• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Izdırap deme ama bak alla alla.Nasıl güzel nefes alıyorsundur sen şimdi.Günlerini nasıl geçiriyorsun?Beni şimdi düşünce aldı arkadaş çokta hepsi içiyor içmeyen çok samimi bir arkadaşım var onu daraltıcam malesef

valla çok güzl nefes alıyorum şu sıcaklar bitse daha güzel olacak . günlerim nasıl geçsin işte malum olydan dolayı yazıda haram ettik evde sıcakla boğuşuyoruz

Tek sebep dediğinse evliliği bitirmek için yeterli değil sanırım senin ya da onun fikri değişebilir.Bi topik açıp anlatsan olmaz mı derdini?

yok be ne topiği okuyan içinden manyak bu karı diyecek:) ama bende haklıyım o da bana göre bişey değil çocuk işi 3-5 sene sonra senin yüzünden söyle oldu böyle oldu diyeceğine bastan bitsin. bu konu gündeme gelip kavgaya kadar gittikten sonra devam etmem çünkü bastan bu konu açılmayacak demiştim asla başıma kakılacak bi konu olarak karsımda istemem

Hiç düşünmeyeceğine eminsin yani.............Evlenmeden önce bunları konuşmuşsundur sanırım.Kaç yıllık evlisin

yok hayır konuşmak istememden değil herkes yadırgadığı için konu açmadım basta konustum evet o da ilerde istr umuduyla tamam demiş ama ben istemiyorum . 5 yıllık burcum yengeç

Kızlar merhaba. Bende bu mereti bırakmayı deneyip deneyip bırakamayanlardanım :( Ancak az sonra son sigaramı içip bıraktım dicem ve biticek. Sizin de desteklerinizle. Önceki deneyimlerime dayanarak birşey sorucam bırakan arkadaşlara. Sigarayı bıraktığınızda oluşan şimdi napicam canım sıkılıyor hissiyatını nasıl gideririz. Bu duygu dışında hiçbir krizim olmuoyr benim. Bu olunca eksikliğin sigarasızlıktan kaynaklandığını düşünüp sarılıyorum bu lanete yaa. 9 yıldır içiyorum 1,5 - 2 paket. Hemen bırakmam lazım çünkü 18 gün sora karın germe ameliyatı olucam sigarayı bırakmakta 12 gün geciktim :(((

günaydın kızlar bugün nedenini anlamadım ama b,r sinir var üstümde ama neyse lara bugün sende katılıyorsun demi bana

laracım ewet çalışıyorum ben şimdilik bir aksilik yok sigara konusunda allaha şükür bir daha da olmayacak inşallah bu pislikten tamamen kurtulmuş olmak istiyorum sadece

olur canım arar ara sana huzur verecek seyler düşün sen zor olan günleri geçtin artık bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olacaksın ruhen ve bedenen

slm kızlar bende bugün itibariyle bıraktımm... sakın olmaya calişiyorum cok sinirlı olmuyorum bırakınca gözümde büyütmuyorum sıgarayııı . ona verdiğim parayıı düşünüyorum onunla kendıme ne yapabilirimm mesela hergün 5 bucuk verıyorum sıgaraya onu biriktirip kendımı ödüllendırıyorum kendimi daha değerli hiisedıyor insan:) gercektende öyle.. daha önceleri bıraktm tekrar başladım bu 3, oluyor 3, denemem yanii allahın izniyle son olcak ... ALLAH kolaylık versin hepimizeee

merhaba herkeze
Ben dün gece karar verdim bu sabahtan da uygulamaya geçtim arkadaşlar. Yıllardır sigara içiyorum kısa dönemlerde sigarayı bıraktım ya da azalttım ama sonra hep kaldığım yerden devam ettim farkında olmadan arttırarak üstelik. Ama bu sefer kararlı gibiyim yakın bir zaman önce arkadaşlarımla birlikte kk diyet yaptım fazla kilolarımdan kurtuldum. Gördüm ki grup adı altında ki paylaşımlarla birtakım sorunları daha kolay halledip daha çok motive oluyorum Gördüğüm desteğe garip bir :) sorumluluk duygusu duyuyorum. Bu yüzden bende aranıza katılmak istiyorum.

Fenalardayımmm:(( Sersem gibiyim. Canım sigara istiyor. O eksillik duygusu çöktü yine üzerime. Ama içmicem. Bana destek olun kızlarr.

ben hayatta sigarayı bırakamam mümkün değil derdim. Sigarayı bırakma fikri bile bana fenalık geçirtiyordu:) ama 4 aydır sigara içmiyorum.Beyinde bitirin. kararlı olun. başka bişeye gerek yok

Napıcam şimdi krizlerinde sersemleme hallerinde naptınız bırakırken. Nasıl geçiştirdiniz bu durumu.

Napıcam şimdi krizlerinde sersemleme hallerinde naptınız bırakırken. Nasıl geçiştirdiniz bu durumu.

Benim ilk günüm bu gün şu anda iyi gidiyor gibi Kendimi bir şekilde rahatlatmaya çalışıyorum üç dört gün zor olucak sonra hafifliycek diye. Belkide avutuyorumdur ama deniycem Canımın istediği anlar oluyor tabii :( su içmeye çalışıyorum o zaman. Birde istek anında balkona çıkıyorum derin nefes alıp veriyorum.O zaman neden içmediğimin amacını hatırlıyorum bir nevi. :1: Sende dene istersen ilk günün sanırım değil mi

Back