nerdeyse yarım paket içtim kıtlıktan çıkmış gibi bütün emek direnme boşa gitti ve en önemlisi bırakmak için o kadar depreştim olmadıkça denedim er yada geç bırakacağım dedim şimdi o gücü bile bulamıyorum yeniden denesem acaba olur mu diyorum korkuyorum ama mecburum bu sefer
laracım malesef 2 saat içinde nerdeyse yarım paket içtim kıtlıktan çıkmış gibi bütün emek direnme boşa gitti ve en önemlisi bırakmak için o kadar depreştim olmadıkça denedim er yada geç bırakacağım dedim şimdi o gücü bile bulamıyorum yeniden denesem acaba olur mu diyorum korkuyorum ama mecburum bu sefer